- AutorOdp.
- 2 czerwca 2007 at 17:57
Jak Wam sie nudzi ,to jaki macie sposob by zwalczyc ta nude?? 馃槅 Ja osobiscie jak sie nudze to siedze w kompie,slucham muzyki,jem czekolade badz owoce,biore kumpele i buszujemy po sklepach i po miescie,a jesli jest moj mis to juz wtedfy nie ma nudy.:)
A Wy jakie macie sposoby na nude?Jakies zajecie?Czy beszczynne lenistwo?:P 馃槢 Hihi
2 czerwca 2007 at 18:24m膮dre dzieci si臋 nie nudz膮
2 czerwca 2007 at 19:11Og贸lnie rzecz bior膮c si臋 nie nudz臋, bo zawsze si臋 czym偶 zajm臋, najcz臋偶ciej czym偶 kreatywnym, robi臋 bi偶uteri臋 ,maluj臋 rysuj臋 , og贸lnie tworz臋, oczywi偶cie przy tym s艂ucham muzyki 馃檪
2 czerwca 2007 at 20:31[usuni臋to_link] wrote:
m膮dre dzieci si臋 nie nudz膮
馃槇 Sugerujesz,ze jestem glupia,ze wymyslilam sobie taki temat od tak?Jesli to ma byc podtekst to wybacz…Nie skomentuje wiecej. 馃懣
2 czerwca 2007 at 20:33@peronowa mysz wrote:
Og贸lnie rzecz bior膮c si臋 nie nudz臋, bo zawsze si臋 czym偶 zajm臋, najcz臋偶ciej czym偶 kreatywnym, robi臋 bi偶uteri臋 ,maluj臋 rysuj臋 , og贸lnie tworz臋, oczywi偶cie przy tym s艂ucham muzyki 馃檪
Peronowa myszko nie wiedzialam,ze umiesz i lubisz malowac? 馃檪 Fajno!Bo ja osobiscie nie mam talentu do malowania,no chyba,ze kwiatki to cos tam wyjdzie hehe 馃槅 馃槈
2 czerwca 2007 at 20:39[usuni臋to_link] wrote:
@peronowa mysz wrote:
Og贸lnie rzecz bior膮c si臋 nie nudz臋, bo zawsze si臋 czym偶 zajm臋, najcz臋偶ciej czym偶 kreatywnym, robi臋 bi偶uteri臋 ,maluj臋 rysuj臋 , og贸lnie tworz臋, oczywi偶cie przy tym s艂ucham muzyki 馃檪
Peronowa myszko nie wiedzialam,ze umiesz i lubisz malowac? 馃檪 Fajno!Bo ja osobiscie nie mam talentu do malowania,no chyba,ze kwiatki to cos tam wyjdzie hehe 馃槅 馃槈
Podobno mam talent, tak przynajmniej twierdz膮 moi znajomi i moja by艂a nauczycielka plastyki oraz tera藕niejsza woku, ja nigdy nie zauwa偶y艂am bym to co rysowa艂a by艂o jakie偶 rewelacyjne, po prostu zwyk艂e rysunki najcz臋偶ciej typu manga, ale potrafi臋 dobrze rysowa膰 wszystko co sobie kto za偶yczy, oczywi偶cie b臋dzie to trwa膰 troch臋 du偶ej, bo zanim wymy偶le co i jak to troch臋 trwa … A co do lubienia, to owszem lubi臋 , dzia艂a to na mnie antystresowo 馃檪
3 czerwca 2007 at 05:28[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
馃槇 Sugerujesz,ze jestem glupia,ze wymyslilam sobie taki temat od tak?Jesli to ma byc podtekst to wybacz…Nie skomentuje wiecej. 馃懣
kobitko, ale偶 ty upierdliwa. rzucasz si臋 zupe艂nie tak samo jak na forum ginekologii to mia艂a偶 zwyczaj robi膰. nie mia艂am na my偶li ciebie tylko rzci艂am tak, m贸j ojciec powtarza艂 mi to setki razy jak by艂am dzieckiem. uspok贸j si臋 i policz do 10-ciu zanim nast臋pnym razem na mnie naskoczysz.
