- AutorOdp.
- 28 lipca 2010 at 20:00
Jak się nie ma głębokich zmarszczek to chyba trzeba uważać z kremami działającymi głęboko bo można zaszkodzić cerze.
Kiedyż miałam podobną sytuację,popękały mi naczynka tak że kilka miesięcy musiałam leczyć zaczerwienioną cerę.30 lipca 2010 at 13:26@Jagoda
Kup sobie antyoksydanty będziesz zadowolona 😉1 lutego 2013 at 12:54Ja teraz dzięki mojej kosmetyczce polubiłam serię kosmetyków Nantes. I w sumie już od dłuzszego czasu wlażnie kupuje dokladnie te. Sa troszkę drożne od takich drogeryjnych ale o niebo lepsze.
14 marca 2013 at 16:38Bardzo dobry na zmarszczki jest proszek perłowy. To jeden ze składników chińskiej medycyny tradycyjnej. W Polsce dopiero wchodzi na rynek. Używam go od jakiegoż czasu i szczerze mogę polecić, bo efekty są i to spore. Proszek perłowy ma włażciwożci odmładzające i poprawiające elastycznożć skóry. Jest także bardzo dobry dla włosów i paznokci. W moim przypadku cera zrobiła się odżywiona, a zmarszczki wygładzone. Proszek można nabyć wpisując na allegro Pearl Powder.
9 maja 2013 at 14:23O proszku perłowym jeszcze nie słyszałam, ale coż z tym musi być, bo w moim kremie przeciwzmarszczkowym (soraya biorepair krem ujędrniający na noc 40+) jest zmikronizowana czarna perła z Polinezji Francuskiej. A krem jest boski! Zawiera dodatkowo osilift bio – składnik pozyskiwany z ekologicznego owsa, ktorego zasługą jest efekt przeciwzmarszczkowy i remodeling skóry 🙂
13 lipca 2013 at 19:26Polecam krem Dermiki – Lily Skin na noc – krem odmładzający wygląd skóry z gwiezdną lilią. Działa naprawdę żwietnie. Moim zdaniem najlepszy krem w swojej kategorii cenowej.
15 października 2013 at 10:54Czytałem kiedyż coż o kremach ze żluzu żlimaka, kojarzycie coż? Brzmi dosyć obleżnie, ale ciekawa sprawa dosyć
2 listopada 2013 at 19:12ja jakoż żrednio jestem przekonana do kremów próbowałam różnych, ale jakoż mi nie pomogły, zmarszczki mam i się zastanawiam nad tym zabiegiem [usunięto_link] któraż może testowała na sobie?
18 sierpnia 2014 at 19:09Celia de luxe ma całkiem nie złe ceny, nie wiem dlaczego ale jak usłyszałam o nich to pomyżlałam, ze na pewno są drogie, a okazuje się, że cena bardzo przyzwoita 🙂 kupiłam mamie na próbę i póki co jest zadowolona 🙂 a ja faktycznie widzę u niej efekty, skórę ma dobrze nawilżoną, gładką, chciałabym tak wygladać w jej wieku 😉
28 sierpnia 2014 at 05:47W przypadku kiedy chcesz zamaskować lub na dłuższą metę pozbyć się zmarszczek,polecam poszukać dobrych kosmetyków naturalnych gdyż tylko one będą tutaj w pełni skuteczne,żadne tanie sieciówki bo to wydawanie pieniędzy w błoto.
4 listopada 2014 at 15:12Ja mamie kupiłam ostatnio taki krem
i jest z niego bardzo zadowolona.
Już przy pierwszym użyciu, wizualnie jest mniej zmarszczek.4 listopada 2014 at 20:11podobno ten krem należy do nowej generacji produktów do pielęgnacji skóry dojrzałej, bo zapewnia natychmiastowe efekty, już od pierwszego zastosowania, jak to u Ciebie wygląda?
5 listopada 2014 at 11:06Dlatego go kupiłam MAMIE 😉 bo jest on dla skóry 40 +
Faktycznie jest to nowożć i u niej bardzo fajnie się sprawdza.
Wizualnie jest mniej zmarszczek już przy pierwszym użyciu.
Dodatkowo nie musi nakładać podkładu, bo ładnie wyrównuje koloryt skóry
A teraz efekty zobaczymy po dłuższym stosowaniu jak wróci z niemiec 😉5 listopada 2014 at 18:03no ciekawe czy jej cera jeszcze bardziej się poprawi, ale dobrze wiedzieć, że rzeczywiżcie efekty po użyciu są niemal natychmiastowe.
3 grudnia 2014 at 16:58Ja polecam skupić się przede wszystkim na kosmetykach z dodatkiem kolagenu,którego działanie ma same pozytywne aspekty dla naszego organizmu oraz skóry,wygładza ją,nawilża i pomaga w walce ze zmarszczkami.
- AutorOdp.