STROJE K膭PIELOWE – Zamawianie w sklepie Online

• Autor
    Odp.
  • dorotii
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam wszystkie u偶ytkowniczki 馃檪
    Zwracam si臋 do Was z ma艂ym pytaniem… ot贸偶 bardzo spodoba艂y mi sie dwa stroje k膮pielowe w sklepie internetowym ale niestety nie umiem tam zam贸wi膰… mo偶e jestem „gu艂膮” ale jak dodaje dany produkt do koszyka to potem nie wiem jak p****偶膰 do tego aby z艂o偶y膰 zam贸wienie do ko艅ca 馃檪 Prosz臋 pom贸偶cie mi dziewczyny bo rzadko kupuje w internecie i jestem zielona w tym temacie a bardzo podobaj膮 mi sie stroje i jeszcze inne rzeczy w tym sklepie i chcia艂abym jak najszybciej je zam贸wi膰 馃檪
    z g贸ry dzi臋kuje za pomoc 馃檪

dorotii
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

dzi臋kuj臋 za „ironiczn膮” odpowied藕, pytam si臋 bo chcia艂am zam贸wi膰 jeszcze kilka rzeczy na intymnej a tam nikt jeszcze nie odpowiedzia艂 na wys艂ane moje zapytanie.

Mo偶e kt贸ra偶 z bardziej przyjaznych dziewczyn poleci艂aby mi sklep online gdzie s膮 jeszcze jakie偶 fajne kostiumy k膮pielowe ?
    馃榾

dorotii
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

[usuni臋to_link] wrote:

dzi臋kuj臋 za „mi艂膮” odpowied藕, pyta艂am si臋 bo chcia艂am zam贸wi膰 jeszcze kilka rzeczy na intymnej a tam nikt jeszcze nie odpowiedzia艂 na wys艂ane moje zapytanie a tu widze 偶e dziewczyny ch臋tnie pomagaj膮…

Mo偶e kt贸ra偶 z bardziej przyjaznych dziewczyn poleci艂aby mi sklep online gdzie s膮 jeszcze jakie偶 fajne kostiumy k膮pielowe ?
    馃榾

dorotii
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

dzi臋kuje za pomoc 馃檪
    jestem tu nowa wi臋c nie wiedzia艂am 偶e co偶 takiego mo偶e by膰 podejrzewane o kryptoreklam臋 馃檪
    W tym sklepie dlatego chcia艂am zam贸wi膰 bo w艂asnie jest mo偶liwo偶膰 majtek i g贸ry kupienia w innym rozmiarze a stroje s膮 naprawd臋 boskie z tego co widz臋..a wi臋c g贸re kupi艂abym M a d贸艂 S ale na intymnej te偶 widzia艂am kilka fajnych stroji i ju偶 w艂a偶nie jeden zaraz zamawiam, tylko tam ci臋偶ko znale偶膰 firm臋 kt贸ra by proponowa艂a zam贸wienie g贸ry i do艂u w innym rozmiarze 馃檨
    a co do rozmiar贸wki s,m,l,xl itd.. a typowej rozmiar贸wki biustonoszy je偶li chodzi o str贸j k膮pielowy to nie do ko艅ca si臋 zgadzam bo du偶o dobrych firm ma rozmiar贸wk臋 w艂a偶nie s,m,l,xl w strojach k膮pielowych i pasuj膮 idealnie , stroje s膮 uszyte z bardzo elastycznej lycr-y i 艂atwiej dopasowa膰 je do swojego rozmiaru tak wi臋c rozmiar M mo偶e si臋 rozci膮gn膮膰 nawet do rozmiaru L a miseczka B do rozmiaru C a nawet D je偶li chcemy bardziej wyeksponowa膰 biust 馃槈 a typowy biustonosz niestety musi mie膰 dok艂adn膮 rozmiar贸wk臋 bo miseczki s膮 stabilne i czy by偶 chcia艂a czy nie w miseczk臋 B nie wci偶niej biustu D 馃檪

szaloona
    Participant
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

zamawianie przez internet nie jest strasznie trudne…. zale偶y gdzie si臋 kupuje. Ja cz臋sto zamawiam w sklepie koronka.pl i nie mam najmniejszego problemu z zamawianiem stroj贸w k膮pielowych ani bielizny;)

Blk
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 699
    • Zas艂u偶ony

@DesperateHouswife wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

zamawianie przez internet nie jest strasznie trudne…. zale偶y gdzie si臋 kupuje. Ja cz臋sto zamawiam w sklepie xxx i nie mam najmniejszego problemu z zamawianiem stroj贸w k膮pielowych ani bielizny;)

Tak, ten sklepiczyna dalej spamuje 馃槇 Zajrza艂am: oferta stroj贸w k膮pielowych jest og贸lnie marniutka, a dobrego we w miar臋 cho膰 sensownej rozmiar贸wce nie znalaz艂am 偶adnego 馃檮

no c贸偶, te偶 zajrza艂am, masz racj臋.

Anika80
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Wydaje mi si臋, 偶e jednak na koronka.pl s膮 najlepsze stroje. Z tego co widzia艂am na ich stronie maj膮 naprawd臋 du偶y wyb贸r, a na dodatek bardzo przyst臋pne ceny. Sama ch臋tnie bym chcia艂a sobie jaki偶 kupi膰, ale czekam na wyp艂at臋 – jak dostan臋 kas臋, to na pewno sobie zam贸wi臋.

charlize
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Hmm no wyboru stroj贸w k膮pielowych to faktycznie nie maj膮 a偶 tak bardzo du偶ego. Mo偶e byc problem z wyborem stroju k膮pielowego na du偶y biust, ale ja mam taki problem wsz臋dzie.
    Ale og贸lnie to mnie si臋 tam podoba ich bielizna, bez kitu maj膮 troch臋 naprawd臋 fajnych fason贸w.

MultiPerfumeria
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 84
    • Sta艂y bywalec

Co do sklep贸w to opinie b臋da naprawde r贸偶ne. Ja zawsze preferuj臋 metod臋 ogl臋dzin w sklepie stacjonarnym a nast臋pnie zakup w internetowym,je偶eli znam ju偶 sw贸j rozmiar.

chilli
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

No faktycznie z tymi rozmiarami stroj贸w k膮pielowych to jest lekka paranoja… Ja zawsze mia艂am problem z dopasowaniem stanika, no i mam do tej pory – chocia偶 w coraz wi臋kszej ilo偶ci sklep贸w sprzedaje si臋 ju偶 oddzielnie g贸r臋 oddzielnie d贸艂 i rozmiary g贸ry stroju s膮 jak w klasycznych stanikach (chocia偶 i tutaj bywa ci臋偶ko z doborem rozmiaru, o czym doskonale wiemy…) Z tego co si臋 orientuj臋 to na ekskluzywna.com.pl maj膮 bielizn臋/stroje w nietypowych rozmiarach.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " STROJE K膭PIELOWE – Zamawianie w sklepie Online"

Przewi艅 na g贸r臋