- AutorOdp.
- 7 listopada 2007 at 11:27
Hallo,
Witam wszystkich serdecznie!
Poniewaz od pewnego czasu juz nie mieszkam w Polsce ale dosc czesto przyjezdrzam do L**** szukam od pewnego czasu sklepu z bielizna gdzie jest duzy i roznorodny wybor.najbardziej interesuja mnie marki polskie typu Samanta, Ewa Bien itp.
Za kazda informacje bede bardzo wdzieczna!!
Dzieki
Ciao!
Tamara9 listopada 2007 at 14:21A moze chociaz jakis sklep z innymi markami tylko nie z triuphem prosze…
9 listopada 2007 at 15:27nie jestem z łodzi, więc nie pomogę. Ale polecam google.
9 listopada 2007 at 16:37na ten pomysl tez juz wpadlam ale rezultat mizerny a raczej zaden.. 🙁
mimo wszystko dzieki 😆12 listopada 2007 at 16:29No tak tylko ze mi chodzi wiecej o Pusch- up-y 😳
4 grudnia 2007 at 14:40No ja nie wiem czy 70 D to taki maly ja mam 75 C albo czsaem B i chce troche tez poprawic wyglad biustu poprzez PU (nie tylko powiekszyc ale troche je razem „zlozyc”).
😳 Ale dzieki mimo wszystko20 lutego 2015 at 08:50A musi byc to akurat sklep w Łodzi? Bo moim zdaniem spokojnie można poszukać w tych internetowych gdzie wybór masz zdecydowanie większy,zapraszamy do nas:)
- AutorOdp.