- AutorOdp.
- 8 listopada 2006 at 20:44
Jakich kosmetyków uzywacie jeżeli chodzicie na solarium. Mam też problem z cera tzn mam trądzik już go troche podleczyłam ale boje się, że po pójżciu na solarium pogorszy mi się. macie jakies doswiadczenie.?
10 listopada 2006 at 11:27kosmetyki to tylko profesjonalne, najlepiej kupic na miejscu, a co do tradziku to solarium wysuszy, ale po jakims czasie trodzik sie nasili, wiec moze lampy na twarzy wylaczyc 🙂
10 listopada 2006 at 21:33No tak ale jak lampy wyłącze to opale sobie ciało a twarzy nie i będę żmiesznie wyglądała. ;/
24 listopada 2006 at 10:33rozwiazaniem problemu moze okazac sie uzycie samoopalacza zamiast wizyty w solarium.
16 stycznia 2007 at 20:42Byłam dzis na solarium i jakiez było moje zdziwienie gdy się okazało, że mam prostokącik na karku… Leżałam na takiej podstawce pod głowe :/ Muszę to jeszcze 'doopalić’ aAA i jeszcze do tego białe pachy…. Piszę tak dla przestrogi…
16 stycznia 2007 at 23:35nie lubie chodzić na solarkę mam jakąż fobię że lampy sie popsują i mnie poparzy albo się zatrzasnę, jak chodziłam to też miałam podstawke pod głowę ale nie zauwazyłam trójkąta na szyi moze dlatego że czupryne miałam związaną a na podstawce trzymałam tylko czubek głowy
17 stycznia 2007 at 16:14ja tez mam jakąs schize jesli chodzi o solarium!!! Kiedys jak lezałam wobrazilam sobie ze ten plastik peka i te gorące lampy leca na mnie, po tym nie chodziłam na solarke jakis rok a wraz ze mna moja siostra i przyjaciołka bo zaraziłam je ta schiza. Po roku sie z tego wyleczyłam i pokonalam strach, teraz mam nawet karnet. Jak tam leze to czasem bierze mnie na traumatyczne wyobrazenia co moze sie przydazyc ale szybko wyrzucam te mysli z głowy. A z opalaniem nie mam problemów, nie stosuje tez kosmetykow, zawsze leze 15 min
17 stycznia 2007 at 16:15ja tez mam jakąs schize jesli chodzi o solarium!!! Kiedys jak lezałam wobrazilam sobie ze ten plastik peka i te gorące lampy leca na mnie, po tym nie chodziłam na solarke jakis rok a wraz ze mna moja siostra i przyjaciołka bo zaraziłam je ta schiza. Po roku sie z tego wyleczyłam i pokonalam strach, teraz mam nawet karnet. Jak tam leze to czasem bierze mnie na traumatyczne wyobrazenia co moze sie przydazyc ale szybko wyrzucam te mysli z głowy. A z opalaniem nie mam problemów, nie stosuje tez kosmetykow, zawsze leze 15 min
17 stycznia 2007 at 20:43a tak szczerze mówiąc to tez mi trochę szkoda skóry, niby fajnie wygląda ale wiadomo że to szkodzi… chodzę jak juz naprawdę muszę. A tak okazyjnie to wystarczy mi balsam brązujący[tylko jasnych rzeczy juz nie włożę bo brudzi 🙁 ]
18 stycznia 2007 at 11:49ja jak chodze to tez zawsze na 15 minut i nie uzywam niczego szczegolnego poprostu przed i po solariu dokladnie sie nabalsamuje i to mi wystarczy 🙂
15 lutego 2007 at 22:37Chodzę na solarium raz na dwa tygodnie na 10-15 minut z kosmetyków używam bronzera firmy Australian Gold moim zdaniem najlepsza marka jeżli chodzi o kosmetyki przeznaczone do solarium 🙂 niestety jedyna wada dożć drogie,a po opalaniu wystarczy mi balsam i czasem krem Dove 🙂
16 lutego 2007 at 08:30solarim jak i słońce wysusza trądzik. Takze dla Ciebie to jak najbardziej 🙂
Czasami kupie sobie przed opalaniem cos wzmacniajacego ( tam na miejscu) ale zupelnie nie pamietam jaka to firma. Zwykle po solarium biore prysznic i smaruje sie balsamem, bo wiadomo, ze trzeba skore nawilzyc. np przed wczoraj sie poparzylam troszke, i do dzis musze chodzic cala wysmarowana. mam policzki spieczone, nos, a sutki mam tak suche jak nigdy. popalilam je sobie chyba hehe.a Jesli chodzi o te brudzace samoopalacze, czy kremy brazujace to jedyna rada zainwestowac w cos droższego. wtedy juz nie ma problemu z brudzenie, plamy sie tez nie robia, bo bardzo latwo jest rozprowadzic no i nie jestesmy potem pomaranczowe 😉 Ja z tych jeszcze w miare tanszych uzywam garniera ktory jest bardzo dobry i zostaja po nim swiecace d robinki.16 lutego 2007 at 08:32ja bylam w solarium kilka razy. siostra mnie na karnet namowila. w tym solarium byl remont robili chyba kolejne pomieszczenie.
korcilo mnie zeby otworzyc oczy i zobaczyc jak tam jest. alez sie zdziwilam jak zobaczylam przechodzacego mezczyzne 😳
polecam solarium w ktorych mozna sie zamknac16 lutego 2007 at 08:36NO ZARTUJESZ?! To jest niedopuszczalne! W szoku jestem, bo w solarium gdzie ja chodze jest tak, ze kazde pomieszczenie jest na takie zasuwane drzwi, ktore tez kazdy sobie moze otworzyc, ale nigdy otakiej sytuacji nie slyszalam. I zawsze czuje sie bezpiecznie. a zgłosiłas to potem? opieprzylas kogo trzeba b ylo?
16 lutego 2007 at 08:52nie. bardzo sie zawstydzilam. zwlaszcza ze postanowilam opalac sie na golaska. nastepnym razem przyszalm z siostra i ta siedziala pod drzwiami.
- AutorOdp.