- AutorOdp.
- 8 grudnia 2010 at 07:14
Zastanawiam się co sądzicie na temat tatuowania ciała. Czy macie jakież tatuaże? Jeżeli tak, to czy mają dla Was jakież specjalne znaczenie? Czy może stanowią jedynie niepowtarzalną ozdobę? Sama nie posiadam żadnego tatuażu i zastanawiam się, czy wykonanie takiego cuda rzeczywiżcie aż tak bardzo boli? Piszcie o swoich dożwiadczeniach związanych z tematem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
[usunięto_link]
:jupi: :jupi:8 grudnia 2010 at 20:33Podobaja mi sie tatuaze ale musza byc przemyslane i ladnie zrobione. Sama mam trzy. Mazy mi sie kolejny ,na karku,niewielki..ale jeszcze sie zastanawiam.
21 grudnia 2010 at 08:40Podobają mi się tatuaże na kostce,najlepiej jakiż motyw rożlinny,ale nie kolorowy.Duże jakoż wydają mi się przesadzone:)
21 grudnia 2010 at 12:06Ja tam bardzo lubie tatuaże:) Z tym, że muszą być zrobione w fajnym miejscu i pasować do osoby, która je nosi. Niestety, nie zawsze to się ma do siebie…
24 grudnia 2010 at 14:55Nie każdemu pasuje tatuaż. Aczkolwiek nie mam nic do tatuaży i od jakiegoż czasu sama chciałabym mieć jakiż, ale wiem, że to potrafi uzależnić i na jednym się nie skończy, a jednak nie wypada by kobieta była wytatuowana po uszy.
24 grudnia 2010 at 22:03jak już wspomniałam w innym temacie, uwielbiam tatuaże, mam już zrobione ręce, dekolt, niedługo zaczynam żebra.
a pomysłów nie brakuje na większożć powierzchni ciała! ; )29 grudnia 2010 at 11:34ja nie chce miec ale nie mam nic przeciwko. chyba za bardzo obawiam sie ze mi sie znudzi i bede potem zla na siebie ze nie tak to mialo byc
- AutorOdp.