szkoła j. francuskiego…. pomocy!

• Autor
    Odp.
  • bella123
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Proszę o jakież info na temat dobrej, nietypowej szkoły j. francuskiego w Wawie? Nie wiem czy już pytałam na forum ale interesuje mnie niekonwencjonalny sposób nauki. Nie tylko kursy same, jakież dodatkowe zajęcia, warsztaty. Znalazłam już sobie fajną l’atelier de francais – i szukam kogoż kto do niej może uczęs****ł albo słyszał???

Fusun
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Jak w Wawie, to musi tego troche być do wyboru. Poszukaj w necie, podzwoń, poszukaj forum… Swą drogą podzielam Twą pasję, też się uczę francuskiego 🙂 Pozdrawiam

bella123
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

@izaczek wrote:

sprobuj poszukać forum tej szkoły.. albo moze przejdz sie tam i wyhacz kilku uczniow wychodzacych ze szkoly? dla mnei to jest calkiem dobra metoda, choc wydaje sie dziwna.. ale jesli szuksz nietypowej szkoly to i metody zasiegania opinii moga byc nietypowe, pozdrawiam 🙂

metoda godna podziwu – niestety nie bardzo mam szanse to zrobić bo pół dnia siedzę w pracy a potem biegnę na złamanie karku do domu bo jestem na etapie pisania mgr 🙂 Ale to faktycznie dobry pomysł bo tak na forach to pewnie nie za szybko kogoż znajdę. Maja Facebooka i włażę tam co chwilkę ale trochę dziwnie mi tak kogoż zaprosić np, do znajomych i się wypytywać poza tym nie mam pewnożci, ze ten ktoż jest uczniem tej szkoły 🙂 Ale dzięki za pomysł z forum – faktycznie mają! No cóz szukam dalej moze akurat trafi się ktos z l’atelier….

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " szkoła j. francuskiego…. pomocy!"

Przewiń na górę