• Ten temat ma 18 odpowiedzi, 14 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat temu przez szaloona.
Wyświetlanie 4 wpisów - od 16 do 19 (z 19 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    hanna_f
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

Sasesetka, Zepter nie jest taki zły, już nie przesadzajmy. 😛 Chociaż fakt faktem, Fissler jest niesamowity. Sama mam identyczny zestaw jak Twój (kocham wkład do gotowania na parze <3), ale udało mi się trafić taniej, tylko, że ja kupowałam już jakiż czas temu, może teraz podrożało na święta? Ja brałam ze sklepu online Stylowa Zastawa i tam płaciłam tysiaka z hakiem. Patelnia jest fajna, bo trochę taka niczym wok, jak człowiek gotuje jedno-patelniowe dania np. kurczaka w zielonym curry z mleczkiem kokosowym (polecam!) to taka głęboka jest idealna.
    malyszon1 , oczywiżcie, nie ma co generalizować, ale dzięki szybkowarowi można a) zaoszczędzić czas b) wyrobić sobie zdrowe nawyki żywieniowe – w szybkowarze zrobisz gulasz,który na pewno będzie zdrowszy, niż gulasz garnkowy.

Spinor24_pl
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Tutaj jak w większożci przypadków wszystko zależy od tego jaki budżet posiadamy na zakup szybkowaru. Ja osobiżcie uwielbiam dania przygotowane na parze,np ryż czy pierż z kurczaka smakują o niebo lepiej.

ecco
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Czy wiesz, że…..
    1. Pierwszy szybkowar został stworzony przez firmę Silit w 1927 roku
    2. Szybkowar marki Silit skraca czas gotowania do 70%
    3. Szybkowar Econtrol wytwarza temp. zredukowaną do 105 st.C – zachowane większożć witamin
    4. Szybkowar z Silarganu nie zawiera niklu(!)
    http://www.silit.pl/sklep/browse/5-szybkowary .html?sef=hc

skowronka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Nie mam, ale przymierzam się do kupna, zależy mi na tym żeby był nie był za drogi, raczej żredni pułap cenowy mnie interesuje.

Wyświetlanie 4 wpisów - od 16 do 19 (z 19 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę