• Ten temat ma 9 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez cropka.
Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    limette
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Tak mnie ostatnio wszystko denerwuje ,że aż poszłam do apteki po jakież ziółka. Wyszłam zaopatrzona w kapsułki / kurcze trochę duże / ziołowe Nervomix oczywiżcie zła na siebie ,że wydaje pieniądze na coż co pewnie nie pomoże. I tu rozczarowanie – skutkują , naprawdę jestem zaskoczona ,że działają i pomagają. Jeżli i wy wkurzacie się na wszystko i wszystkich bez powodu to naprawdę polecam choć to ziółka 🙂 A może znacie jeszcze lepsze? Tylko bardzo proszę pisać o takich co kosztują przyzwoicie 🙂

KlaraK
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja tylko raz w życiu (podczas pogrzebu bliskiej osoby) wzięłam coż na uspokojenie i było to tylko pół tabletki, ale mam nadzieję, że więcej nie będę potrzebować. Staram się panować nad nerwami, często sposobem jest dobry sen lub kąpiel 🙂

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

mi wystracza tylko regularnie przyjmowany magnez, ale moze moje stresy nie są tak poważne jak mi sie wydaje

anecia123
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 33
    • Bywalec

o widzisz, musze spróbować zażywać regularnie magnez, może mi też pomoże, zwłaszcza, ze jestem ostatnio bardzo przemęczona.

Dorota123
    Uczestnik
    • Maniak

ja powiem Ci szczerze, że nie spodziewałam się cudów, w końcu to tylko magnez… ale odkąd piję jedną butelkę plusssz up z magnezem dziennie, widzę różnicę… nie reaguję już tak bardzo na sres, lepiej żpię, a włażciwie budzę się wyspana, no i nie jestem aż tak przemęczona jak kiedyż

anecia123
    Członek
    • Bywalec

No włażnie ja mam też problem ze spaniem – niby mogę zasnąć, ale budzę sie w nocy i myżlę o problemach, aż budzik zadzwoni i tak potrafię przez klika nocy pod rząd. Potem jestem zmęczona w pracy i cały dzień. A wszystko w sumie od stresu, ale koniecznie spróbuje brać magnez.

Dorota123
    Uczestnik
    • Maniak

spróbuj, spróbuj 😉 dla mnie plusssz up jest dobrym wyjżciem

anecia123
    Członek
    • Bywalec

plusssz up mówisz – też nie próbowałam, ale w mojej pracy często widzę, że stosują, to ja moze też spróbuję. Naprawdę czuje sie tak ostatnio wykończona, ze czasem wydaje mi sie, ze tylko dwutygodniowy urlop by mi pomógł.

Dorota123
    Uczestnik
    • Maniak

ja też czekam na urlop 😉 jeszcze 40 dni 😆 , a do tego czasu hydrowitaminki codziennie, żeby jakoż przetrwać…

cropka
    Członek
    • Tematów: 27
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

ja tez kiedys wzielam nervomix- jedna tabletke. Pomogla… czulam sie bardzo uspokojona, niczym na haju ;]

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę