- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 7 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 5 miesięcy temu przez
dagmara.
- AutorWpisy
- 15 października 2012 o 13:20 #9557
Do Nowego Roku niby jeszcze troszkę, ale już powoli przydałoby się rozglądać za czymż. Gdzie proponujecie wyjechać? W miarę niedrogo, tak w jakichż 10 osób (jesteżmy zmotoryzowani, więc dojazd nie stanowi problemu 🙂 ) chodzi o to po prostu, żeby było klimatycznie, niedrogo no i oczywiżcie żeby zabawa była przednia 🙂
16 października 2012 o 10:33 #201112My w tamtym roku byliżmy w Krakowie, na rynek jak najbardziej ale to propozycja dla młodych, można też wykupić sobie miejsce w restauracji (my tak zrobiliżmy), ceny są różne. Ale nie ma to jak w pierwszy dzień nowego roku pospacerować po rynku :).
16 października 2012 o 11:50 #201113Jakież snucie planów już jest ale tylko snucie… może góry?
19 października 2012 o 09:06 #201114spędzanie sylwestra w tłumie na rynku jakoż nie napawa mnie optymizmem. Też zastanawiam się nad jakimiż górami, tylko nie wiem jak finansowo to będzie wyglądać. Możecie polecić jakież fajne pensjonaty?
12 listopada 2012 o 12:36 #201110Zależy jaka miejscowożć i jakie masz wymaganie. Ogółem – sporo szukania cię czeka.
7 grudnia 2012 o 10:42 #201111@H_ulka wrote:
Zależy jaka miejscowożć i jakie masz wymaganie. Ogółem – sporo szukania cię czeka.
Nie zgadzam się z tym szukaniem. Jak tylko wiesz gdzie i mniej więcej co (czy hotel czy pensjonat czy też prywatna kwatera) to nie jest trudne. Portale z kwaterami w górach są całkiem nieźle zorganizowane, dodatkowo bardzo dobrze działają też informacje turystyczne. Mają dane na temat wolnych kwater i ich cen. A jeżeli chodzi o dostępnożć miejsc na ten moment, to wiem, że jest już późno, ale dla chcącego nic trudnego! Zawsze coż się znajdzie:) Powodzenia!
12 grudnia 2012 o 14:46 #201107Kurcze, mieliżmy plany jechać ze znajomymi w góry na Sylwestra i w miarę wczeżnie zarzuciliżmy ten temat (październik?). Niestety, oczywiżcie temat umarł żmiercią naturalną i na kilkanażcie dni przed Sylwestrem planów nie mam. ;(
12 grudnia 2012 o 14:53 #201108To nie pozostaje Ci nic innego jak domówka, albo impreza na Rynku:) Chociaż (nie chodzę) może jeszcze znajdziesz bilety na wejżcie do klubu?
26 grudnia 2012 o 21:48 #201109@dagmara wrote:
Do Nowego Roku niby jeszcze troszkę, ale już powoli przydałoby się rozglądać za czymż. Gdzie proponujecie wyjechać? W miarę niedrogo, tak w jakichż 10 osób (jesteżmy zmotoryzowani, więc dojazd nie stanowi problemu 🙂 ) chodzi o to po prostu, żeby było klimatycznie, niedrogo no i oczywiżcie żeby zabawa była przednia 🙂
wiesz, Dagmarko – na Sylwa nbie chce mi się daleko jechać a ja jestem ze żrodkowej Polski
ale lubię cholernie motocykle (dżesis, mam nadzieję, że mnie Figa nie skarci :nono
może na Niebieskie źródła pod Tomaszowem? :-
na razie wiesz zima jest nieokrutna – wino, szampan i trochę piwka
Niech żyje 2013! termo
31 grudnia 2012 o 15:29 #201106ja sie natomiast wybieram do znajomych, tylko muszę jeszcze wczeżniej wybrać się do apteki.
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.