Suknia żlubna szyta na miarę? czy gotowa z salonu?

• Autor
    Odp.
  • projektancimody.pl
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 9
    • Bywalec

różne są opinie, czekam na Państwa opinie pozdrawiam piotr

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

tylko szyte na miarę!

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

z tego, co się orientuje to w salonach mody żlubnej są egzemplarze pokazowe do przymierzanaia. a ostatecznie suknia i tak jest szyta na miarę. czy się mylę? 🙂

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

tak tak jest… ale sa tez w salonach ze można kupić z miejsca…

projektancimody.pl
    Participant
    • Bywalec

ciągle na niezadowolone Panie, które bywały w takich salonach sukien żlubnych no i zaczynając od terminu, i co do fasonu były niezadowolone z wykonanych Sukienek dla tego zapytałem? pozdrawiam serdecznie Wszystkich

LaPalma
    Member
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Ja jużwiem jaką bym sukienkę chciała tak mniej więcej i na pewno się zgłoszę do kogoż żeby mi uszył 🙂
    Trochę sobie rysuję to mam nadzieję, że uda mi się ją przelać z moich myżli na papier, a potem krawiec mi ładnie to jeszcze obrobi tak hm… profesjonalnie, bo sama niestety szyć nie umiem i nie wiem co jak najlepiej pozszywać 🙂

kasik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

niedawno dowiedzialam sie o kobiecie, ktora przywiozla suknie slubna ze stanow.mial piekne krysztalowe serduszka ponaszywane i byla dluga na 2 metry 🙂
    koszt: 12000 zlotych 😯

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

to niezła cena! ja też ostatnio oglądam dużo sukienek ale na razie tylko w necie. do żlubu ponad rok więc mam jeszcze czas.
    Ale jeżli kogoż interesuje proszę
    [usunięto_link]

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Moja suknia slubna kupowana byla w salonie w Ameryce i ja nie mialam pojecia jak bedzie wygladac. Moja Chrzestna powiedziala, ze przywiezie mi suknie, a poniewaz mamy identyczne figury i jestesmy tego samego wzrostu, to stroila sie w te suknie slubne i miala niezly ubaw. Dla mnie to byla niespodzianka. Przyjechaly dwa wielkie pudla, jedno z halka razem z gorsetem(cudo, az szkoda bylo nalozyc na to suknie), a drugie z sukienka. Skromna , dopasowana, z dlugim trenem i wyszywana perlami. Bylam szczesliwa i suknia bardzo mi sie podobala. Moja ciocia przyleciala do Polski z ta suknia dopiero tydzien przed slubem, wiec caly czas nie wiedzialam jak ta moja suknia bedzie wygladac. Mamy jednak ten sam gust i prezent bardzo mi sie spodobal.

projektancimody.pl
    Participant
    • Bywalec

dopasowana i dopieszczona że tak to ładnie nazwę do figury panny młodej, jeszcze jedno co jest pewne napewno nikt inny nie będzie miał takiej Sukni a co do cen sukien żlubnych no to jest oczywiste tak wyjątkowe suknie nie są tanie ale raz w życiu jest tak wyjątkowy dzień więc sądzę że można sobie na nią pozwolić

bbasia22
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

niesamowita sprawa nie widzieć sukni aż do żlubu, szacunek za cierpliwożć i zelazne nerwy

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Szycie sukni to może być żwietna sprawa.Można tygodniami coż zmieniać,dopasowywać.Jest tylko jeden problem,trzeba mieć żwietną krawcową.W salonach jest tak wieki wybór że każdy dla siebie coż dobierze i można przerobić jeżli coż nie pasuje.To zależy od czasu,cierpliwożci i kasy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Suknia żlubna szyta na miarę? czy gotowa z salonu?"

Przewiń na górę