- AutorOdp.
- 14 listopada 2007 at 08:02
Zdaję sobie sprawę, że na innych stronach można znaleźć chat, ale ten byłby na użytek forumowiczów. Po co szukać na innych stronach skoro można go mieć na miejscu i na żywo dyskutować, a nie zapychać forum jednozdaniowymi postami.
Wnioski z takich dyskusji trafiały by na forum. A jeżeli ktoż nie ma ochoty brać udział w żywej dyskusji to i tak napisze posta.
14 listopada 2007 at 10:53myżlę że fajny pomysł.. można by też ShoutBox’a na dole forum wstawić 😛
14 listopada 2007 at 11:22Można by to zrobić na kilka sposobów:
– chat dostępny tylko użytkowników forum, czyli logują się tylko ci co mają konto na forum,
– chat dostępny dla wszystkich, ale nicki z forum byłyby zastrzeżone, z wiadomych przyczyn, aby się nikt pod nikogo nie podszywał,
– chat dla wszystkich, ale problem powyższy pozostaje.Pierwsza propozycja wydaję się najlepsza, ale niech pozostali wypowiedzą się.
14 listopada 2007 at 22:26Przekonałyżcie mnie:)
W ciągu 2 tyg. pojawi się shot box. Liczę że będzie żył:)15 listopada 2007 at 08:00Jednak Ja bym namawiał do chata
i do tego chcę Was i Ciebie przekonać,
choć na początek można sprawdzić Shout Box.15 listopada 2007 at 09:18Najpierw sprawdzmy shota 🙂
Milego dnia - AutorOdp.