• Autor
    Odp.
  • Justynka108
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Zastanawiam się co sądzicie na temat tatuowania ciała. Czy macie jakież tatuaże? Jeżeli tak, to czy mają dla Was jakież specjalne znaczenie? Czy może stanowią jedynie niepowtarzalną ozdobę? Sama nie posiadam żadnego tatuażu i zastanawiam się, czy wykonanie takiego cuda rzeczywiżcie aż tak bardzo boli? Piszcie o swoich dożwiadczeniach związanych z tematem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
    [usunięto_link]
    :jupi: :jupi:

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Podobaja mi sie tatuaze ale musza byc przemyslane i ladnie zrobione. Sama mam trzy. Mazy mi sie kolejny ,na karku,niewielki..ale jeszcze sie zastanawiam.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Podobają mi się tatuaże na kostce,najlepiej jakiż motyw rożlinny,ale nie kolorowy.Duże jakoż wydają mi się przesadzone:)

Verona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja tam bardzo lubie tatuaże:) Z tym, że muszą być zrobione w fajnym miejscu i pasować do osoby, która je nosi. Niestety, nie zawsze to się ma do siebie…

ptysia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

Nie każdemu pasuje tatuaż. Aczkolwiek nie mam nic do tatuaży i od jakiegoż czasu sama chciałabym mieć jakiż, ale wiem, że to potrafi uzależnić i na jednym się nie skończy, a jednak nie wypada by kobieta była wytatuowana po uszy.

Zenobia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

jak już wspomniałam w innym temacie, uwielbiam tatuaże, mam już zrobione ręce, dekolt, niedługo zaczynam żebra.
    a pomysłów nie brakuje na większożć powierzchni ciała! ; )

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

ja nie chce miec ale nie mam nic przeciwko. chyba za bardzo obawiam sie ze mi sie znudzi i bede potem zla na siebie ze nie tak to mialo byc

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Tatuaże"

Przewiń na górę