• Autor
    Odp.
  • justynkalpl
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Bardzo mnie zasmucila smierc Agaty Mroz, byla taka mloda , miala zycie przed soba i osierocila malutka coreczke … Jakie to zycie jest niesprawiedliwe

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

no jest.. mi też jest smutno 🙁
    i ciągle mi w głowie siedzi…
    ale zostawiła córeczek 🙂 niektórzy nie maja możliwożci zostawić coż, kogoż po sobie 🙂
    życie jest okropne.. chodzą lumpy po ziemi i nic im nie jest a ludzie którzy chcą żyć normalnie i robią cos dla żwiata.. umierają 🙁

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

no jest.. mi też jest smutno 🙁
    i ciągle mi w głowie siedzi…
    ale zostawiła córeczek 🙂 niektórzy nie maja możliwożci zostawić coż, kogoż po sobie 🙂
    życie jest okropne.. chodzą lumpy po ziemi i nic im nie jest a ludzie którzy chcą żyć normalnie i robią cos dla żwiata.. umierają 🙁

Włażnie
    Smutne… kobieta żwietna a zostawiła córkę i męża. Przegrała ostatnią walkę. [*]

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

[*]
    [*]
    [*]

SylwiaSylwia86
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

[*] 🙁

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Stało się i szkoda. ALe po co tu się rozwodzić nad czyimż nieszczężciem? Warto wyciągnąć wnioski, ze trzeba doceniać to co się ma w życiu i zapomnieć o tej sprawie. Każdy ma i tak dożć swoich trosk.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

moje dwie koleżanki (nie powiem-dożć bliskie…) spotkało to samo… jedna jak miała (miałyżmy) 15 lat, druga trzy lata temu (włażnie zaczynała studia prawnicze)…

nie ma słów, które mogą to choćby próbować tłumaczyć…

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

Szkoda racja.. ale wiecie co? Codziennie na białaczkę umiera wiele osób.. i nikt o tym nie mówi…

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

@Józia wrote:

Stało się i szkoda. ALe po co tu się rozwodzić nad czyimż nieszczężciem? Warto wyciągnąć wnioski, ze trzeba doceniać to co się ma w życiu i zapomnieć o tej sprawie. Każdy ma i tak dożć swoich trosk.

Pozwól, że każdy będzie się rozwodził nad czym chce.
    A kto ile ma trosk- to już nie Twoja sprawa.

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Jest mi cholernie – po męsku i po prostu smutno! I ch****o, że poszła sobie moja Uwielbiana!! 🙁 Musiała. Takie jest życie. Oboje to wiemy, rozumiemy i akceptujemy… ale i tak mnie to nie pociesza 👿

Klnę, jak szewc i się szamocę. Włączyłem wreszcie Wasze Forum, Obcasiki. Co poradzicie na zwyczajny, zwyrodniały, wyprany z mózgowia… smutek!? 😈

Jak go wytrzymam, to trochę tu jeszcze popiszę… bo nic mi z soboty na niedzielę nie idzie…

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

trzeba po prostu przeżyć, trzeba czasu…
    do mnie tez wczoraj dotarła tragiczna informacja…smutek, zal, miliony pytan i to najwazniejsze dlaczego odchodza tak mlode osoby???
    jednego dnia spotykasz osobe, machasz jej na do widzenia a drugiego dnia okazuje sie ze to byl ostatni raz kiedy ta osobe widziales, w glowie mi sie to wszystko nie miesci…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Smutek i zal"

Przewiń na górę