- AutorOdp.
- 30 października 2007 at 20:50
co zrobić aby skóra była jędrniejsza, robie peelin kawowy jak w tygodniu stosuje balsamy anawilzajace ale chyaba bede musiała kupic sobie jakis ujędrniający ?
30 października 2007 at 22:21Krem ujędrniający zawsze poprawi całą kurację, więc myżlę, że warto go kupić.
31 października 2007 at 18:38własanie kupiłam ujedrniajacy dove mam nadzieje ze sie sprawdzi
31 października 2007 at 18:59kremy ujedrniajace ci nie pomoga.peeling kawowy tez nie.
jesli pijesz za malo wody, niezdrowo sie odzywiasz i nie uprawiasz sportu bedziesz wygladac nieciekawie. szczegolnie jesli masz do tego genetyczne sklonnosci.
31 października 2007 at 20:58ja tez stosuje peeling kawowy no i rózne balsamy, ale sama pielegnacj skóry zabardzo nie pomoze trzeba by sie jeszcze zmobilizowac do ruchu 😉
31 października 2007 at 22:39Krem nie załatwi wszystkiego, ale dobry jest w stanie zdziałać dużo.
10 listopada 2007 at 19:29[usunięto_link] wrote:
Krem nie załatwi wszystkiego, ale dobry jest w stanie zdziałać dużo.
dobry – to znaczy KOLAGEN. Rewelacyjne odkrycie POLSKICH naukowców – działanie potwierdzone certyfikatami zarówno polskich jak i zagranicznych, niezaleznych organizacji badawczych.
Potrzebujesz więcej informacji? – odezwij się – to nic nie kosztuje
xxxxxxxxxxxxxxx
I.12 listopada 2007 at 19:22dzieki dziewczyny:)
ja ciwcze w domku troszke i chodze raz w tygodniu na areobik 🙂dzieki wielkie
12 listopada 2007 at 19:22dzieki dziewczyny:)
ja ciwcze w domku troszke i chodze raz w tygodniu na areobik 🙂dzieki wielkie
14 listopada 2007 at 12:25Cwicz i pij duzo wody napewno pomoze a kremy moga tylko delikatnie napiac skore .
- AutorOdp.