- AutorOdp.
- 17 marca 2012 at 12:18
Witajcie, czy macie już plany na jakie studia się wybierzecie?
Co w dzisiejszych czasach jest najbardziej przyszłożciowe, czy warto studiować w dużych miastach? Ja osobiżcie zastanawiam się nad krakowski Apeironem ponieważ ich absolwenci bez trudu mogą znaleźć pracę w zawodzie, myżlę też że studia na kierunkach takich jak bezpieczeństwo publiczne jest teraz bardzo przyszłożciowe.17 marca 2012 at 13:38a gdzie pozniej mozna pracowac po bezpieczenstwie publicznym?
26 marca 2012 at 16:01Bo ja wiem czy ten zawód ma perspektywy zawodowe w naszym kraju, też mam licencjat z tego kierunku… i wcale nie jest tak kolorowo, jak reklamują w ulotkach aby przyciągnać studentów.. 🙂
26 lutego 2013 at 13:39ja już po studiach ale żaluje wyboru tego włażnie kierunku
10 kwietnia 2014 at 10:26najważniejsze robić to co się lubi.
29 lipca 2014 at 06:43Teraz studia robi się tylko dla siebie, z późniejszą pracą mają niewiele wspólnego.
28 października 2014 at 18:00A co uważacie o studiach podyplomowych?
Włażnie się zastanawiam czy nie zrobić na Vistula. Słyszałam, że dobra uczelnia.4 listopada 2014 at 20:17Dla mnie najbardziej przyszłożciowe są nauki żcisłe i przyrodnicze. Po skończeniu tych kierunków jest duża szansa na pracę, a to jest teraz niestety najważniejsze… Warto też spróbować wyjechać za granicę, po takich studiach to już w ogóle szansa na karierę! Wiem, że to sporo kosztuje, ale możesz spróbować wygrać stypendium, np. fundacja ADAMED SmartUp organizuje konkurs dla młodych geniuszy 🙂
- AutorOdp.