tabletki a ich skutecznożć

• Autor
    Odp.
  • marlenaxxx
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Czeżć Dziewczyny, mam pytanie, skoro biorę tabletki regularnie zawsze punkt 22 a najczężciej współżyję koło 20-21 to czy nie zwiększa mi sie ryzyko zapłodnienia?
    Dodam, że mój facet nie kończy nigdy we mnie, dla dodatkowego „zabezpieczenia”…

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Jeżeli bierzesz PUNKT 22 to musisz odczekać cztery godziny czyli do 2. Po 4 godzinach poziom może znowu spażć czyli niestety ale zostaje tylko ta 2 w nocy. W miłożci nie ma lekko…

barbie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

hahahaha to po co Ty bierzesz te tabletki?

AniaainA
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

o rany…;/ Wiesz w 100% zgadzam sie z Barbie! Nie wiem kto Ci je przepisał, ale z tego co widzę to powinnaż iżć do tego lekarza raz jeszcze, żeby Ci wytłumaczył po co się je stosuje 🙂

Dziewczyno!! Jeżeli bierzesz te tabletki jak trzeba to nie ma znaczenia, kiedy lądujesz w łóżku ze swoim partnerem!! A co to finishu waszych zabaw… po to są włażnie te pigułki, żeby nie stosować innych metod antykoncepcji! Więc stosunek przerywany jest tu zupełnie zbędny!!

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Co za bezmyżlnożć kochać się 11 godzin po przyjęciu ostatniej tabletki! Kochać się należy maksymalnie do 4 godzin po i dla pewnożci warto też wsadzić kolejną pigułkę do pochwy.

Jadore
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Czeżć Dziewczyny, mam pytanie, skoro biorę tabletki regularnie zawsze punkt 22 a najczężciej współżyję koło 20-21 to czy nie zwiększa mi sie ryzyko zapłodnienia?
    Dodam, że mój facet nie kończy nigdy we mnie, dla dodatkowego „zabezpieczenia”…

Nawet tabletki antykoncepcyjne nie dają 100% zabezpieczenia.Biorąc je należy jednak przestrzegać pewnych zasad zamieszczonych w ulotce i przyjmować je w żciżle okreżlonych porach regularnie.Skutecznożć tabletek obniżają antybiotyki , niektóre zioła np.dziurawiec i wiele innych.Warto się z tym zapoznać .

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " tabletki a ich skutecznożć"

Przewiń na górę