- AutorOdp.
- 7 sierpnia 2009 at 13:06
pojawiła się zapowiedz albumu duetu o nazwie Blow w ktorego sklad wchodza wokalistka Flow oraz producent muzyczny święty.
Dopracowane, twarde, klasyczne i pełne wyobraźni aranżacje świętego Mikołaja + zmysłowy głos i niebanalne teksty dożwiadczonej wokalistki Flow przekonały nas bardzo szybko, że warto promować muzykę Blow. To z jednej strony ciepła energia, buddyjski dystans i spokój, z drugiej – niepokorna postawa, niezgoda na plastikową rzeczywistożć i buractwo. Z każdym kolejnym kawałkiem Blow podwyższają poprzeczkę, zaskakuje też ich nowatorski etos pracy. święty pompujący w muzykę nowojorską surowożć w swoim upalonym mieszkaniu i Flow, samotnie nagrywająca i miksująca wokale w profesjonalnym studiu, w którym zamyka się na klucz. Następnie wspólna burza mózgów nad aranżem. Tego potrzebowaliżmy!
Z tej okazji mamy dla Was krótki klip – nie mogliżmy się powstrzymać przed nakręceniem go, gdy usłyszeliżmy kawałek „Co robić, co”.
Wyczekujcie kolejnych singli i klipów Blow, o przybliżonej dacie premiery ich płyty będziemy jeszcze informować.
[usunięto_link]dostepny jest tez pierwszy singiel „Lekkożć Bytu”:
[usunięto_link]Flow wczesniej znana byla z wystepow goscinnych np. „Giń! Kochanie”:
[usunięto_link]Dla Mnie jest kozacka, wsrod wszelkich pseudo artystek to bedzie wazne wydarzenie muzyczne 🙂
7 sierpnia 2009 at 16:58średnio mi odpowiada.
8 sierpnia 2009 at 09:22mnie również, jakoż nie do końca przekonująca..
10 sierpnia 2009 at 07:55Nie wiem czy mi wokal odpowiada, jednak sam podkład ciekawy jest. Muzyka nie jest w moim typie, ale jestem otwarta na propozycje;)
10 sierpnia 2009 at 14:48no sam wokal ni ejest doskonaly chociaz mi sie podoba, szczegolnie glos
bardziej chodzilo mi o sama wizje artystyczna:
– wokalistka sama pisze teksty i to z sensem co jest w Polsce niespotykane
– soulowa wokalistka nagrywa do podkladow o ciezkich bebnach a nie slodkich melodyjek, to tez nowosc
– tematyka mi sie podoba25 sierpnia 2009 at 09:12święty Mikołajek jest żwietny= gwarancja jakożci
25 sierpnia 2009 at 14:36mi się nie podoba 🙁
24 października 2009 at 13:23ze swietnych wokalistek…warto przesluchac plyty, zeby zobaczyc:
Płyta Erykah Badu – Baduizm i jeszcze Płyta Sade – The Best Of Sade 🙂28 października 2009 at 22:50mi srednio przypadło do gustu ale spoko moze byc.;p
23 listopada 2009 at 12:13Generalnie preferuję męskie głosy, ale jest też trochę żpiewających kobiet, które strasznie lubię. Zwłaszcza Bjork, Anję Garbarek, a ostatnio jeszcze z naszego podwórka Gaba Kulka;)
29 listopada 2009 at 11:24tak a propo naszego podwórka, co myżlicie o wielkim powrocie Agnieszki Chylińskiej? Ja mam do niej ogromy szacunek i dużą sympatie, jednak ta nowa płyta nie do końca do mnie przemawia. Nie umiem się odnaleźć w tym dyskotekowym klimacie.Teksty też nie powalają. Ale mimo to kupiłam płytę, może po wielokrotnym przesłuchaniu jej, odnajdę tam drugie dno.
25 maja 2010 at 08:23Dla mnie Chylińska jest spoko, troche łagodniejsza, ale wiem , że nie porzuciła swojego prawdziwego „ja” 😕
- AutorOdp.