- AutorOdp.
- 6 czerwca 2010 at 23:02
skandalem XXI wieku jest to, że na każde forum, platformę, nie wiem… info-płaszcyznę – moze wejżć jakiż tam rafcio i zapieprzyć dziesiątkami idiotycznych linków, słyszałem, że nawet robią to setkami…
nie dopowiadając niczego – ani mądrego, ani głupiego, ani ani…
po prostu zaraza dla serca i rozumu – weg mi z tym! 😈lubię być wolnym człowiekiem bez sterowania…
i lubię gdy moi ideowi przeciwnicy są też wolni 😉16 czerwca 2010 at 20:28[usunięto_link] wrote:
skandalem XXI wieku jest to, że na każde forum, platformę, nie wiem… info-płaszcyznę – moze wejżć jakiż tam rafcio i zapieprzyć dziesiątkami idiotycznych linków, słyszałem, że nawet robią to setkami…
nie dopowiadając niczego – ani mądrego, ani głupiego, ani ani…
po prostu zaraza dla serca i rozumu – weg mi z tym! 😈lubię być wolnym człowiekiem bez sterowania…
i lubię gdy moi ideowi przeciwnicy są też wolni 😉Wiesz opcje ctrl c i ctrl V to najczesciej uzywane skróty :P. Ktoż chciał się czymż podzielic i rozreklamować. Poprostu komus brak pomysłu na własna reklamę.
W necie bombardują cie reklamami. wiec tu wolny będziesz, gdy 100 razy dziennie powiciskasz krzyżyk.
18 lipca 2010 at 21:40że Bronek Komorowski został prezydentem 😆
23 lipca 2010 at 14:04Skandale XXI wieku – pochowanie Kaczyńskiego na Wawelu, „walka o krzyż” przed pałacem prezydenckim 😉
14 sierpnia 2010 at 01:32to, że Polacy oddali w łapy rządy zupełnie niekompetetnej Platformy…
a do tego jawnie skorumpowanej! mimo zabiegów zażlinionego Sekuły…
to widać!!wszystko, co ważne w Polsce! i tak to wykipi wczeżniej czy później…
ale ja sie nie przejmuję, mam dochód i przyjaźnie na Zachodzie…gwiżdżę na UE, bo to banda kosmopolitycznych dorobkiewiczów…
o inteligencji bliskiej IQ 0,777… to i tak na wyrost 😆PS. pozdrawiam i życzę wszelakiego szczężcia pod Tuskiem 😀 hehe…
Angela też chyba się tak żmieje, nie mówiąć już o Putinie! 😆16 listopada 2010 at 11:56[usunięto_link] wrote:
Skandale XXI wieku – pochowanie Kaczyńskiego na Wawelu, „walka o krzyż” przed pałacem prezydenckim 😉
Masz mój głos poparcia 🙂 Ale najbardziej skandaliczne w naszym kraju jest to, że politycy skupiają się na rozgrywka personalny i dążeniu do załatwiania swoich prywanych spraw, zamiast dbać o rozwój i dobro państwa
29 czerwca 2012 at 11:11Skandalem jest Unia Europejska okradająca państwa europejskie z pieniędzy!
18 września 2012 at 06:14Skandal to to, że wstyd mi za kraj, w którym żyję.
I za rodaków też.12 października 2012 at 08:43skandal to, że Tusk jeszcze ma władzę
31 października 2012 at 08:36@Olifka wrote:
[usunięto_link] wrote:
skandal to, że Tusk jeszcze ma władzę
i nie zamierza się jej pozbyć. 😈
święta racja 👿
7 lipca 2013 at 23:15[usunięto_link] wrote:
@Olifka wrote:
[usunięto_link] wrote:
skandal to, że Tusk jeszcze ma władzę
i nie zamierza się jej pozbyć. 😈
święta racja 👿
lejecie miód na mą duszę 😉
ps. a ten Tusk na czymż się w ogóle zna? 😈
21 października 2013 at 13:07Najwiekszy skandal to pocgowanie Ka..na Wawelu. Resztá jakos obejdzie ale ten fakt mnie r*****…od srodka..
23 października 2013 at 11:40Zgodzę się z autorką, to skandal na miare tego stulecia! 😈 😆
23 października 2013 at 21:50takie rzeczy tylko w…… :/
15 listopada 2013 at 09:52Najwiekszy skandal to raczej lewica a nie TUSK!!!
- AutorOdp.