- AutorOdp.
- 27 czerwca 2012 at 20:12
czesc!!! Mam 18 lat i mam problem spoznia mi sie okres o ok tydzien nie jestem w ciazy poniewaz uprawiam bezpieczny sex a poza tym robilam dwa testy i oba wyszly negatywne co mi moze byc? w ostatnim miesiacu maiałam bardzo duzo stresow czy mozliwe ze to jest powod? a jeszcze jedno mam wrazenie ze czesciej niz zwykle oddaje mocz czy to moze miec jakis zwiazek z tym prosze odpowiedzcie mi bo bardzo sie martwie ;( Kiedys miałam nieregularna miesiaczke ale mniej wiecej od pol roku moj cykl wacha sie pomiedzy 29 a 36 a juz 36 dni mineło 3 dni temu 🙁 prosze o jak najwiecej odpowiedzi z gory dziekuje
27 czerwca 2012 at 21:18Kobietki prosze was napiszcie cos 🙁
28 czerwca 2012 at 09:59Jeżli masz nieregularne cykle to pewnie w tym przypadku też o to chodzi.
Ale jeżli jakoż bardzo się tym niepokoisz to idź zrób test z krwi beta HCG, wtedy będziesz miała 100% pewnożci czy jesteż w ciązy czy nie. Testy płytkowe czasami się mylą niestety…28 czerwca 2012 at 12:43a czy to mozliwe zeby 2 testy sie myliły? jaki moglbybyc inny powod ?
29 czerwca 2012 at 10:28Nuż widelec- ciąża 🙂
30 czerwca 2012 at 06:40Spokojnie, jeżeli zrobiłaż 2 testy to masz niemalże 100% pewnożci, że w ciąży nie jesteż. Jest wiele przyczyn opóźnienia okresu, stres, przyjmowane leki, czasami nawet pogoda ma na to wpływ. Jeżeli tak bardzo się denerwujesz to umów się na wizytę do ginekologa, na pewno będziesz musiała poczekać kilka dni, a może w tym czasie dostaniesz okres. Głowa do góry 🙂
19 lipca 2012 at 11:13tydzień to nie tragedia, przy 2 tyg powinnaż iżć już do gina
31 sierpnia 2012 at 12:52I co? Wiesz już co się dzieje? Bo jeżli w ciąż nie jesteż to prawdopodobnie stres dał o sobie znać.
- AutorOdp.