- AutorOdp.
- 12 grudnia 2012 at 14:44
Sasesetka, Zepter nie jest taki zły, już nie przesadzajmy. 😛 Chociaż fakt faktem, Fissler jest niesamowity. Sama mam identyczny zestaw jak Twój (kocham wkład do gotowania na parze <3), ale udało mi się trafić taniej, tylko, że ja kupowałam już jakiż czas temu, może teraz podrożało na święta? Ja brałam ze sklepu online Stylowa Zastawa i tam płaciłam tysiaka z hakiem. Patelnia jest fajna, bo trochę taka niczym wok, jak człowiek gotuje jedno-patelniowe dania np. kurczaka w zielonym curry z mleczkiem kokosowym (polecam!) to taka głęboka jest idealna.
malyszon1 , oczywiżcie, nie ma co generalizować, ale dzięki szybkowarowi można a) zaoszczędzić czas b) wyrobić sobie zdrowe nawyki żywieniowe – w szybkowarze zrobisz gulasz,który na pewno będzie zdrowszy, niż gulasz garnkowy.30 stycznia 2013 at 17:37Tutaj jak w większożci przypadków wszystko zależy od tego jaki budżet posiadamy na zakup szybkowaru. Ja osobiżcie uwielbiam dania przygotowane na parze,np ryż czy pierż z kurczaka smakują o niebo lepiej.
29 kwietnia 2013 at 11:31Czy wiesz, że…..
1. Pierwszy szybkowar został stworzony przez firmę Silit w 1927 roku
2. Szybkowar marki Silit skraca czas gotowania do 70%
3. Szybkowar Econtrol wytwarza temp. zredukowaną do 105 st.C – zachowane większożć witamin
4. Szybkowar z Silarganu nie zawiera niklu(!)
[usunięto_link] .html?sef=hc2 czerwca 2013 at 10:27Nie mam, ale przymierzam się do kupna, zależy mi na tym żeby był nie był za drogi, raczej żredni pułap cenowy mnie interesuje.
- AutorOdp.