ps. gdyby偶 by艂a M膭DRZEJSZA to nie zareagowa艂aby膰 tak impulsywnie na tani膮 prowokacj臋
pozdrawiam3 czerwca 2007 at 08:25[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
kobitko, ale偶 ty upierdliwa. rzucasz si臋 zupe艂nie tak samo jak na forum ginekologii to mia艂a偶 zwyczaj robi膰. nie mia艂am na my偶li ciebie tylko rzci艂am tak, m贸j ojciec powtarza艂 mi to setki razy jak by艂am dzieckiem. uspok贸j si臋 i policz do 10-ciu zanim nast臋pnym razem na mnie naskoczysz.
ps. gdyby偶 by艂a M膭DRZEJSZA to nie zareagowa艂aby膰 tak impulsywnie na tani膮 prowokacj臋
pozdrawiamsimons_mother Ty teraz te偶 si臋 m膮dro偶ci膮 nie popisa艂a偶. Jak by偶 by艂a m膮drzejsza od Tigerki [ Tigerko nie uwa偶am Ci臋 za g艂upi膮!!] to by偶 jej ust膮pi艂a w my偶l takiego przys艂owia jak „g艂upszym si臋 ust臋puj臋” .
3 czerwca 2007 at 08:26[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
pozdrawiam馃槇 Wiem,ze jestes z forum ginekologii, tylko slowa typu,ze nie jestem madrzejsza czy cos to zahowal sobie swoim kolezankom ..na forum giekologi!Tam to dopiero „inteligencja bije” hehe 馃槅 Zreszta mam na to zlew… 馃槈
3 czerwca 2007 at 08:38Pernowa myszko spokojnie ja mam na to zlew! 馃槅 Juz dosyc mnie zniszczyly na forum ginekologii wiec niech sobie nawzajem tam pisza i zabijaja.Tutaj sa duzo lepsze osoby,inteligentniejsze i wogole niz tam.Dlatego nie pozowle siebie zniszczyc takimi tekstami. Nie denerwuj sie myszko:) Fakt niepotrzebnie impulsywnie zareagowalam ale jak zobaczylam tekst „madre dzieci sie nie nudza” no to logiczne ,ze odebralam to jakbym byla glupia?Bo wymyslilam sobie taki temat? 馃檮 馃懣 Mlowie Ci peronowa myszko jakie tam jechanki mialam i to nawet od starszych,zazdrosnych lasek szok.No coz…sa ludzie i podludzie jak to moja kumpela mowi. Ja klocic sie nie mam zamiaru wiec przestaj sie klocic i normalnie,zwyczajnie odpowiadac,pisac na forum bez zadnych podtekstow.:)
P.S.Pernowowa myszko to moze wybierz sie do np Akademii sztuk pieknych skoro takie talenty masz?Lepiej wyrzucic swoj talent i pokazac ladne roznosci.:) A powiedz mi myszko co zazwyczaj malujesz?Pejzaze?Nature czy cio? Ogolonie nie interesuje mnie sztuka ale zawsze podziwialam jak ktos ladnie maluje i ma do tego poprostu dar.:) 馃榾
3 czerwca 2007 at 21:03[usuni臋to_link] wrote:
Pernowa myszko spokojnie ja mam na to zlew! 馃槅 Juz dosyc mnie zniszczyly na forum ginekologii wiec niech sobie nawzajem tam pisza i zabijaja.Tutaj sa duzo lepsze osoby,inteligentniejsze i wogole niz tam.Dlatego nie pozowle siebie zniszczyc takimi tekstami. Nie denerwuj sie myszko:) Fakt niepotrzebnie impulsywnie zareagowalam ale jak zobaczylam tekst „madre dzieci sie nie nudza” no to logiczne ,ze odebralam to jakbym byla glupia?Bo wymyslilam sobie taki temat? 馃檮 馃懣 Mlowie Ci peronowa myszko jakie tam jechanki mialam i to nawet od starszych,zazdrosnych lasek szok.No coz…sa ludzie i podludzie jak to moja kumpela mowi. Ja klocic sie nie mam zamiaru wiec przestaj sie klocic i normalnie,zwyczajnie odpowiadac,pisac na forum bez zadnych podtekstow.:)
