• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Hej,hej!
    Włażnie zakończyla się pierwsza edycja programu Top Model,zostań modelką. Oglądaliżcie??
    Ja zaczęłam dożc późno,ale od razu miałam swoje faworytki 🙂
    Jak zapatrujecie się na wybór telewidzów? Czy uważacie,że Paulina posiada wszystkie cechy, które posiadac powinna topowa modelka??
    Zapraszam do dyskusji 😀

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Oglądałam, choć nieregularnie. Oczywiżcie czekam na 2 edycję. Ja miałam inne faworytki (Martę optymistkę z niemal wiecznym 😀 oraz Kasię blondynkę).

ines.
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

z tych trzech dziewczyn finalistek to najbardziej mi do gustu przypadła ola. w ogóle to bardzo mi przypomina Blake Lively (serena). kto ogląda 'gossip girl’ to wie o kim mówię. : ))

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

No włażnie i ona powinna wygrać. Jakoż ciężko mi uwierzyć w tę „przemianę” Poliny. Ogólnie program na zabicie czasu, bez szaleństwa.

ines.
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

paulina to jedna wielka płaczka, zarzekała się, że się zmieniła, a na żywo mama powiedziała jedno zdanie, a ta już ryczy. słaba psychicznie bardzo.

Szpila600
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ta Polina, to jakież nieporozumienie jest! Co ona w ogóle sobą reprezentuje? Cały czas tylko przedstawiała swoją miejscowożć w złym (jak się okazuje-fałszywym) żwietle! A siebie w roli ofiary losu, biednej sierotki! I czy to jest osoba, która ma pracować wżród ludzi w mediach, reprezentować nasz kraj? Nawet angielskiego przecież nie zna!

Szpila600
    Member
    • Bywalec

Poza tym Ola ładniejsza!

Olusia
    Member
    • Pasjonat

Zobaczymy jakie dziewczyny dostaną się do drugiej edycji (o ile tak będzie?). Ciekawe czy większożć zgłosi się pokroju Pauliny czy raczej kompletne jej przeciwieństwo?? 🙂

Szpila600
    Member
    • Bywalec

Myżlę, że to, że ona wygrała, skłoni do przyjżcia na castingi dużo osób z małych miejscowożci, albo po prostu osób, które nie nadają się na modelki, tylko stwierdzą, że jak taka Paulina wygrała, to może one też coż osiągną.

Olusia
    Member
    • Pasjonat

Szpila myżlę, że coż w tym może być 🙂

sadzonka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

a będzie druga edycja? pierwsza była trochę drętwa ale może się rozkręci druga(jeżli będzie)

Olusia
    Member
    • Pasjonat

sadzonko wydaje mi się, że coż może być (znaczy druga edycja). No ale poczekamy, zobaczymy … 🙂

konnabiegunach
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

Mamy tyle pięknych dziewczyn a program zdaje się, ze mial duża oglądalnożć, więc jak nic będzie druga edycja, pewnie jesienią.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " TAP MADL!"

Przewiń na górę