• Autor
    Odp.
  • Nadiia21
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

nie glebe 😛 jak skakałam to mi sie kolana o siebie poobijały 😛 na wewnętrznej stronie mam ogromniaste siniaki 😛

Ty to w ogóle górujesz tu na tym forum jeżli chodzi o odchudzanie jestem dla mnie wzorem z którego mogę czerpać wytrwałożć i dzięki Tobie wiem że jeżli się chce to można zdziałać wiele…postaram się zebrać w sobie tyle silnej woli co Ty…

życze Ci powodzenia Pozdrawiam…

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

haha dzięki 🙂 Tobie też zycze wytwałożci 🙂 i motywacji 🙂 — sorka za offtopik

punia
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

no i jak tam odchudzajace sie panie ?? jest wogule jeszcze ktos kto sie oprucz mnie na serio odchudza ? ide lepiej pocwiczyc

Nadiia21
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

no i jak tam odchudzajace sie panie ?? jest wogule jeszcze ktos kto sie oprucz mnie na serio odchudza ? ide lepiej pocwiczyc

wszystkie tu sie na serio odchudzamy…więc nie rozumiem skąd to stwierdzenie heh:P:P:P

blue moon
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

skakanka to super pomysl serie 2 razy po 50 na poczatek wystarcza czyli na 1 tydzien polecam sie wzmocnic w tym czasie jakims suplementem diety one znacznie przyspieszaja spalanie przy wysilku fizycznym po tym tygodniu robic 4 serie az dojsc do 7 i tak trzymac efekty murowane.:)

Nadiia21
    Member
    • Stały bywalec

@blue moon wrote:

skakanka to super pomysl serie 2 razy po 50 na poczatek wystarcza czyli na 1 tydzien polecam sie wzmocnic w tym czasie jakims suplementem diety one znacznie przyspieszaja spalanie przy wysilku fizycznym po tym tygodniu robic 4 serie az dojsc do 7 i tak trzymac efekty murowane.:)

dobra strategia…chyba się zastosuje:)

Twoja_Figura
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Skakanka to jedno z lepszych ćwiczeń areobowych, porównywane, jeżli chodzi o spalanie kalorii, do biegania. Trzeba mieć jednak dobre obuwie, które ochroni nasz stawy przed kontuzjami. Jeżli chodzi o biust, to on zawsze maleje, kiedy się odchudzamy. Ale aby był atrakcyjny i jędrny można wykonywać odpowienie ćwiczenia z ciężarkami, które na prawdę działają cuda. Są to ćwiczenia na miężnie klatki piersiowej, nie bójmy się takich ćwiczeń, bo miężnie nam od tego nie urosną a jedynie podniosą i wymodelują biust. Gwarantowane i sprawdzone przeze mnie oraz moje podopieczne:)

Pozdrawiam Ania

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

A jesli bedzie sie mialo stanik dobrze trzymujacy piersi to tez zmaleja?? mam nadzieje ze nie 😥

Twoja_Figura
    Member
    • Stały bywalec

Hmm niestety. Ale sportowy stanik w czasie ćwiczeń jest sprawą ważną, więc powinnyżmy się w taki wyposażyć kiedy idziemy do fitness clubu.

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

gadanie o fitnesie to tylko gadanie…
    Tak naprawdę żeby ćwiczyć fitness trzeba dużo czasu temu pożwiecić,
    takie skakanie na siłce czy w klubie to nie fitness.
    takie jest moje zdanie

marina
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

moze zadam glupie pytanie ale jestem ciekawa gdzie skaczecie ?
    w mieszkaniu ? nie zaczepiacie skakanka o zyrandol?

Twoja_Figura
    Member
    • Stały bywalec

Najlepiej skakać na dworze i na siłowni nie przeszkadzasz nikomu:) Ale pewnie nie każdy ma czas aby wychodzić np. do parku by poskakać na skakance;)

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ja skacze na podwórku przed domem 🙂 faktycznie jak ktoż mieszka w bloku to troche lipa ze skakanka 😛 zawsze mozna wziazc jakies dziecko ( swoje sasiada obojętne 😉 ) i palić jana ze sie MU POKAZUJE jak sie skacze ;)) albo po prostu wyjsć na placyk 😛 😛

blue moon
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

ja tez pod domem od kiedy sie pokapowalam ze szybciej sie spala kalorie z cla to sobie lykam clarinol i przed skakaniem robie siku coby mnie ni nie rozpraszalo jak dlugo skaczecie? tez sie czyms wspomagacie?

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@blue moon wrote:

ja tez pod domem od kiedy sie pokapowalam ze szybciej sie spala kalorie z cla to sobie lykam clarinol i przed skakaniem robie siku coby mnie ni nie rozpraszalo jak dlugo skaczecie? tez sie czyms wspomagacie?

30 minut dziennie, bez wspomagania:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " skakanka"

Przewiń na górę