Szukam dobrego kursu masazu dla poczatkujących

• Autor
    Odp.
  • Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

w szkole Pro Activ możesz tego typu kurs ukończyć, szkolenie obejmuje osiem typów masażu w tym: masaż klasyczny, sportowy, limfatyczny, reflektoryczny stóp, izometryczny, także wydaje mi się, że warto z tego skorzystać, biorąc pod uwagę, że będziesz umieć więcej niż tylko masaż klasyczny

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

dolaczam sie do pytania. kolezanka z ap chce sie zapisac na taki kurs a ja chetnie oddalabym sie w jej rece. wlansie uswiadomilam sobie ze na prawdziwym masazu nie bylam wieki

kitinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

a w jakim miescie jesli mozna wiedziec? ja swoj kurs robilam w gdansku w biostudiu, osobiscie polecam, nawet po kilku latach mozna wrocic na zajecia w celu przypomnienia.

Milagros33
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

w proedukacji mają kurs masażu. Kurs jest niedrogi, pan prowadzący przemiły. Zajęcia masz w samym centrum katowic. Pracownia w której odbywa się ten kurs jest super przygotowana. A co ważne jeszcze to to, że na koniec dostajesz zażwiadczenie na druku MEN a nie na druku szkoły. W pro maja jeszcze technika masażystę. Ten kierunek jest bezpłatny, uczysz się dwa lata, tylko za sesję się płaci (do p****żcia bo to 100zł jest) 😀

kawartt23
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ciekawe kursy 🙂 A może by tak wybrać się na praktyki ? [usunięto_link] żwietna oferta dla studentów !

anulka210
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

U mnie fajne kursy w mieżcie robili także masażysty, lecz tak naprawdę do masażysty trzeba dobrze znać anatomię człowieka i wszystkie kożci.

robboottnnik
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

super te kursy !

Milagros33
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

@justinah114 wrote:

Szukam dobrego kursu masazu dla poczatkujących

i jak z tym kursem znalazłaż coż ciekawego? Sprawdzałaż ten kurs w proedukacji? jupi

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Szukam dobrego kursu masazu dla poczatkujących"

Przewiń na górę