- AutorOdp.
- 3 stycznia 2008 at 10:27
ja ostatnio sobie kupiłam tabletki z valerianą ale oprócz szaleństwa mojego kota, żadnych efektów nie zauważyłam 😀
20 stycznia 2008 at 12:44Na stres najlepszy relaks:D Dla mnie nie ma nic lepszego jak gra w siatkówkę i basenik. Zmęczenie jest w tym wypadku wskazane… A przed egzaminem to…chyba nic sie nie da zrobic…;/ fakt trzeba że trzeba się uczyć;)
5 czerwca 2008 at 10:46Wydaje mi sie ze najlepszą metodą na pokonanie stresu jest….wyzwanie
nie ważne w jakiej kategorii. A moze inaczej – zależnie z jakiego powodu powstaje stres, znajdujemy wyzwanie w tej strefie. dzieki czemu absorbujemy sie calkowicie na pokonanie…lub dokonanie czegos co sobie wczesniej ustalilismy, zapominając o głownej przyczynie stresu.Jasniej:D :
egzamin z jakiegos przedniotu:
jezeli stresujemy sie egzaminem..to samo „musze sie wziac w garsc” nie pomoze, bo nie bedziemy mogli utrzymac koncentracji na tym samym..wysokim poziomie. A co kiedy pojdzie sie/zadzwoni sie do przyjaciol i powie im ze dzisiaj o 18 chce z Wami przeprowadzić pewną konferencję(nie mowcie ze to brzmi glupio bo to pomaga)..no i co…masz postanowione…musisz sie nauczyc tego i tego..bo wyjedziesz wsrod przyjaciol na glupka (tu jest to bezpieczenstwo ze wsrod przyjaciol na glupka mozesz wyjsc i nic sie nie stanie) a motywacja bedzie duzo wyzsza…nauczysz sie, przedstawisz to..tym bardziej zdobedziesz pewnosc siebie…i lepiej sobie to jeszcze zapamietasz…..
sposobow jest naprawde wiele:)9 czerwca 2008 at 23:14na stress najlepsza jest czekolada, przyjaciele, wypad na miasto, odprężenie, rowery, trochę sportu, wspólne gotowanie, kolacja i impreza a rano żniadanie na mega zmęczeniu 🙂
- AutorOdp.