- AutorOdp.
- 20 września 2005 at 15:24
Może któraż z kuchareczek ma jakiż ciekawy i wyszukany sposób na pospolitego kurczaka????
21 września 2005 at 19:45Kuchareczka Figa poleca kurczaka (udka) przekładanego papryką czerwoną i cebulą na przemian.
W naczyniu żaroodpornym w zalewie z oliwy i łyżki cukru….
Mnim mniam22 września 2005 at 08:34[usunięto_link] wrote:
Kuchareczka Figa poleca kurczaka (udka) przekładanego papryką czerwoną i cebulą na przemian.
W naczyniu żaroodpornym w zalewie z oliwy i łyżki cukru….
Mnim mniameeeee no co Ty kurczak i papryka 😕 😕
25 września 2005 at 21:00TAK WŁAśNIE TAK O!
26 września 2005 at 08:35wiem wiem Figuż że nasze podniebienia się bardzo różnią haha 😉
27 września 2005 at 21:25Tak tak moje jest bardziej tolerancyjne……
Haahhhaaa28 września 2005 at 07:52[usunięto_link] wrote:
Tak tak moje jest bardziej tolerancyjne……
HaahhhaaaNo tak muszę ci przyznać racje-moje jest bardziej wymagające 😆
2 października 2005 at 11:13Tak bardziej wymagające znaczy bez warzyw, makaronow hehheee
2 października 2005 at 16:16[usunięto_link] wrote:
Tak bardziej wymagające znaczy bez warzyw, makaronow hehheee
Jak to bez warzyw ….warzywa lubie ale surowe 😆
5 października 2005 at 12:41Kosteczko ja kurczaka najczesciej faszeruje wątróbką z grzybami, warzywami i cebilką.
Figusiu nie próbowałam jeszcze z papryką, chyba się skusze, juz mi żlinka cieknie.
Jakubek wszystko-żerny ale wszystko osbno 👿 tracisz wiele 😉
5 października 2005 at 13:54[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Kosteczko ja kurczaka najczesciej faszeruje wątróbką z grzybami, warzywami i cebilką.
Figusiu nie próbowałam jeszcze z papryką, chyba się skusze, juz mi żlinka cieknie.
Jakubek wszystko-żerny ale wszystko osbno 👿 tracisz wiele 😉
albo zyskuje 😈 😈 😉
5 października 2005 at 14:14o nie nie tracisz… zobacz na moja poledwica z brzioskwinia, której spróbować nie chcesz… znasz smak brzoskwini i polędwicy, a my ( lubiacy eksperymenty) znamy jeszcze smak wynikający z połaczenia, jesetż do tyłu … hahahahha
5 października 2005 at 14:30[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
o nie nie tracisz… zobacz na moja poledwica z brzioskwinia, której spróbować nie chcesz… znasz smak brzoskwini i polędwicy, a my ( lubiacy eksperymenty) znamy jeszcze smak wynikający z połaczenia, jesetż do tyłu … hahahahha
w eksperymentach napewno 😉
19 października 2005 at 12:40Jakubku to moze podaj nam przepis na kurczaczka, którego Ty jadasz 😀
20 października 2005 at 07:39A moze jakubek niczym myżliwy? albo mały lisek?
Czai się za kurnikiem łapie kurkę ukręca jej łep, obiera z piórek a może i nie i delektuje się smakiem naturalnego mięsa?????
Juz sobie wyobrazilam jak to mogło by być
A jakube dużyż chłop czy taki metraczek? bo nie wiem czy wyobrazić sobie cie jako myżliwego o barczystych ramionach czy jako rudego liska? - AutorOdp.