• Autor
    Odp.
  • mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

czy ktoras je zywa czy stawiacie na naturalnosc:) ja osobiscie nie uzywam i nie mam zamiaru

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

ja tez nie uzywam, nigdy nie uzywalam i poki mi moje nie wypadna to raczej nie planuje.

no chyba ze bedzie taka koniecznosc na jakis wystep czy cos. bo jak juz gdziestam pisalam troche sobie tancze i czasem jakis taki tragiczny makijaz jest porzadany na mojej buzce;)

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Nie, nie używam, mam długie i gęste rzęsy:) Trzeba mi tylko tuszu podkręcającego do nich

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

dawno, dawno temu miałam na treningu mały wypadek… rąbnęłam głową o słupek… miałam żliwę na pół twarzy… no i skaleczoną powiekę… wypadły mi przy okazji w tym miejscu rzęsy… masakra… a w perspektywie niedługo po tym miałam wesele znajomych. buźka mi się już zagoiła, zero żladów, ale rzesy nie zdążyły odrosnąć. były krótkie i rzadkie… poleciałam do salonu kosmetycznego, to mi babka założyła takie w kępkach. na to make-up i wyszło spoko. to moja jedyna przygoda ze sztucznymi rzęsami… moje mi wystarczają… 😉

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

nigdy nie używałam i raczej nie zamierzam
    ostatnio jakoż nawet tusz do rzęs odstawiłam

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

nigdy nie używałam.. 🙂 i uważam że nie będę bo nie są mi potrzebne 😛

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie używałam nigdy sztucznych rzęs…zawsze miałam wizję,że tańcze sobie na imprezie i nagle ktoż pyta: „Co masz na policzku??” yyy…sztuczne rzęsy… 😕

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Nie no wolę swoje naturalne rzęsy nawet gdyby były „małe”. Nie wyobrażam sobie sztucznych rzęs 😛
    To musi być jakaż masakra.

ag_
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Uwazam, ze sztuczne rzesy sa ciekawym dopelnieniem makijazu wieczorowego, ale jak widzie czesto nawet np na uczleni niektore dziewczyny nasza je na co dzien. Po opowiesci mojej znajomej ktora ”zamontowala” sobie takie kepki na sylwestra, kategorycznie odmawiam! Robila to u slabo wykwalifikowanej kosmetyczki, ktora nie powiedziala jej, ze rzesy te maja potem rosnac z naturalynymi przez jakis czas, co doprowodzilo do tego, ze kolezanka stracila czesc swoich rzes probujac pozbyc sie tych sztucznych – podsumuwujac wygladalo to masakrycznie, dlatego jesli sztuczne rzesy to tylko u profesjonalisty!

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

(…)kolezanka stracila czesc swoich rzes probujac pozbyc sie tych sztucznych – podsumuwujac wygladalo to masakrycznie (…)

Też słyszałam taką historię. Z tym, ze dziewczyna sama sobie przykleiła.

A mi się nawet na wieczór nie podobają. Sztuczne jest ble..
    I potem to się wygląda jak Kasia Cycopek :haha:

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

sama mam rzesy-olbrzymy i musze dobierac tusz do rzes tak, zeby podkreslenie bylo stosunkowo delikatne, bo gdy za bardzo zaszaleje, ludzie na ulicy gapia mi sie w oczy z niedowierzaniem, wiec sprawa sztucznych rzes mnie nie dotyczy.

kiedy w czasach licealnych dorabialam sobie jako modelka, zdarzalo sie, ze wizazysta przylkejal wszystkim dziewczynom sztuczne rzesy, a do mnie rzucal tekstem „a ty nie dostaniesz!”:). prawda jest, ze sztuczne rzeszy, gdy wlasne nie sa specjalnie widowiskowe, genialnie otwieraja oko i nawet jakis zabojczy makijaz nie jest konieczny. jesli rzesy sa dobrej jakosci, sa przyklejone przez profesjonaliste, nikt nie zorientuje sie, ze nie sa prawdziwe.

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

Z Ciebie to w ogóle jest chodzący ideał. 😛

Mimo wszystko ja i tak bym nie zaryzykowała. Moje rzęsy nie są gigantyczne ale wystarczy nałożyc odpowednio tusz i jest super efekt. 😀

chlodna_wisnia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Jakoż mimo wszystko chyba się nie skuszę 🙂

Nadiia21
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

nigdy nie miałam okazji używać sztucznych rzęs jednak powiem szczerze że chciałabym zobaczyc jak to jest…może się skusze heh

aish
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Jak narazie nie potrzebuję, ale jarają mnie gigantyczne rzęsy. Mam odjazd na punkcie niesamowitych oczu 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " sztuczne rzesy"

Przewiń na górę