- AutorOdp.
- 13 lipca 2009 at 18:05
Witam wszystkie u偶ytkowniczki 馃檪
Zwracam si臋 do Was z ma艂ym pytaniem… ot贸偶 bardzo spodoba艂y mi sie dwa stroje k膮pielowe w sklepie internetowym ale niestety nie umiem tam zam贸wi膰… mo偶e jestem „gu艂膮” ale jak dodaje dany produkt do koszyka to potem nie wiem jak p****偶膰 do tego aby z艂o偶y膰 zam贸wienie do ko艅ca 馃檪 Prosz臋 pom贸偶cie mi dziewczyny bo rzadko kupuje w internecie i jestem zielona w tym temacie a bardzo podobaj膮 mi sie stroje i jeszcze inne rzeczy w tym sklepie i chcia艂abym jak najszybciej je zam贸wi膰 馃檪
z g贸ry dzi臋kuje za pomoc 馃檪13 lipca 2009 at 19:40dzi臋kuj臋 za „ironiczn膮” odpowied藕, pytam si臋 bo chcia艂am zam贸wi膰 jeszcze kilka rzeczy na intymnej a tam nikt jeszcze nie odpowiedzia艂 na wys艂ane moje zapytanie.
Mo偶e kt贸ra偶 z bardziej przyjaznych dziewczyn poleci艂aby mi sklep online gdzie s膮 jeszcze jakie偶 fajne kostiumy k膮pielowe ?
馃榾13 lipca 2009 at 21:49[usuni臋to_link] wrote:
dzi臋kuj臋 za „mi艂膮” odpowied藕, pyta艂am si臋 bo chcia艂am zam贸wi膰 jeszcze kilka rzeczy na intymnej a tam nikt jeszcze nie odpowiedzia艂 na wys艂ane moje zapytanie a tu widze 偶e dziewczyny ch臋tnie pomagaj膮…
Mo偶e kt贸ra偶 z bardziej przyjaznych dziewczyn poleci艂aby mi sklep online gdzie s膮 jeszcze jakie偶 fajne kostiumy k膮pielowe ?
馃榾14 lipca 2009 at 07:55dzi臋kuje za pomoc 馃檪
jestem tu nowa wi臋c nie wiedzia艂am 偶e co偶 takiego mo偶e by膰 podejrzewane o kryptoreklam臋 馃檪
W tym sklepie dlatego chcia艂am zam贸wi膰 bo w艂asnie jest mo偶liwo偶膰 majtek i g贸ry kupienia w innym rozmiarze a stroje s膮 naprawd臋 boskie z tego co widz臋..a wi臋c g贸re kupi艂abym M a d贸艂 S ale na intymnej te偶 widzia艂am kilka fajnych stroji i ju偶 w艂a偶nie jeden zaraz zamawiam, tylko tam ci臋偶ko znale偶膰 firm臋 kt贸ra by proponowa艂a zam贸wienie g贸ry i do艂u w innym rozmiarze 馃檨
a co do rozmiar贸wki s,m,l,xl itd.. a typowej rozmiar贸wki biustonoszy je偶li chodzi o str贸j k膮pielowy to nie do ko艅ca si臋 zgadzam bo du偶o dobrych firm ma rozmiar贸wk臋 w艂a偶nie s,m,l,xl w strojach k膮pielowych i pasuj膮 idealnie , stroje s膮 uszyte z bardzo elastycznej lycr-y i 艂atwiej dopasowa膰 je do swojego rozmiaru tak wi臋c rozmiar M mo偶e si臋 rozci膮gn膮膰 nawet do rozmiaru L a miseczka B do rozmiaru C a nawet D je偶li chcemy bardziej wyeksponowa膰 biust 馃槈 a typowy biustonosz niestety musi mie膰 dok艂adn膮 rozmiar贸wk臋 bo miseczki s膮 stabilne i czy by偶 chcia艂a czy nie w miseczk臋 B nie wci偶niej biustu D 馃檪21 stycznia 2010 at 15:49zamawianie przez internet nie jest strasznie trudne…. zale偶y gdzie si臋 kupuje. Ja cz臋sto zamawiam w sklepie koronka.pl i nie mam najmniejszego problemu z zamawianiem stroj贸w k膮pielowych ani bielizny;)
10 marca 2010 at 12:33@DesperateHouswife wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
zamawianie przez internet nie jest strasznie trudne…. zale偶y gdzie si臋 kupuje. Ja cz臋sto zamawiam w sklepie xxx i nie mam najmniejszego problemu z zamawianiem stroj贸w k膮pielowych ani bielizny;)
Tak, ten sklepiczyna dalej spamuje 馃槇 Zajrza艂am: oferta stroj贸w k膮pielowych jest og贸lnie marniutka, a dobrego we w miar臋 cho膰 sensownej rozmiar贸wce nie znalaz艂am 偶adnego 馃檮
no c贸偶, te偶 zajrza艂am, masz racj臋.
5 maja 2010 at 11:53Wydaje mi si臋, 偶e jednak na koronka.pl s膮 najlepsze stroje. Z tego co widzia艂am na ich stronie maj膮 naprawd臋 du偶y wyb贸r, a na dodatek bardzo przyst臋pne ceny. Sama ch臋tnie bym chcia艂a sobie jaki偶 kupi膰, ale czekam na wyp艂at臋 – jak dostan臋 kas臋, to na pewno sobie zam贸wi臋.
6 maja 2010 at 14:19Hmm no wyboru stroj贸w k膮pielowych to faktycznie nie maj膮 a偶 tak bardzo du偶ego. Mo偶e byc problem z wyborem stroju k膮pielowego na du偶y biust, ale ja mam taki problem wsz臋dzie.
Ale og贸lnie to mnie si臋 tam podoba ich bielizna, bez kitu maj膮 troch臋 naprawd臋 fajnych fason贸w.11 maja 2010 at 11:22Co do sklep贸w to opinie b臋da naprawde r贸偶ne. Ja zawsze preferuj臋 metod臋 ogl臋dzin w sklepie stacjonarnym a nast臋pnie zakup w internetowym,je偶eli znam ju偶 sw贸j rozmiar.
19 sierpnia 2010 at 07:47No faktycznie z tymi rozmiarami stroj贸w k膮pielowych to jest lekka paranoja… Ja zawsze mia艂am problem z dopasowaniem stanika, no i mam do tej pory – chocia偶 w coraz wi臋kszej ilo偶ci sklep贸w sprzedaje si臋 ju偶 oddzielnie g贸r臋 oddzielnie d贸艂 i rozmiary g贸ry stroju s膮 jak w klasycznych stanikach (chocia偶 i tutaj bywa ci臋偶ko z doborem rozmiaru, o czym doskonale wiemy…) Z tego co si臋 orientuj臋 to na ekskluzywna.com.pl maj膮 bielizn臋/stroje w nietypowych rozmiarach.
- AutorOdp.