- AutorOdp.
- 23 lutego 2007 at 20:24
[usunięto_link] wrote:
jak sobie ogolic c**** zeby nie bolalo i bylo super fajnie.
NO!!!!
To jest przykład jak nazwać rzecz po imieniu – tyle, że wulgarnie 😕[usunięto_link] wrote:
Administrator dziwi mnie ze wogole sie udzielasz w tym temacie.
Ostanio muszę interweniować, w niektórych tmatach – co zrobić
[usunięto_link] wrote:
ty natomiast zasmieciles cala jedna strone swoja filozofia
No wiesz co!
śmiecą tutaj ignoranci, którzy bez przywitania zakładają tematy typu” jak to wygląda”
Przykład: [usunięto_link]23 lutego 2007 at 20:27wulgarnie? to bylo prawie slodkie 🙂
23 lutego 2007 at 20:31[usunięto_link] wrote:
wulgarnie? to bylo prawie slodkie 🙂
No po prostu PRZESŁODZIUCHNE 😀
25 lutego 2007 at 08:51Administratorze tez mnie juz wkurzasz zobacz co robisz z niemal ze kazdego babskiego tematu, wpieprzasz jakies swoje teorie i rozwalasz nam rozmowy, a najsmiejszniejsze jest to ze wcinasz sie w tematy o których nie masz pojecia. Nie rozumiem tego. Robisz to na złożć wszytskim? W ten sposób chcesz byc zauważalny, napisz wreszcie cos mądrego to moze wtedy ludzie na tym forum Cie docenią. Jak dla mnie to juz zaczeło byc męczące – na który temat bym nie weszła Administrator tam juz był a z tematu zostały „nici”
P.S. xyz jestes super:) tak trzymac!25 lutego 2007 at 13:30@Tużka wrote:
Administratorze tez mnie juz wkurzasz zobacz co robisz z niemal ze kazdego babskiego tematu, wpieprzasz jakies swoje teorie i rozwalasz nam rozmowy,
To Twoje zdanie… 😕 (wypaczone) jak większożć Twoich (i nie tylko Twoich) wypowiedzi na tym forum.
@Tużka wrote:
a najsmiejszniejsze jest to ze wcinasz sie w tematy o których nie masz pojecia.
Wpieprzam się bo przedstawiam Wam dualistyczny (trudne słowo) punkt widzenia. OCZYWIśCIE WYJĄTKOWO GÓWNIANYCH I WULGARNYCH TEMATÓW SIĘ NIE TYKAM NAWET I ZOSTAWIAM JE ZDEMORALIZOWANYM LUDZIOM
@Tużka wrote:
Nie rozumiem tego.
Jak większożć ludzi na tym forum.
@Tużka wrote:
Robisz to na złożć wszytskim?
No pewnie, że na złożć (coż może robić innego zgryźliwy dziadek)
@Tużka wrote:
W ten sposób chcesz byc zauważalny
Nie, i tak mnie widac 😀
@Tużka wrote:
napisz wreszcie cos mądrego to moze wtedy ludzie na tym forum Cie docenią.
Ja piszę mądrze ale Ty tego nie rozumiesz (jak napisłaż wyżej) a ludzie na tym forum doceniają mnie (ci poważni ludzie)
@Tużka wrote:
Jak dla mnie to juz zaczeło byc męczące
Męczące? 😕
@Tużka wrote:
na który temat bym nie weszła Administrator tam juz był
Bo ADMYNYSTRATOR czuwa!!!
@Tużka wrote:
a z tematu zostały „nici”
Z gównianych tematów nie powinny zostać nawet one 😀
@Tużka wrote:
xyz jestes super:) tak trzymac!
Załóżcie komitet wulgaryzacji (na pewno ktoż się przyłączy! 😉 )
Pozdrawiam!!!
26 lutego 2007 at 13:14Nie skomentuje Twojej wypowiedzi, ponieważ wulgaryzmy będą usuwane i nie zamierzam prowadzić nad nimi jakiejż specjalnej polemiki.
Ja myżlę, że Twoje i nie tylko Twoje wulgaryzmy znajdą swój koniec.Robert
26 lutego 2007 at 16:59Miało byc o depilacji bikini a skończyło sie konfliktem…ehhh 🙄
26 lutego 2007 at 17:10Po prostu mniej chamstwa na tym forum.
Czy wyraziłem się jasno?
Jeżli nadal będziecie prowadzić wojny osobiste to z forum zrobi się żmietnik!
Bawicie się w ashley0022 ?26 lutego 2007 at 17:27@Robert Miles wrote:
Po prostu mniej chamstwa na tym forum.