P.S.Pernowowa myszko to moze wybierz sie do np Akademii sztuk pieknych skoro takie talenty masz?Lepiej wyrzucic swoj talent i pokazac ladne roznosci.:) A powiedz mi myszko co zazwyczaj malujesz?Pejzaze?Nature czy cio? Ogolonie nie interesuje mnie sztuka ale zawsze podziwialam jak ktos ladnie maluje i ma do tego poprostu dar.:) 馃榾
wazeliniara (jeste偶 ludziem czy podludziem wed艂ug klasyfikacji twojej kole偶anki??? ja mam swoje zdanie na ten temat…)
@peronowa mysz wrote:
g艂upszym si臋 ust臋puj臋
no faktycznie ci臋 Tigerko nie maj膮 tu za glupi膮
s艂uchajcie powiem tak. zacytowa艂am tylko jedno zdanie, ktore FAKTYCZNIE odnosi si臋 do dzieci i nie mia艂am zamiaru nikomu ubli偶y膰, nie jestem osob膮 k艂贸tliw膮 i nie uczestnicz臋 w forach 偶eby komukolwiek psu膰 nastr贸j. ale widz臋, 偶e wszyscy tu bardzo go偶cinni jeste偶cie i w dodatku zajebiste poczucie humoru macie…
ja W WOLNYCH CHWILACH (czyli JAK SI臉 NUDZ脛藴) siedz臋 na forum i polewam si臋 z pustych panienek, przewra偶liwionych i o wyg贸rowanym mniemaniu o sobie, ale prosz臋 nie bra膰 tego do siebie. poza tym lubi臋 sport, czynny oczywi偶cie, a jak jest aura sprzyjaj膮ca to klachy i gorcek z przyjaci贸贸艂mi. na inne atrakcje czasu brak ze wzgl臋du na ma艂ego brzd膮ca, kt贸ry jest moim oczkiem w glowie.
zastanawiam si臋 czy jest na forum kto偶, kto NUD臉 zabija sportami ekstremanymi??3 czerwca 2007 at 21:27[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
Pernowa myszko spokojnie ja mam na to zlew! 馃槅 Juz dosyc mnie zniszczyly na forum ginekologii wiec niech sobie nawzajem tam pisza i zabijaja.Tutaj sa duzo lepsze osoby,inteligentniejsze i wogole niz tam.Dlatego nie pozowle siebie zniszczyc takimi tekstami. Nie denerwuj sie myszko:) Fakt niepotrzebnie impulsywnie zareagowalam ale jak zobaczylam tekst „madre dzieci sie nie nudza” no to logiczne ,ze odebralam to jakbym byla glupia?Bo wymyslilam sobie taki temat? 馃檮 馃懣 Mlowie Ci peronowa myszko jakie tam jechanki mialam i to nawet od starszych,zazdrosnych lasek szok.No coz…sa ludzie i podludzie jak to moja kumpela mowi. Ja klocic sie nie mam zamiaru wiec przestaj sie klocic i normalnie,zwyczajnie odpowiadac,pisac na forum bez zadnych podtekstow.:)
wazeliniara (jeste偶 ludziem czy podludziem wed艂ug klasyfikacji twojej kole偶anki??? ja mam swoje zdanie na ten temat…)
@peronowa mysz wrote:
g艂upszym si臋 ust臋puj臋
no faktycznie ci臋 Tigerko nie maj膮 tu za glupi膮
s艂uchajcie powiem tak. zacytowa艂am tylko jedno zdanie, ktore FAKTYCZNIE odnosi si臋 do dzieci i nie mia艂am zamiaru nikomu ubli偶y膰, nie jestem osob膮 k艂贸tliw膮 i nie uczestnicz臋 w forach 偶eby komukolwiek psu膰 nastr贸j. ale widz臋, 偶e wszyscy tu bardzo go偶cinni jeste偶cie i w dodatku zajebiste poczucie humoru macie…
ja W WOLNYCH CHWILACH (czyli JAK SI臉 NUDZ脛藴) siedz臋 na forum i polewam si臋 z pustych panienek, przewra偶liwionych i o wyg贸rowanym mniemaniu o sobie, ale prosz臋 nie bra膰 tego do siebie. poza tym lubi臋 sport, czynny oczywi偶cie, a jak jest aura sprzyjaj膮ca to klachy i gorcek z przyjaci贸贸艂mi. na inne atrakcje czasu brak ze wzgl臋du na ma艂ego brzd膮ca, kt贸ry jest moim oczkiem w glowie.
