- AutorOdp.
- 28 stycznia 2010 at 13:25
Ja wam polecam fajny serwis moda.pl, na którym można znaleźć praktycznie wszytko: ciuchy, buty, dodatki i to całkiem oryginalne i tanie. Bardzo mi się tam spodobało kilka rzeczy. Polecam.
11 lutego 2010 at 12:05Mi pęka głowa od zakochania. włażnie wróciłam do domu po schoppingu na którym się zakochałam.
Wpadłam przez przypadek do sklepu schaffashoes. i nie mogłam z niego wyjżć.Oglądałam najnowsze kolekcje butów na wiosnę.
I same najpiękniejsze buty tam mieli. od botków espadryli mokasynów do kozaków i trampek. i w dodatku wszystko na promocji. Teraz trzeba szybko zbierać fundusze na nowe buty17 lutego 2010 at 10:11Bieliznę przeważnie kupuję w sisi.pl diores.pl intymnie.com i w lingerie4U.pl Natomiast ciuchy to różnie, przeszukuje sklepy gdzie są największe promocje i polecić mogę neckermann.com.pl i zdecydowanie bonprix.pl
1 kwietnia 2010 at 12:52a ja w galeriamoda.pl
11 maja 2010 at 12:46Nigdy tam nie kupowałam,ale takze mam swoje ulubione sklepy. Nie tylko z ubraniami ale także np perfumami.
7 lipca 2010 at 12:18No fajną ofertę mają. ja już dawno przekonałam się do sklepów internetowych, głównie z dwóch powodów: zakupy w nich wychodzą taniej i robi się je szybciej:) Na przykład dobre sportowe buty można dostać na newbalance.pl- również dla dzieci
9 lipca 2010 at 18:59[usunięto_link] wrote:
ja już dawno przekonałam się do sklepów internetowych, głównie z dwóch powodów: zakupy w nich wychodzą taniej i robi się je szybciej:)
No dokładnie- czysta oszczędnożć czasu;) W halensie to można nawet zamówienie smsem złożyć;) Wielki plus moim zdaniem.
8 października 2010 at 18:27[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] kopiłam u nich spodnie rurki, małe rozmiary mają, raczej młodzieżowe i ubrania tylko dla kobiet, ale dobre jakożciowo i zrobione z pomysłem 🙂
faktycznie, niektore kroje sa bardzo fajne i takie nietuzinkowe, a to wielki plus.
9 października 2010 at 15:27[usunięto_link] wrote:
faktycznie, niektore kroje sa bardzo fajne i takie nietuzinkowe, a to wielki plus.
Podobno czeżć to autorskie kolekcje 🙂
10 października 2010 at 09:15[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Podobno czeżć to autorskie kolekcje 🙂
o, fajnie. bedzie mozna wygladac wyjatkowo:D
10 października 2010 at 10:01ale zobaczyłam, że mają też parę rzeczy od roxi za naprawdę małe pieniądze. Chyba się na coż zdecyduję 🙂
11 października 2010 at 07:12no to milych zakupow, jak cos to zdaj relacje jak sie spodobalo:d
12 października 2010 at 09:53Ciekawą i tania bieliznę można znaleźć na koronka.pl Maja tam dużo promocji i za nieduże pieniądze można kupić ciekawe komplety 🙂 Bardzo lubię ładna bieliznę , ale czasami wydaje mi się, że ceny są zbyt wysokie, dlatego poluje na ciekawe promocje.
12 października 2010 at 20:05w sumie to bardzo oryginalna:)
na wszytskie wieczorne wyjscia bedzie pasowac, niebieski mozesz ubrac do czerni, jeansu, szarosci, bieli, bezu.13 października 2010 at 14:30No włażnie przez to, że taka oryginalna jest postanowiłam ją kupić, a cena też zachęcająca. Zobaczymy co z tego będzie jak już będę trzymać ją w rękach 🙂
- AutorOdp.
The topic ‘sklepy internetowe – co polecacie?’ is closed to new replies.