- AutorOdp.
- 6 listopada 2007 at 07:24
Ja ostatnio kupiłam buty w sklepie (teraz pojawiły sie na allegro za połowę ceny) na dożć wysokim obcasie wczeżniej nie chodziłam w takich butach i okazało sie ze te kozaczki są naprawdę rewelacyjne wcale nie przeszkadza mi 10 cm obcas.nawet mój chłopak powiedział ze bardzo sexi wyglądam w tych kozaczkach.
foto tych butów: [usunięto_link]
Mała modyfikcja.
I.6 listopada 2007 at 08:36sa straszne:)
jest tyle ladnych kozakow na szpilce. po co nosic taka tandete?6 listopada 2007 at 08:54Uh, okropnie mi się nie podobają. Ale są gusta i gużciki w zasadzie.
A nie boisz się, że jak kupisz kozaki za 129 zł, to Ci się rozlecą po kilku dniach?
Tak przy okazji pytanie, może ktoż mi odpowie, bo jestem ciekawa — co Was skłania do tego, żeby kupować np. buty na allegro? Ja np. muszę przymierzć koniecznie buty i się p****żć w nich kawałek, żeby wiedzieć, czy są wygodne itp., nie cisną, nie drapią, blablabla, nie jestem masochistką, nie kupię sobie nawet najpiękniejszych butów, jeżeli kaleczą mi stopę, bez przesady (:
A dużo ludzi jednak kupuje, czemu?
6 listopada 2007 at 08:58Ja kupuje tylko w sklepie
musze przymierzyc itd rozmiar rozmiarowi nie rowny-zalezy od firmy6 listopada 2007 at 09:13[usunięto_link] wrote:
Uh, okropnie mi się nie podobają. Ale są gusta i gużciki w zasadzie.
A nie boisz się, że jak kupisz kozaki za 129 zł, to Ci się rozlecą po kilku dniach?
Tak przy okazji pytanie, może ktoż mi odpowie, bo jestem ciekawa — co Was skłania do tego, żeby kupować np. buty na allegro? Ja np. muszę przymierzć koniecznie buty i się p****żć w nich kawałek, żeby wiedzieć, czy są wygodne itp., nie cisną, nie drapią, blablabla, nie jestem masochistką, nie kupię sobie nawet najpiękniejszych butów, jeżeli kaleczą mi stopę, bez przesady (:
A dużo ludzi jednak kupuje, czemu?
mi zdarza sie kupowac buty w sklepie internetowym. co mnie do tego sklania? to, ze nie dostane takich w sklepie. poza tym mimo ze jeszcze nie udalo mi sie zle trafic, mam swiadomosc, ze zawsze moge wymienic czy zwrocic. w koncu istnieja prawa konsumenta.
na allegro buty kupilam raz. rok temu. krotkie saszki, ktore teraz sa dostepne wszedzie, wtedy byly dostepne tylko tak. licytacja, okazja. stracilabym w razie czego niewiele.
6 listopada 2007 at 09:18w zasadzie coż w tym jest.
ja chyba po prostu za bardzo lubię chodzić po sklepach, żebym zrezgnowała z zakupów na rzecz siedzenia przed monitorem 🙂
6 listopada 2007 at 09:21chodzic po sklepach lubie (chociaz nie do przesady) i nie rezygnuje z nich na rzecz siedzenia przed monitorem. zakup butow w sklepie internetowym zajmuje ok dwocj minut. z niczego nie trzeba rezygnowac.
6 listopada 2007 at 09:29w moim przypadku trzeba — bo zwyczajnie mnie nie stać na dwie pary butów w jednym tygodniu, a nawet często i w jednym miesiącu i jeżeli kupię je przez internet, to tym samym zrezygnuję z wyprawy po sklepach obuwniczych (bo zakupy lubię owszem, ale nie mam czasu na bezproduktywne oglądanie ciuchów, jak nie mam zamiaru niczego kupić) (:
6 listopada 2007 at 09:34ja nie kupuje dwoch par butow co tydzien. co miesiac tez rzadko. nie mialabym ich gdzie trzymac.
ale jesli cos mi sie spodoba, to niezaleznie od tego, czy w sieci czy w zwyklym sklepie…po prostu sobie to kupuje i juz.
6 listopada 2007 at 10:42Za dużo ozdóbek jest na tych butach, ja bym takich nie kupiła.
A jeżli chodzi o kupowanie przez internet butów, to kupiłam raz, bo nie mogłam nigdzie dostać takich, a mi się spieszyło i nie są zbyt wygodne, no i były już 2 razy u szewca. 😀6 listopada 2007 at 15:14Również te kozaczki nie podobają mi się. Za dużo wzorków i ta klamra.
6 listopada 2007 at 19:21a mi sie podobają:)
7 listopada 2007 at 14:31A mi się nie podoba to, że forumowiczka monika10001 umieszcza link do tego samego produktu w trzech róznych tematach.. 😡
Wymieniłam link na fotke.. 😈
I.7 listopada 2007 at 15:53iga81 zgadam się..już po raz kolejny wchodząc na forum trafiam na ten sam temat 😕
haloooo ❓ ❗ jeden by nie wystarczył ❓ ❗a buty..hmmm i tam mi się nie podobają 🙂
8 listopada 2007 at 21:54nie podobaja mi sie takie buciki. Kojarza mi sie z dziewuchami typu rózowa bluzka , tipsy, mini jednym słowem to „kicz”
- AutorOdp.