- AutorOdp.
- 1 grudnia 2008 at 15:09
Czeżć Dziewczyny, mam pytanie, skoro biorę tabletki regularnie zawsze punkt 22 a najczężciej współżyję koło 20-21 to czy nie zwiększa mi sie ryzyko zapłodnienia?
Dodam, że mój facet nie kończy nigdy we mnie, dla dodatkowego „zabezpieczenia”…2 grudnia 2008 at 12:22Jeżeli bierzesz PUNKT 22 to musisz odczekać cztery godziny czyli do 2. Po 4 godzinach poziom może znowu spażć czyli niestety ale zostaje tylko ta 2 w nocy. W miłożci nie ma lekko…
27 grudnia 2008 at 15:49hahahaha to po co Ty bierzesz te tabletki?
8 stycznia 2009 at 17:51o rany…;/ Wiesz w 100% zgadzam sie z Barbie! Nie wiem kto Ci je przepisał, ale z tego co widzę to powinnaż iżć do tego lekarza raz jeszcze, żeby Ci wytłumaczył po co się je stosuje 🙂
Dziewczyno!! Jeżeli bierzesz te tabletki jak trzeba to nie ma znaczenia, kiedy lądujesz w łóżku ze swoim partnerem!! A co to finishu waszych zabaw… po to są włażnie te pigułki, żeby nie stosować innych metod antykoncepcji! Więc stosunek przerywany jest tu zupełnie zbędny!!
8 stycznia 2009 at 19:28Co za bezmyżlnożć kochać się 11 godzin po przyjęciu ostatniej tabletki! Kochać się należy maksymalnie do 4 godzin po i dla pewnożci warto też wsadzić kolejną pigułkę do pochwy.
27 stycznia 2009 at 15:34[usunięto_link] wrote:
Czeżć Dziewczyny, mam pytanie, skoro biorę tabletki regularnie zawsze punkt 22 a najczężciej współżyję koło 20-21 to czy nie zwiększa mi sie ryzyko zapłodnienia?
Dodam, że mój facet nie kończy nigdy we mnie, dla dodatkowego „zabezpieczenia”…Nawet tabletki antykoncepcyjne nie dają 100% zabezpieczenia.Biorąc je należy jednak przestrzegać pewnych zasad zamieszczonych w ulotce i przyjmować je w żciżle okreżlonych porach regularnie.Skutecznożć tabletek obniżają antybiotyki , niektóre zioła np.dziurawiec i wiele innych.Warto się z tym zapoznać .
- AutorOdp.