- AutorOdp.
- 6 marca 2007 at 11:14
Witam, piszę prace magisterską na temat kobiet, które z własnego wyboru nie chcą mieć dzieci.
W związku z tym poszukuję chętnych kobiet najlepiej po 30.roku życia, które zechciałyby anonimowo za pomocą internetu porozmawiać ze mną na ten temat.
Jeżli, któraż z Was byłaby chętna to dajcie znać.
Pozdrawiam:)8 marca 2007 at 11:40no niestety tamta rozmowa za bardzo mi nie pomogła…
8 marca 2007 at 11:41[usunięto_link] wrote:
no niestety tamta rozmowa za bardzo mi nie pomogła…
……………a szkoda.
8 marca 2007 at 12:04jak widać wszystkie kobiety na tym forum chcą mieć dzieci 😀
8 marca 2007 at 12:35[usunięto_link] wrote:
jak widać wszystkie kobiety na tym forum chcą mieć dzieci 😀
Na tym forum to raczej chcą ale nie zapominajmy o moich podkreżlam moich trzydziestoletnich dziewicach.
Nie zapominajmy także o powodach dla których to istnieją trzydziestolenie dziewice:
Pierwszy powód: Są bo muszą być
Drugi powód: Ja muszę mieć się czym cieszyć8 marca 2007 at 13:01ja muszę mieć się czym cieszyć(nie rozumie o co Ci tu chodziło :))
8 marca 2007 at 13:16[usunięto_link] wrote:
ja muszę mieć się czym cieszyć(nie rozumie o co Ci tu chodziło :))
Przeczytaj ten temat i wtedy wszystko zrozumiesz: [usunięto_link]
Ważciwie przeczytaj tylko pierwszy post (mój)
Przypominam, że drugi powód, dla którego to istnieją trzydziestoletnie dziewice, jest najważniejszy.
Oto on:
Ja muszę mieć się czym cieszyć8 marca 2007 at 13:44🙄
8 marca 2007 at 13:52:wrrr
8 marca 2007 at 13:57nie rozumie 😳 ale nieważne 😀
8 marca 2007 at 17:29Robert się cieszy bo ma nadzieje że jakąż rozdziewiczy 😆
8 marca 2007 at 17:42[usunięto_link] wrote:
Robert się cieszy bo ma nadzieje że jakąż rozdziewiczy 😆
Nieprawda. Ja taki nie jestem.
Po prostu cieszą mnie trzydziestoletnie dziewice.
Tak jak kogoż cieszą na przykład samochody, to mnie cieszą trzydziestoletnie dziewice.8 marca 2007 at 23:12Jak byżcie jednak wżród swoich znajomych bliższych lub dalszych dostrzegli kobiety, których szukam i miałyby ochotę porozmawiać to dajcie znać. Pozdrawiam
9 marca 2007 at 09:32rozumiem że chodzi o ten próg wiekowy ze względu na pełną żwiadomożć decyzji, prawda? bo jak młodsza babka mówi, że nie chce mieć dzieci, to pewnie jeszcze gówniara i zdąży jej się odmienić?
9 marca 2007 at 11:19Tak. Po 30. większożć kobiet ma już mniej lub bardziej ustabilizowaną sytuacje rodzinną i zawodową.
- AutorOdp.