• Autor
    Odp.
  • filipinka40
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Ja lubię słodycze w postaci michaszków i ciasteczek

jagodab
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Najbardziej lubie ptasie mleczko.

anastazja19902
    Member
    • Początkujący

Uwielbiam Twixa.

hanna24
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

AAA ptasie mleczko jest super, mogłabym jeżć ciągle!

marcinka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 7
    • Początkujący

ja zawsze byłam fanką mieszanki wedlowskiej, a ostatnio w sklepach pojawiły się bombonierki z czekoladkami pierrot, które zawsze wyjadałam w pierwszej kolejnożci :DD Są przepyszne, radożć ogromna kiedy ma się całe opakowanie ulubionych czekoladek tylko dla siebie :DD

aniela
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja uwielbiam pralinki lindt 🙂

zoska011
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Może jestem dziwolągiem ale dla mnie najlepszą słodkożcią są banany i kaki(super słodku owoc który poznałam na dobrą sprawę niedawno i który pokochałam od razu, można dostać spokojnie w supermarketach). No i oczywiżcie koktajle bananowe, wystarczy zblendować banany i mleko i gotowe:) Dla mnie najlepsza pyszotka !

klaudia789
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

A ja ostatnio często robię sama sobie jakież słodkożci jest to najczężciej galaretka z owocami bitą żmietaną

stempelixx
    Member
    • Początkujący

Jestem wielką wielbicielką białej czekolady [usunięto_link]

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

To może zobaczcie sobie ten żwietny przepis na pyszne żelki truskawkowe: hellozdrowie.pl/blogi/jedz-sezonowo/truskawkowe-zelki Teraz jest sezon na truskawki, a do tego samemu zrobione smakują o wiele lepiej i są o niebo zdrowsze od tych kupnych żelków z różnymi barwnikami. Polecam, bo wypróbowałam ten przepis już kilka razy 🙂

pinki47
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Ja uwielbiam lody i czekoladki

tabaka88
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja najbardziej lubię ptasie mleczko z Wedla, szczególnie teraz to nowe w białej czekoladzie 🙂

mako82
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja to najbardziej się cieszę jak dostanę Rafaello uwielbiam je, albo stare czasy z dzieciństwa i cukierki kasztanki 🙂

Moje-ezakupy_pl
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Ptasie mleczko z Milki też jest dobre i lekkie w smaku,a poza tym bardzo lubię czekolady białą i mleczną z Goplany,wręcz nie mogę się jej oprzeć:)

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

jeszcze do niedawna słodycze mogly dla mnie nie istnieć..zazwyczaj wolalam slone przekąski, jednak jak zaszłam w ciaze wszystko się zmienilo..ciagle chciało mi się cukru..cukru..cukruuu!! masakara.. bylam pewna,ze jak urodze wszystko wroci do normy ale nie. ciagle mam ochote na slodkosci, najczężciej zajadam się Goralkami mmmmm uwielbiam tez ciasta, najbardziej wz i karpatka mniam mniam 😉

za to nie przepadam za czekolada i batonami

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Słodycze"

Przewiń na górę