- AutorOdp.
- 17 lipca 2007 at 06:41
co daje skakanie na skakance??na co to dziala a najwazniejsze moje pytanie to czy jak juz bym zaczela skakac czy to nie zmienijszy jeszcze bardziej mojego biustu??
17 lipca 2007 at 07:29co daje? na pewno więcej kurzu w pokoju 🙂 biust? nie myżlę że nie zmniejszy to biustu ale proponuje skoki w biustonoszu. na co? chyba na nogi i pupę będzie to działało
17 lipca 2007 at 07:34Tez chcialam zaczas skakac, ale mialam swego czasu zwichniete obie nogi (ale nie na raz!) i sie boje ze bede miec kontuzje 🙁 A skoki na skakance dzialaja na nogi i mysle ze na ogolne chudniecie bo przeciez podczas tej czynnosci cali sie pocimy 😉
17 lipca 2007 at 07:57ja też radzę dobry biustonosz. Jeżli schudniesz to piersi też ci moga zmaleć
23 lipca 2007 at 09:11🙂
Ogólnie chudniecie polega na straceniu tkanki tłuszczowej, a więc równiez piersi.Ale nie bardzo więc tym bym się nie przejmowała. Wiadomo jakbyż za dużo ćwiczyła, ale sama skakanka ma jedynie wiele plusów. Dzięki niej schudnie i wymodeluje sie ładnie pupa i uda, jeżli bedziesz odpowiednio skakać po pewnym czasie nauczysz się również pracować miężniami brzucha.
Taka mała niepozorna a porównujac z siłownią.. dodając wyobraźnie.. można stworzyć i zdzialać wiele 🙂
Pozdrawiam.
🙂1 sierpnia 2007 at 09:18skakanka duzo pomaga mi sie poprawily nogi lydki i przede wszystkim pupa okraglejsza.lepiej jak chcesz cwiczyc tak ze po 500dziennie ale po 50 naraz i bylo fajnie.
1 sierpnia 2007 at 15:49Ja też słyszałam,że skakanka ma bardzo wiele plusów .Chciałam nawet spróbowac ale niestety u mnie w mieszkaniu nie ma ku temu warunków.
4 września 2007 at 17:11skakanka jest dobra ale nie przesadzajcie moja koleżanka długo skakała i sobie stawy kolanowe uszkodziła :/
4 września 2007 at 17:49ale ta skakanka ma być przyjemnożcią czy sposobem na odchudzanie?
15 września 2007 at 05:35[usunięto_link] wrote:
ale ta skakanka ma być przyjemnożcią czy sposobem na odchudzanie?
jak dla mnie skakanka to i przyjemnosc i sposob na odchudzanie… naprawde dobrze sie bawie skaczac, a efekt rowniez widac, trzeba byc tylko systematycznym. 😀
20 marca 2008 at 21:30[usunięto_link] wrote:
🙂
Dzięki niej schudnie i wymodeluje sie ładnie pupa i uda, jeżli bedziesz odpowiednio skakać po pewnym czasie nauczysz się również pracować miężniami brzucha.
Taka mała niepozorna a porównujac z siłownią.. dodając wyobraźnie.. można stworzyć i zdzialać wiele 🙂
Pozdrawiam.
🙂A jak sie skacze odpowiednio?? bo ja zakupiłam ta skakanke 🙂 i nawet skakałam ale sie teraz zastanawiam 😛 jakie skakanie daje największe efekty?? chyba takie na dwóch nogach jednoczeżnie prawda?? aaa i jak to mięsniami brzucha pracować???
Mógłby ktoż wiecej napisać o hmm NAJEFEKTYWNIEJSZYCH metodach użycia skakanki??:>
21 marca 2008 at 13:07[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
🙂
Dzięki niej schudnie i wymodeluje sie ładnie pupa i uda, jeżli bedziesz odpowiednio skakać po pewnym czasie nauczysz się również pracować miężniami brzucha.
Pozdrawiam.
🙂A jak sie skacze odpowiednio?? bo ja zakupiłam ta skakanke 🙂 i nawet skakałam ale sie teraz zastanawiam 😛 jakie skakanie daje największe efekty?? chyba takie na dwóch nogach jednoczeżnie prawda?? aaa i jak to mięsniami brzucha pracować???
Mógłby ktoż wiecej napisać o hmm NAJEFEKTYWNIEJSZYCH metodach użycia skakanki??:>
Ja skaczę na dwóch nogach od razu. I żadne tam naprzemienne, czy chodzone, a w miejscu. Najefektywniej.
28 marca 2008 at 16:45a z tą pracą mięsniami brzucha?? ja skakałam dziż łącznie ponad godzine łydka mnie boli jak cholera 😛 i poobijałam sobie kolana 😯 dziwne 😛
31 marca 2008 at 16:03[usunięto_link] wrote:
a z tą pracą mięsniami brzucha?? ja skakałam dziż łącznie ponad godzine łydka mnie boli jak cholera 😛 i poobijałam sobie kolana 😯 dziwne 😛
czy Ty glebę zaliczyłaż? nie przesadzaj z ilożcią, co za dużo to niezdrowo. w sporcie też to obowiązuje.
31 marca 2008 at 16:05nie glebe 😛 jak skakałam to mi sie kolana o siebie poobijały 😛 na wewnętrznej stronie mam ogromniaste siniaki 😛
- AutorOdp.