• Autor
    Odp.
  • muchomorek
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

wiekszy wybor jest w avonie! ja i tak wole perfumy kupic w jakims sklepie….. musze zobaczyc powachac sprawdzic….p艂ace i wymagam!! nie moge tak w ciemno 馃槈 馃槈

Frania
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja r贸wnie偶 wcze偶niej kupowa艂am w Avonie i Orilamie ale ostatnio zacz臋艂am kupowa膰 kosmetyki Vichy. s膮 o niebo lepsze ni偶 inne, od razu czuje si臋 r贸偶nic臋. Ale te偶 s膮 drogie bardzo. Nie kupuje w sklepie, tylko na Allegro.pl, tam s膮 jak zwykle super ceny na wszystko!!

mala
    Member
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

jesli taniocha to tylko Avon,nie ma si艂y,firma ma naprawde przyzwoite ceny

MidianOna
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 75
    • Sta艂y bywalec

Ja tez jestem konsultantka Oriflame 馃檪 Zeczywiscie, oplaca sie 馃檪 Tylko fakt faktem, trzeba sie troche nachodzic na tym 馃榾 Pozatym, Oriflame jest moim zdaniem bardzo dobra firma.. ale.. zalezy jeszcze w czym :> bardzo niepodobaja mi sie tu wszystkie np. dezodoranty itd. ale kremy, kosmetyki – godne polecenia 馃檪 i mowie to jako kobieta, a nie konsultantka 馃槈 馃槅

Jas
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Na pol kosmetykow Oriflame jestem uczulona, mowie tu glownie o tych do makijazu. Tusze sa beznadziejne. A czy tanio…. powiem,ze srednio.

pokahontaz
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

Przez jaki偶 czas uzywa艂am kosmetyk贸w z Avonu, ale od kilku lat bazuj臋 na Oriflame. Moim zdaniem Avon im do pi臋t nie dorasta. Dlatego zosta艂am konsultantk膮. Fakt jest tak, 偶e trzeba sie na艂azi膰, cz臋sto te偶 kosmetyki nie dochodz膮. Ale jesli zbuduje si臋 grupe, to duzo 艂atwiej praca idzie 馃檪

rusalka
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

bylam konsultantka oriflamu dosc dlugo, i niektore kosmetyki sa lepsze niz z avonu np perfumy w oriflame maja rozne nuty zapachowe a w avonie wszystkie na jedno kopyto podobnie pachna jak wroce do polski na stale to napewno znowu bede sie tym zajmowac bo konsultantek z avonu jest pelno a oriflame to rzadkosc 馃檪

Berta
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Oriflame ma w ofercie taki fajny ma艂y kremik w ma艂ym r贸偶owym opakowaniu. Swietny dla suchej skory!!!

Alveolus
    Member
    • Odp.: 64
    • Sta艂y bywalec

Bardzo dobre kosmetyki mo偶na zam贸wi膰 na kremoteka.pl. Do tego mo偶na trafi膰 na naprawd臋 fajne promocje i zaoszcz臋dzi膰 troch臋 kasy (cz臋偶膰 z tych kosmetyk贸w jest np do dostania tak偶e w aptekach, ale wiadomo- dro偶ej). Gor膮co polecam, bardzo fajna stronka 馃檪

JoJo
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

a ja si臋 w艂a偶nie wkr臋ci艂am w Yves Rocher. maj膮 fajne promocje dla sta艂ych klient贸w, zni偶ki i prezenty.

charlize
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Ja jako偶 niespecjalnie przepadam za kosmetykami Avonu. Kiedy偶 lubi艂am ich zapachy i kosmetyki do piel臋gnacji cia艂a, ale odk膮d kupuj臋 kosmetyki w Mydlarni u Franciszka, z kt贸rych tak naprawd臋 sama mog臋 tworzy膰 swoje w艂asne maski i peelingi to przesta艂am kupowa膰 w Avonie.
    A mydlarni臋 u Franciszka polecam ka偶demu, opr贸cz fantastycznych myde艂ek maj膮 r贸wnie fantastyczne inne kosmetyki 馃檪

Blk
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 699
    • Zas艂u偶ony

pojawia si臋 pytanie: czy za jako偶ci膮 idzie cena? je偶li tak, to trzeba kupowa膰 jak najdro偶sze kosmetyki, je偶li jednak nie – to po co wydawa膰 tyle kasy?

marta_wiga
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 74
    • Sta艂y bywalec

@dotz wrote:

Witajcie, wsp贸艂pracuj臋 z firma La Roche Posay. Produkty te mo偶ecie teraz dosta膰 w bardzo korzystnych cenach- krem Hydreane – tylko za 39 z艂. Dodatkowo przy zakupie otrzymacie mleczko do cia艂a Lipikar.
    Poza tym zapraszam na nasza stron臋 na Facebooku- tam naj偶wie偶sze informacje o produktach i promocjach.
    [usuni臋to_link]

Ju偶 w drugim temacie takiego posta widz臋…. :/

Ale wracaj膮c do tematu to z Avonu korzysta艂am w liceum, bo mia艂am w klasie konsultantk臋. Teraz nie mam nikogo pod r臋k膮 wi臋c przerzuci艂am si臋 na zwykle drogeriowe kosmetyki. My偶l臋, 偶e w co偶 co nak艂adamy na twarz warto czasem wyda膰 wi臋cej. Ale je偶li chodzi o makija偶 to ca艂kiem niez艂e i niedrogie kosmetyki ma inglot. Cienie do powiek czy lakiery do paznokci s膮 na prawd臋 spoko, a cena rozs膮dna.

rose
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

@panirewolucja wrote:

a ja zaopatruj臋 si臋 w sklepie [usuni臋to_link] jest tam naprawd臋 przeogromny wyb贸r i ceny ni偶sze ni偶 w sklepach;) a ostatnio trafi艂am jeszcze na rabaty promocyjne, np. [usuni臋to_link]

Zgadza si臋 zgadza….:) przekroczy艂am sum臋 zakup贸w ponad 50 z艂 i dosta艂am 1 produkt gratis:))) Takie zakupy lubi臋!!!

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " tanie kosmetyki"

Przewi艅 na g贸r臋