Czy wyraziłem się jasno?Teraz to się naprawde wystraszyłam 😯 Nie uważam,że to forum ocieka chamstwem… wiadomo,że ludzie maja rózne zdania i dochodzi czasem do konfliktów,ale przeciez to naturalne.Naprawde rzadko sie zdaża,zeby ktos kogos wyzywał lub przeklinał…jesli już dochodzi do ostrych słów to ich autorami są najczesciej panowie… 🙄
26 lutego 2007 at 17:29BAN
26 lutego 2007 at 18:13@Onione wrote:
humusu
[usunięto_link]
Próchnica 😯 Co ma wspólnego z naszą rozmową?
Chciałaż mniie obrazić – nietrafnie to wyszło.
Mnie się nie da obrazić – warto to zapamiętać
27 lutego 2007 at 13:19przypominasz nam panie drogi o ashly. mozna by cie do niej porownac.
nie masz pojecia o co chodzi ale najwiecej masz w tej kwestii do powiedzenia (napisania)
czlowieku wyluzuj bo atmosfera na tym forum robi sie bardzo niesympatyczna i to przez ciebie.
jest tu przeciez kacik dla mezczyzn – zmykaj tam wiec.
sa pytania do mezczyzn – udzielaj sie wlasnie tam.
i przestan cytowac nasze wypowiedzi.
zwracasz nam uwage a zachowujesz sie gorzej niz my wszystkie razem wziete27 lutego 2007 at 13:25[usunięto_link] wrote:
przypominasz nam panie drogi o ashly. mozna by cie do niej porownac.
Nie, to nie przejdzie…
Nikogo z tego forum nie można do niej porównać…….to byłoby krzywdzące….Dlatego unikajmy jak ognia porównywania się do niej
[usunięto_link] wrote:
nie masz pojecia o co chodzi ale najwiecej masz w tej kwestii do powiedzenia (napisania)
Ja bym się kłócił…
Z resztą to Wasza domena wypisywać bajki, nawet jeżli pojęcia nie macie o co chodzi w jakimż temacie (najczężciej moim)
[usunięto_link] wrote:czlowieku wyluzuj bo atmosfera na tym forum robi sie bardzo niesympatyczna i to przez ciebie.
Tu również kłóciłbym się…
[usunięto_link] wrote:
jest tu przeciez kacik dla mezczyzn – zmykaj tam wiec.
Co do kącika dla facetów – to ile razy mam powtarzać, że nie lubie facetów.
W tylku postach o tym pisałem…
W ogóle, gdy widzę faceta to zbiera mnie na wymioty… 😕
Och jak ja nie cierpie facetów……..
Nawet na tym forum zdażają sie tacy, którzy zakładają chore tematy, takie jak ten: [usunięto_link]Oczywiscie już tam zareagowałem (nie mogłem się powstrzymać po prostu)
[usunięto_link] wrote:
i przestan cytowac nasze wypowiedzi.
Zabronisz mi?
[usunięto_link] wrote:zwracasz nam uwage a zachowujesz sie gorzej niz my wszystkie razem wziete
(z wyłączeniem ashley0022, bo jej nikt nie dorówna jeżli o wulgaryzmy chodzi – nawet Wy)
Ale tak ogólnie, to bywa i tak.27 lutego 2007 at 13:47ja pitole – filozofie ja nie pisze ze ty wolisz facetow chociaz do konca nie wiadomo jak to z toba jest. jest post z zapytaniem o maszynke do golenia dla facetow – czemu tam sie nie rozpisujesz.
a pojecia o goleniu c**** nie masz bo c**** nie posiadasz – chyba, wiec nie pisz ze pojecie masz!!!! przynajmniej nie praktycznepiszesz o jakis „atakach” na ciebie. pewnie sam nas (mnie) prowokujesz. ashly byla lepsza od ciebie. wiedziala kiedy dac sobie d**** spokoj
27 lutego 2007 at 13:48[usunięto_link] wrote:
ja pitole – filozofie ja nie pisze ze ty wolisz facetow
Czy ja coż takiego napisałem, że Ty tak napisałaż?
Czytaj ze zrozumieniem koleżanko.Przestań w końcu wulgarnie się odzywać bo chamstwa nie toleruję!
NIE MASZ SIĘ PRZED KIM POPISYWAĆ[usunięto_link] wrote:
ashly byla lepsza od ciebie. wiedziala kiedy dac sobie d**** spokoj
Jasne:
[usunięto_link]
(Na dole strony) - AutorOdp.