- AutorOdp.
- 27 lutego 2007 at 13:55
Co do kącika dla facetów – to ile razy mam powtarzać, że nie lubie facetów.
W tylku postach o tym pisałem…
W ogóle, gdy widzę faceta to zbiera mnie na wymioty… 😕oj tobie lekcja czytania ze zrozumieniem bardziej by sie przydala!
albo sprobuj troszke pomylec jak kobieta skoro udzielasz sie w „naszych” tematach i starasz sie nam doradzac
co do chamstwa to widocznie z takowym sie nie spotkales skoro uwazasz ze moje wypowiedzi wlasnie takie wulgarne sa27 lutego 2007 at 13:57[usunięto_link] wrote:
oj tobie lekcja czytania ze zrozumieniem bardziej by sie przydala!
albo sprobuj troszke pomylec jak kobieta skoro udzielasz sie w „naszych” tematach i starasz sie nam doradzac.No cóż poniosło mnie i się rozpisałem o tym jak ja nie cierpię facetów…
[usunięto_link] wrote:co do chamstwa to widocznie z takowym sie nie spotkales skoro uwazasz ze moje wypowiedzi wlasnie takie wulgarne sa
Nie będę pokazywał palcem Twoich wulgarnych słów.
[usunięto_link] wrote:c****
[usunięto_link] wrote:
d****
27 lutego 2007 at 14:03o rety jakiez to wulgarne. 😕
sam chciales przeczytac te slowa – przyznaj sie. dazyles do tego przez poltorej strony zeby ktoras z nas nazwala „to miejsce” po imieniu a teraz doszukujesz sie hakow. 😕27 lutego 2007 at 14:05[usunięto_link] wrote:
o rety jakiez to wulgarne. 😕
Już nawet tego nie czujesz, że to jest wulgarne.
[usunięto_link] wrote:
sam chciales przeczytac te slowa – przyznaj sie. dazyles do tego przez poltorej strony zeby ktoras z nas nazwala „to miejsce” po imieniu a teraz doszukujesz sie hakow. 😕
Otóż wyobraź sobie koleżanko droga, że dążyłem włażnie do okreżlenia „okolice bikini”, gdyż kulturalni i inteligentni ludzie w ten sposób nazywają rzeczy po imieniu.
27 lutego 2007 at 14:39przylaczylam sie do tefo forum bo wszystkie posty ktore przejzazalm byly napisane w luznej formie. teraz okazuje sie ze okropnie tu sztywno. trzeba sie trzymac twoich zasad i byc podporzadkowanym tobie.
a guzik. to nie jakis instytut. tu sie zaglada po pracy po szkole zeby sie pozalic, doradzic , posmiac.
czy nie po to jest wlasnie to forum stworzone?27 lutego 2007 at 14:41[usunięto_link] wrote:
teraz okazuje sie ze okropnie tu sztywno. trzeba sie trzymac twoich zasad i byc podporzadkowanym tobie.
Nie podporządkować się mi tylko zdrowemu rozsądkowi, a przede wszystkim kulturze.
27 lutego 2007 at 14:43dobra rada dla mnie – zero wulgaryzmu
cudowna rada dla ciebie – WYLUZUJ27 lutego 2007 at 14:47No i się dogadaliżmy 😀
Pozdrawiam serdecznie
Robert27 lutego 2007 at 16:19boze ale macie zmartwienie. wydaje mi sie ze kazdy moze pisac jak uwaza. ja uwazam ze okreslenie TO,TAMTO MIEJSCE wcale nie jest wulgarne i wszyscy dobrze wiedza o co chodzi
27 lutego 2007 at 16:21Okreżlenia typu: „to miejsce” czy „tamto miejsce” są w porządku.
Piszcie tak, skoro chcecie.
Ale kiedy ktoż zaczyna wulgaryzować, to wówczas nie jest to już w porządku.Wszystko już wyjażniliżmy kilka godzin temu i już wszystko jest w porządku w tym temacie odnożnie kultury nazywania rzeczy po imieniu..
27 lutego 2007 at 16:27to dobrze wiec wracajmy do tematu
27 lutego 2007 at 18:43masz na mysli depilacje na oliwce zy oliwke po depilacji
27 lutego 2007 at 19:38lagodzenie po depilacji moze tez zapewnic deliktny rumiankowy plyn do higieny imtymnej 😆
27 lutego 2007 at 19:45nie uzywam plynow do higieny intymnej bo nie wiem czemu uwazam to za cos bardzo zbednego.
rozumiem podmyc sie rumiankiem np w trakcie odpazenia czy czym takim.
ale nigdy nie uzywalam takiego plynu i wlasciwie to nawet nie wiem skad u mnie takie negatywne nastawienie na ten rodzaj higieny27 lutego 2007 at 20:34ja natomiast regularnie uzywam 😆 a maszynka sie nie depiluje bo to boli,jest nieskuteczne,bolesne i gdyby tak sie zaciac?? 😮
- AutorOdp.