Tak zwany "początek", czyli hej, czeżć i czołem!

• Autor
    Odp.
  • iSis
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Na wstępie: Pomysł na nazwę tematu przyszedł zgoła nieoczekiwanie, głównie z chęci bycia oryginalną i z tej nieco mniejszej, związanej z tym, że moje kolejne „witam” zginęłoby w morzu podobnie nazwanych tematów ;]

Teraz moment na napisanie paru słów o sobie. Dożć ciężki orzech do zgryzienia, gdy nie chcę się zdradzić za dużo, a przy tym nie rzucać wpierw wadami a zalety starać się podawać w sporych, do przyjęcia ilożci. Zatem: dziewczyna (kobieta?), lat XX (kobiet się o wiek nie pyta!), mieszkająca w jednym z większych miast Polski (a to powód do dumy). Powody dołączenia do forum jest prosty: szukałam dużego, utrzymanego w miłej i kulturalnej atmosferze forum, gdzie mogłabym wypowiadać się na wiele, niekoniecznie pożwięconych jednej dziedzinie, tematach no i trafiłam 😉 Tym razem tradycyjnie: Witam wszystkich, zarówno męskich jak i damskich użytkowników! Obyżmy się tutaj dobrze bawili ;]!

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Witam:)

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A witam,witam 😀
    Mam nadzieję,ze zostaniesz z nami na dłużej 😀

Kajzerka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Ja również witam 🙂

iSis
    Member
    • Bywalec

Dzięki za miłe przywitanie!

Postaram się zostać jak najdłużej i sporo pisać. I być dobrym userem, bo to chyba najważniejsze 😉

Black
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Witaj. I chyba jednak wazniejsze jest się dobrze czuć, wtedy tytuł dobrego juzera sam przyjdzie ;-).

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

witaj 🙂

iSis
    Member
    • Bywalec

Myszko, ten Lech do ciebie nie pasuje 😉 Ale i tak dziękuje za post 🙂

Witaj. I chyba jednak wazniejsze jest się dobrze czuć, wtedy tytuł dobrego juzera sam przyjdzie Wink.

Dobry user to ktoż miły, pomocny, rozsiewający wokół sympatyczną atmosferę, nie wadzący nikomu. „Friendly for moderators” 😉

Black
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Tak… „Not tested on animals” i „Freon free” 😀

iSis
    Member
    • Bywalec

Ze wszystkich chemicznych pierwiastków najbardziej lubię Neon 😉

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Witam i ja!! 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Tak zwany "początek", czyli hej, czeżć i czołem!"

Przewiń na górę