- AutorOdp.
- 22 września 2007 at 20:18
Na wstępie: Pomysł na nazwę tematu przyszedł zgoła nieoczekiwanie, głównie z chęci bycia oryginalną i z tej nieco mniejszej, związanej z tym, że moje kolejne „witam” zginęłoby w morzu podobnie nazwanych tematów ;]
Teraz moment na napisanie paru słów o sobie. Dożć ciężki orzech do zgryzienia, gdy nie chcę się zdradzić za dużo, a przy tym nie rzucać wpierw wadami a zalety starać się podawać w sporych, do przyjęcia ilożci. Zatem: dziewczyna (kobieta?), lat XX (kobiet się o wiek nie pyta!), mieszkająca w jednym z większych miast Polski (a to powód do dumy). Powody dołączenia do forum jest prosty: szukałam dużego, utrzymanego w miłej i kulturalnej atmosferze forum, gdzie mogłabym wypowiadać się na wiele, niekoniecznie pożwięconych jednej dziedzinie, tematach no i trafiłam 😉 Tym razem tradycyjnie: Witam wszystkich, zarówno męskich jak i damskich użytkowników! Obyżmy się tutaj dobrze bawili ;]!
22 września 2007 at 22:49Witam:)
22 września 2007 at 22:52A witam,witam 😀
Mam nadzieję,ze zostaniesz z nami na dłużej 😀23 września 2007 at 09:42Ja również witam 🙂
23 września 2007 at 14:05Dzięki za miłe przywitanie!
Postaram się zostać jak najdłużej i sporo pisać. I być dobrym userem, bo to chyba najważniejsze 😉
23 września 2007 at 14:36Witaj. I chyba jednak wazniejsze jest się dobrze czuć, wtedy tytuł dobrego juzera sam przyjdzie ;-).
23 września 2007 at 15:12witaj 🙂
23 września 2007 at 15:45Myszko, ten Lech do ciebie nie pasuje 😉 Ale i tak dziękuje za post 🙂
Witaj. I chyba jednak wazniejsze jest się dobrze czuć, wtedy tytuł dobrego juzera sam przyjdzie Wink.
Dobry user to ktoż miły, pomocny, rozsiewający wokół sympatyczną atmosferę, nie wadzący nikomu. „Friendly for moderators” 😉
23 września 2007 at 16:47Tak… „Not tested on animals” i „Freon free” 😀
24 września 2007 at 21:30Ze wszystkich chemicznych pierwiastków najbardziej lubię Neon 😉
4 października 2007 at 12:33Witam i ja!! 😆
- AutorOdp.