Sylwetka w lato i po lecie

• Autor
    Odp.
  • Twoja_Figura
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Witam,

Lato 2008 nadeszło, wiele z nas przygotowywało się do założeia bikini, ale zgrabną i wypracowaną figurę warto utzrymać też po wakacjach i nie sugerować się faktem, że zimą przysłonimy tłuszczyk grubymi swetrami. Jakie macie spoosby na idealna sylwetkę? Czego najbardziej oczekujecie po skutecznych suplementach i innych produktach? Czy macie juz wyprobowane preparaty, które mozemy dalej polecic innym Kobietom?

Pozdrawiam

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nic nie robie.
    jem to, na co mam ochote. czest w ilosciach, ktorych nie powstydzilby sie gornik po ciezkim dniu w kopalni.
    na moim ciele nie ma ani jednego „waleczka”, wiec nie mam czego zaslaniac swetrami. swoja droga…zimy sa ostatnio tak lagodne, ze gruby sweter mialam na sobie moze z dwa razy.

aaa i nie biore zadnych suplementow.

Twoja_Figura
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Parvatii gratuluje pzemiany materii:)
    A co do zim to roznie bywa ostatni lagodnieja ale ja i tak marzne;)
    Hmm wiec nam nie pomozesz bo Ty masz super przemiane materii skoro jesz duzo a jestes chuda.:) Wiec masz super, niestety wiele kobiet az tak dobrze nie ma, licza na wsparcie i pomoc z zakresu diety suplementacji oraz treningow.
    Ja uwazam ze te trzy elementy daja naprawde super rezultaty kazda sytematyczna praca przynosi efekty:) Treningi na silowni to na pewno dobry sposob na super sylwetke na lato jak i po lecie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Sylwetka w lato i po lecie"

Przewiń na górę