- AutorOdp.
- 27 lutego 2007 at 22:51
Ja uzywam codziennie, przy codziennej kąpieli i nie wyobrażam sobie tak samo tego jak nie wyobrazam sobie nocy bez wanny
28 lutego 2007 at 10:18ja uzywam plynu do kapieli intymnej… jakos lepiej sie wtedy czuje.. 🙂
co do depilaji… na oliwce hm… sprawdzona technika?28 lutego 2007 at 11:20ja po goleniu okolic bikini maszynka do golenia jednorazową używam żelu po goleniu james bond 😉 [to była jakas tubka gratis do czegoż] i troszkę mam po nim mniej podrażnień a i włoski sie tak nie wrastają 😉
28 lutego 2007 at 13:23ja pamietam jak jeszcze mieszkalam z rodzicami. mam starszego brata ktory zawsze uzywal pianki do golenia gilet lub nivea. zawsze mu podbieralam z tym ze uzywalam jej do depilacji nog i efekt byl cudowny. zero podraznien, zero zaczerwienienia i skora jakas taka fajna.
mysle czy mezowi nie kupic 🙂28 lutego 2007 at 17:04ja nie proponuje zwyklych maszynek do golenia 🙄
20 marca 2007 at 16:06Dlatego najpeiej jest depilować to miejsce… Boli jak cholera:/ Ale za to jakie efekty! Ja sie wszedzie depiluje 🙂 Mało sie nie zesram w trakcie depilowania, ale za to jestem gladziutka i nie mam takich problemów :] pozdrawaim… 😛
16 maja 2007 at 18:56ale koleznka mi mowiła że jak włoski odrastaja to one musza miec odpoiwiednia długosc aby depilator mógł je chwycic i prze ten czas kiedy one sobie rosna w tym miejscu jestem szorstka wiec sama nie wiem zastanawaiam sie nad kupieniem depilatora ale własnie mnie to powtrzymuje
7 czerwca 2007 at 09:46spróbuj się posmarować w tamtym miejscu kulką której uzywasz pod pachy. Działa na prawdę.
18 czerwca 2008 at 21:11dziewczyny też miałam zawsze problem z depilacją :tych” miejsc ale już się skończył. Polecam Wam krem do depilacji „VEET pod prysznic:. Jest rewelacyjny!!! nałóż i po ok 6 min zetrzyj gąbeczką i spłucz. Cena ok 27zł, ale wrto 😆 😆
4 czerwca 2009 at 18:02Gole sie zwykłą maszynką a potem dezynfekuje Acnosanem. Żadnych krostek. Polecam.
4 czerwca 2009 at 18:17Po ogoleniu waginy polecam smarowanie się kremami dla niemowląt, ja używam firmy Hipp.
- AutorOdp.