zastanawiam si臋 czy jest na forum kto偶, kto NUD臉 zabija sportami ekstremanymi??simons_mother
MMmmm zaleca艂a bym sprawdzenie w s艂owniku [ o ile w og贸le si臋 znajdzie takie has艂o tam ] s艂owa WAZELINIARA!
Do tego, nie na serio nie uwa偶am Tigerki za g艂upi膮 osob臋. Bo to ,偶e napisa艂am, 偶e „g艂upszym si臋 ust臋puje” by艂o tylko po to by Ci pokaza膰, ze si臋 troch臋 o偶mieszasz. I nie mam zamiaru si臋 k艂贸ci膰 ,cho膰 z natury jestem osoba k艂贸tliw膮, ja po prostu nie lubi臋 poni偶ania ludzi, w jaki kolwiek spos贸b, lub nawet chorych aluzji.Tigerko Nie mam nic ze swoich rysunk贸w na kompie, wi臋c nie pokarz臋, na ASP si臋 wybieram ale na dzia艂 Historia Sztuki , a rysuj臋 zazwyczaj natur臋, kolei , mang臋.
Co do forum ginekologii to nie wiem co tam si臋 dzia艂o …
A co do ludzi i podludzi to ja nie wiem czy podej偶cie podobne do hitlerowskiego jest dobre, bo nie powinno si臋 dzieli膰 ludzi na gorszych i lepszych, bo wszyscy s膮 r贸wni!
4 czerwca 2007 at 05:57co do ludzi i podludzi to ja nie wiem czy podej偶cie podobne do hitlerowskiego jest dobre, bo nie powinno si臋 dzieli膰 ludzi na gorszych i lepszych, bo wszyscy s膮 r贸wni![/quote]
to nie ja tek dziel臋 ludzi kochana
poza tym… dajcie ju偶 spok贸j, bo si臋 nudno zaczyna robi膰.
to „upierdlistwo” to chyba Wasz sport ekstremalny
pozdrawiam i mam nadzieje, 偶e jeszcze kiedy偶 podyskutujemy o czym偶 innym, ni偶 nuda, tudzie偶 zaj臋cia w wolnym czasietak dla ro艂adowania niepotrzebnych zupe艂nie emocji zapraaaszam na [usuni臋to_link] i 偶ycz臋 mi艂ego zabijania nudy
(znowu kt贸ra偶 si臋 doczepi??? 馃檮 )
4 czerwca 2007 at 08:56Czytam ksi膮偶ki, s艂ucham muzyki, siedz臋 na necie albo pisz臋 smsy z ch艂opakiem 馃榾
4 czerwca 2007 at 09:12Raczej si臋 nie nudz臋 si臋 gdy偶 za du偶o jest rzeczy do zrobienia. Tyle ksi膮偶ek do przeczytania, miejsc do zobaczenia, tamat贸w do poruszenia, s艂贸w do wypowiedzenia ukochanym osobom 馃槈
W weekend np. by艂am z Qbusiem na Renault F1 Raceshow. Mimo, 偶e nie jestem wielk膮 fank膮 motoryzacji mog艂am si臋 wy偶y膰 fotograficznie. 馃槈
Ale g艂o偶no by艂o!Filmik: Marsylianka w wykonaniu Kovalainena! 馃榾
[usuni臋to_link]Przejazd bolidu F1:
[usuni臋to_link] - AutorOdp.