- AutorOdp.
- 3 sierpnia 2007 at 17:29
puszka ananasa,puszka kukurydzy.1,5 szklanki rodzynek,ryz ugotowany na sypko.filet z kurczaka usmazony 10 min na patelni,lyzka sosu to wszystko wymieszac i pycha :):)mojemu chlopakowi bardzo zasmakowalo :):):)
22 sierpnia 2007 at 12:22Łyżka jakiego sosu?
22 sierpnia 2007 at 15:08Wszystko by bylo ok oprocz tych rodzynek, bo nie lubie 😛
22 sierpnia 2007 at 18:56Ojoj.. ta sałatka jest przepyszna…. po raz pierwszy jadłam ją na komunii rok temu…. ciekawa jestem jaki sos masz na myżli? „Przyszła” kuzynka miesza majonez z jogurtem naturalnym… mniam mniam 🙂
Chyba zrobię tę sałatkę 😆13 września 2007 at 13:59znam taką sałatkę!
bardzo pyszna jest.. ja do niej dodaje jeszcze małe grzaneczki -pokrojony zapieczony chleb tostowy(najlepszy to szulstada)
a sos robię tak ze 2 łyżki majonezu mieszam z jedną łyżką musztady- ekstra jest 😀15 września 2007 at 15:10Ja robię podobna sałatkę. Tylko, że bez rodzynek i filet z kurczaka tylko ugotowany. Bardzo ją lubię. Ale muszę teraz spróbowac ta wersję z rodzynkami i posmażonym kurczakiem
26 września 2007 at 11:15Polecam wam do tej sałatki pyszny sos. Widzę, że dodajecie majonez z jogurtem. Ja dodaję jeszcze do tego łyżeczkę chrzanu i zieloną pietruszkę. Jadłam taką sałatkę w jakiejż knajpce i smakowała rewelacyjnie. Teraz zawsze dodaję chrzan (ale nie za dużo), który doskonale podkreżla smak kurczaka i … ananasów czy brzoskwiń. Polecam
- AutorOdp.