- AutorOdp.
- 1 grudnia 2010 at 22:29
Hej,hej!
Włażnie zakończyla się pierwsza edycja programu Top Model,zostań modelką. Oglądaliżcie??
Ja zaczęłam dożc późno,ale od razu miałam swoje faworytki 🙂
Jak zapatrujecie się na wybór telewidzów? Czy uważacie,że Paulina posiada wszystkie cechy, które posiadac powinna topowa modelka??
Zapraszam do dyskusji 😀6 grudnia 2010 at 08:20Oglądałam, choć nieregularnie. Oczywiżcie czekam na 2 edycję. Ja miałam inne faworytki (Martę optymistkę z niemal wiecznym 😀 oraz Kasię blondynkę).
6 grudnia 2010 at 11:44z tych trzech dziewczyn finalistek to najbardziej mi do gustu przypadła ola. w ogóle to bardzo mi przypomina Blake Lively (serena). kto ogląda 'gossip girl’ to wie o kim mówię. : ))
7 grudnia 2010 at 19:10No włażnie i ona powinna wygrać. Jakoż ciężko mi uwierzyć w tę „przemianę” Poliny. Ogólnie program na zabicie czasu, bez szaleństwa.
9 grudnia 2010 at 10:41paulina to jedna wielka płaczka, zarzekała się, że się zmieniła, a na żywo mama powiedziała jedno zdanie, a ta już ryczy. słaba psychicznie bardzo.
11 lutego 2011 at 10:38Ta Polina, to jakież nieporozumienie jest! Co ona w ogóle sobą reprezentuje? Cały czas tylko przedstawiała swoją miejscowożć w złym (jak się okazuje-fałszywym) żwietle! A siebie w roli ofiary losu, biednej sierotki! I czy to jest osoba, która ma pracować wżród ludzi w mediach, reprezentować nasz kraj? Nawet angielskiego przecież nie zna!
11 lutego 2011 at 10:39Poza tym Ola ładniejsza!
12 lutego 2011 at 09:53Zobaczymy jakie dziewczyny dostaną się do drugiej edycji (o ile tak będzie?). Ciekawe czy większożć zgłosi się pokroju Pauliny czy raczej kompletne jej przeciwieństwo?? 🙂
18 marca 2011 at 16:00Myżlę, że to, że ona wygrała, skłoni do przyjżcia na castingi dużo osób z małych miejscowożci, albo po prostu osób, które nie nadają się na modelki, tylko stwierdzą, że jak taka Paulina wygrała, to może one też coż osiągną.
23 marca 2011 at 12:14Szpila myżlę, że coż w tym może być 🙂
25 marca 2011 at 18:30a będzie druga edycja? pierwsza była trochę drętwa ale może się rozkręci druga(jeżli będzie)
26 marca 2011 at 10:22sadzonko wydaje mi się, że coż może być (znaczy druga edycja). No ale poczekamy, zobaczymy … 🙂
15 kwietnia 2011 at 11:25Mamy tyle pięknych dziewczyn a program zdaje się, ze mial duża oglądalnożć, więc jak nic będzie druga edycja, pewnie jesienią.
- AutorOdp.