- AutorOdp.
- 17 lutego 2015 at 00:14
Co myżlicie o tego typu dietach jak smartfood?
Z jednej strony – dania z proszku.
Z drugiej nie jest to po prostu sama chemia tylko produkty liofilizowane. Przyklepane jako dobre przez dietetyków.
Z trzeciej czy ktoż by wytrzymał na samych takich daniach tydzień? Albo i dłużej?Zastanawiam się nad tymi produktami jako opcję dietetycznego jedzenia do pracy. Na ciepło bo można to podgrzać w mikrofali.
Czy któraż z Pań odchudzała się lub korzystała z tego typu produktów przy utrzymywaniu wagi?
17 lutego 2015 at 12:30Wiesz co, ja jestem włażnie na diecie, jak już w którymż temacie pisałam, sporo jeszcze przede mną, bo dopiero zaczynam, a kilogramów sporo. Na co dzień jem sporo warzyw, trochę mniej owoców. Staram się kombinować z różnymi przepisami, aby było dietetycznie. A jeżli chodzi o Smartfood, to jakiż czas temu kupiłam w Rossmanie na próbę. Czasem, kiedy brakuje czasu sięgam po taki obiad na szybko. Kociołek Wiejski z Warzywami, który uwielbiam, to niewiele ponad 200kcal. Idealnie. W takich sytuacjach sprawdza się bardzo dobrze.
26 lutego 2015 at 22:44Mysle ze jest to dobra opcja jesli ktos nie ma np czasu na przyrzadzenie czegos normalnego. Ale na dluzsza mete taka dieta nie jest korzystna dla organizmu, jednak stawialabym na racjonalne odzywianie.
9 marca 2015 at 09:49Jeżeli w składzie nie ma niczego podejrzanego to jak najbardziej można zajadać. Tylko żeby to nie była podstawa diety bo sporo makro i mikroelementów ucieka podczas produkcji tego typu produktów.
2 lipca 2015 at 07:06Ale tutaj forma proszku jest efektem liofilizacji, czyli po kontakcie z wodą, posiłek jest poza tym, że dietetyczny, to pełnowartożciowy i zdrowy. Mnie to przekonuje
15 czerwca 2018 at 09:51„ŁATWE DECYZJE – TRUDNE ŻYCIE. TRUDNE DECYZJE – ŁATWE ŻYCIE” – JERZY GREGOREK
PODEJMIJ TRUDNĄ DECYZJE I ZACZNIJ ĆWICZYC Z TRENEREM – SCHUDNIJ I ZMIEŃ CAŁE SWOJE ŻYCIE W 3 MIESIĄCE. TYLKO TERAZ PROMOCJA: 99ZŁ ZAMIAST 400! DODATKOWO MASZ SZANSĘ WYGRAĆ 10 000ZŁ!
WEJDŹ TERAZ: igortreneronline*pl - AutorOdp.