- AutorOdp.
- 9 marca 2007 at 11:27
[usunięto_link] wrote:
rozumiem że chodzi o ten próg wiekowy ze względu na pełną żwiadomożć decyzji, prawda? bo jak młodsza babka mówi, że nie chce mieć dzieci, to pewnie jeszcze gówniara i zdąży jej się odmienić?
Nie.
Chodzi o to, że ja po prostu lubie trzydziestoletnie dziewice.9 marca 2007 at 13:09w takim razie nie odzywam się, bo chociaż wydaje mi się, że decyzji już nie zmienię, to jednak chodzi o magisterkę i nie chciałabym zaburzać autentycznożci Twoich badań 😀
Robert Miles: czy ty masz jakiegoż fisia na punkcie tych dziewic?? tylko nie pisz prosze: one na pewno istnieją…bla bla… musze miec sie czy cieszyc…bla bla… lubie trzydziestoletnie dziewice…bla bla… 🙄
9 marca 2007 at 13:28Lubie porządne kobiety.
9 marca 2007 at 13:54Do Tygryska:
mimo wszystko dzięki za chęci:)[/quote]9 marca 2007 at 19:53do Gemmini: nie ma za co 😀
do Roberta M.: ojej, no fajnie, ale nie musisz tego na każdym kroku i w każdym temacie tak dogłębnie podkreżlać…
9 marca 2007 at 20:50@Robert Miles wrote:
[usunięto_link] wrote:
Robert się cieszy bo ma nadzieje że jakąż rozdziewiczy 😆
Nieprawda. Ja taki nie jestem.
Po prostu cieszą mnie trzydziestoletnie dziewice.
Tak jak kogoż cieszą na przykład samochody, to mnie cieszą trzydziestoletnie dziewice.W jaki sposob cię cieszą???
10 marca 2007 at 13:08[usunięto_link] wrote:
do Roberta M.: ojej, no fajnie, ale nie musisz tego na każdym kroku i w każdym temacie tak dogłębnie podkreżlać…
Będę pisał co chce, gdzie chce i jak chce.
[usunięto_link] wrote:
@Robert Miles wrote:
[usunięto_link] wrote:
Robert się cieszy bo ma nadzieje że jakąż rozdziewiczy 😆
Nieprawda. Ja taki nie jestem.
Po prostu cieszą mnie trzydziestoletnie dziewice.
Tak jak kogoż cieszą na przykład samochody, to mnie cieszą trzydziestoletnie dziewice.W jaki sposob cię cieszą???
W taki sposób, że są, po prostu.
22 marca 2007 at 11:39@Robert Miles wrote:
Będę pisał co chce, gdzie chce i jak chce.
ja też:
a mnie cieszą przypadki przytępych facetów…
25 października 2013 at 15:14Jak chcesz, ja mogę byc 30 letnią dziewica buhahahah.
Kto normalny odmawia sobie takiej przyjemnosci tylko po to by 1/100000000 facetów mogl powiedziec ze jest porzadna haha. - AutorOdp.