- AutorOdp.
- 7 września 2008 at 17:03
Można zawsze ułożyć sobie życie, zwłaszcza po 30-tce.
Jeżeli pewne rzeczy się nie zmienia, może mnie też to czeka…
A jeżeli chodzi o temat, z wiekiem jest coraz trudniej kogos znaleźć, bo większożć jest zajęta. No ale ilożc rozwodów sie zwieksza, więc „wolnych na nowo” przybywa 🙂
Brutalne ale prawdziwe.1 grudnia 2014 at 09:30Miłożć to uczucie, które może nas spotkać w KAŻDYM wieku. 🙂 Nie ma co się zastanawiać, czy wypada nam kogoż poznań czy nie, patrząc na swoją metrykę.
13 grudnia 2014 at 15:13Nie wiem czemu każdy mysli ze po 30 to już nic nie wypada i nic nie można, to nie jest żadna granica! pamiętajcie, że mózg się nie starzeje, tylko ciało, miłożć można spotkać w każdym wieku, wszystko zalezy od tego czy sobie na to pozwolisz czy nie 🙂
23 grudnia 2014 at 01:46[usunięto_link] wrote:
Mam 35 lat. Pol roku temu rozeszlam sie z moim chlopakiem (bylam z nim 3 lata)
wyrazy współczucia :((
[usunięto_link] wrote:
poniewaz byl bardzo niedojrzaly uczuciowo (taki wieczny chlopak ktory nie chce dorosnac)
no dobra – on NIE, ale czy Ty TAK? 🙄
[usunięto_link] wrote:
Ostatnio czuje sie strasznie przygnebiona i samotna
eee tam! 👿 całe szczężcie trafiłaż na mnie…
uwierz, że widzę w Tobie duże walory i… cóż… nie jesteż samotna… bo…
ja jestem z Tobą 😆 hej, odezwij się i posprzeczaj ciutkę ze mną :-[usunięto_link] wrote:
poniewaz boje sie ze nie spotkam juz nikogo w moim zyciu.
nieprawda. nie wierz tym bredniom, które ktoż tam Ci wpija w Twój krwoobieg…
ja jestem pewien, że spotkasz… bo Ci zależy, ot i już 😉 Asha…[usunięto_link] wrote:
Czy waszym zdaniem mozna sobie jeszcze ulozyc zycie bedac po trzydziestce?
chyba żartujesz sobie, Asha, ja jestem po trzydziestce i bardzo fajnie układam sobie życie…
a Ty? taka fajna kobieta, z tyloma cudnymi rzeczami w sobie, tak wrażliwa…poradzisz sobie, tylko weź się w garżć… jakbyż nie mogła, to zawsze możesz liczyć na mnie -=
hej! jupi
8 lutego 2015 at 13:04Miłożć możemy spotkać w każdym wieku. Jedni spotykają ją wczeżniej, inni później. Nie można się poddawać. Użmiechaj się. Wychodź z domu. Nawiązuj nowe znajomożci.
- AutorOdp.