Tabletki wspomagające odchudzanie a jakożć spermy

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    asiulka1985
    Członek
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Witam
    Razem na narzeczonym staramy się o dziecko a on teraz wymyżlił, że musi schudnąć i chce brać Thermo Speed Exterme. Uważam, że nie jest to dobry pomysł, bo nie wiadomo jaki wpływ ma ten preparat na sperme. Szukałam jakiż artykułów na tan temat ale nic nie znalazłam. Wszędzie tylko pisze a wpływie takich tabletek na ciąże ale nic o spermie. Jeżeli ktoż ma jakąż wiedzę na ten temat bardzo proszę o podzielnie się nią. Z góry dziękuję za pomoc.

Hard
    Członek
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@asiulka1985 wrote:

Witam
    Razem na narzeczonym staramy się o dziecko a on teraz wymyżlił, że musi schudnąć i chce brać Thermo Speed Exterme.

a to Ignac, cholera 👿

@asiulka1985 wrote:

Uważam, że nie jest to dobry pomysł, bo nie wiadomo jaki wpływ ma ten preparat na sperme.

oczywiżcie, też się zgadzam, Asiulku! 😈

@asiulka1985 wrote:

Szukałam jakiż artykułów na tan temat ale nic nie znalazłam. Wszędzie tylko pisze a wpływie takich tabletek na ciąże ale nic o spermie. Jeżeli ktoż ma jakąż wiedzę na ten temat bardzo proszę o podzielnie się nią. Z góry dziękuję za pomoc.

peeewnie, że tak! zachęć go do pieszczot, a to odchudzanie niech se zostawi PO 😉

no i lepiej nie tabletkami, tylko niech pójdzie na siłownię, rowerek, w góry, o! kurna 👿

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę