• Autor
    Odp.
  • izzzka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

co daje skakanie na skakance??na co to dziala a najwazniejsze moje pytanie to czy jak juz bym zaczela skakac czy to nie zmienijszy jeszcze bardziej mojego biustu??

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

co daje? na pewno więcej kurzu w pokoju 🙂 biust? nie myżlę że nie zmniejszy to biustu ale proponuje skoki w biustonoszu. na co? chyba na nogi i pupę będzie to działało

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Tez chcialam zaczas skakac, ale mialam swego czasu zwichniete obie nogi (ale nie na raz!) i sie boje ze bede miec kontuzje 🙁 A skoki na skakance dzialaja na nogi i mysle ze na ogolne chudniecie bo przeciez podczas tej czynnosci cali sie pocimy 😉

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ja też radzę dobry biustonosz. Jeżli schudniesz to piersi też ci moga zmaleć

Elutka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

🙂
    Ogólnie chudniecie polega na straceniu tkanki tłuszczowej, a więc równiez piersi.Ale nie bardzo więc tym bym się nie przejmowała. Wiadomo jakbyż za dużo ćwiczyła, ale sama skakanka ma jedynie wiele plusów. Dzięki niej schudnie i wymodeluje sie ładnie pupa i uda, jeżli bedziesz odpowiednio skakać po pewnym czasie nauczysz się również pracować miężniami brzucha.
    Taka mała niepozorna a porównujac z siłownią.. dodając wyobraźnie.. można stworzyć i zdzialać wiele 🙂
    Pozdrawiam.
    🙂

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

skakanka duzo pomaga mi sie poprawily nogi lydki i przede wszystkim pupa okraglejsza.lepiej jak chcesz cwiczyc tak ze po 500dziennie ale po 50 naraz i bylo fajnie.

fortunata_fofa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja też słyszałam,że skakanka ma bardzo wiele plusów .Chciałam nawet spróbowac ale niestety u mnie w mieszkaniu nie ma ku temu warunków.

Sizu
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

skakanka jest dobra ale nie przesadzajcie moja koleżanka długo skakała i sobie stawy kolanowe uszkodziła :/

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

ale ta skakanka ma być przyjemnożcią czy sposobem na odchudzanie?

zuza_130
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ale ta skakanka ma być przyjemnożcią czy sposobem na odchudzanie?

jak dla mnie skakanka to i przyjemnosc i sposob na odchudzanie… naprawde dobrze sie bawie skaczac, a efekt rowniez widac, trzeba byc tylko systematycznym. 😀

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

🙂
    Dzięki niej schudnie i wymodeluje sie ładnie pupa i uda, jeżli bedziesz odpowiednio skakać po pewnym czasie nauczysz się również pracować miężniami brzucha.
    Taka mała niepozorna a porównujac z siłownią.. dodając wyobraźnie.. można stworzyć i zdzialać wiele 🙂
    Pozdrawiam.
    🙂

A jak sie skacze odpowiednio?? bo ja zakupiłam ta skakanke 🙂 i nawet skakałam ale sie teraz zastanawiam 😛 jakie skakanie daje największe efekty?? chyba takie na dwóch nogach jednoczeżnie prawda?? aaa i jak to mięsniami brzucha pracować???

Mógłby ktoż wiecej napisać o hmm NAJEFEKTYWNIEJSZYCH metodach użycia skakanki??:>

zuza_130
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

🙂
    Dzięki niej schudnie i wymodeluje sie ładnie pupa i uda, jeżli bedziesz odpowiednio skakać po pewnym czasie nauczysz się również pracować miężniami brzucha.
    Pozdrawiam.
    🙂

A jak sie skacze odpowiednio?? bo ja zakupiłam ta skakanke 🙂 i nawet skakałam ale sie teraz zastanawiam 😛 jakie skakanie daje największe efekty?? chyba takie na dwóch nogach jednoczeżnie prawda?? aaa i jak to mięsniami brzucha pracować???

Mógłby ktoż wiecej napisać o hmm NAJEFEKTYWNIEJSZYCH metodach użycia skakanki??:>

Ja skaczę na dwóch nogach od razu. I żadne tam naprzemienne, czy chodzone, a w miejscu. Najefektywniej.

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

a z tą pracą mięsniami brzucha?? ja skakałam dziż łącznie ponad godzine łydka mnie boli jak cholera 😛 i poobijałam sobie kolana 😯 dziwne 😛

zuza_130
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

a z tą pracą mięsniami brzucha?? ja skakałam dziż łącznie ponad godzine łydka mnie boli jak cholera 😛 i poobijałam sobie kolana 😯 dziwne 😛

czy Ty glebę zaliczyłaż? nie przesadzaj z ilożcią, co za dużo to niezdrowo. w sporcie też to obowiązuje.

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

nie glebe 😛 jak skakałam to mi sie kolana o siebie poobijały 😛 na wewnętrznej stronie mam ogromniaste siniaki 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " skakanka"

Przewiń na górę