• Autor
    Odp.
  • polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

Prosze o pomoc w wyborze telewizji, poniewaz chcialabym zrobic prezent mojemu chlopakowi i na urodziny kupic mu pakiet tylko wlasnie nie wiem co wybrac? cyfre plus czy moze polsat? a moze znacie jakas inna dobra oferte:) chcialabym, zeby bylo sporo programow sportowych i przyrodniczych oraz naukowych jak discovery, travel czy planete.

polin
    Member
    • Pasjonat

bardzo prosze o szybka pomoc bo urodziny tuz, tuz, a formalnosci tez pewnie troche trwaja:)

closer
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Ja mam multimedia i jestem bardzo zadowolona mój chyba też;) zwłaszcza że to wszystko w HD!! No i proramy o których mówisz przeważają;) dla mnie bomba!

polin
    Member
    • Pasjonat

hm, nie slyszalam o tej firmie, musze cos poczytac. sa tam te wszystkie eurosporty itd? a z naukowych planete czy discovery?

polin
    Member
    • Pasjonat

no cos tam przegladalam, ale jakos nie moge sie w tym wszytskim odnalesc;p chyba zdecyduje sie na cyfre.

polin
    Member
    • Pasjonat

urodziny w poniedzialek i jutro ide wlasnie zalatwic wszystko. bo przyrodnicze kanaly to jedyna opcja na ktora zgadza sie moj chlopak, zeby nie ogladac sportu;p

polin
    Member
    • Pasjonat

oj nie lubie tych jego piwek;p do sportu ok, ale z przyrodniczymi piwko sie gryzie;p heheh

polin
    Member
    • Pasjonat

w sumie racja bo w kazdym firmowym punkcie zachwalaja tylko swoje;) mam nadzieje ze prezent sie spodoba;)

polin
    Member
    • Pasjonat

wszytsko juz kupione, jest i euro sport i planete, a wiec dla kazdego cos milego bedzie;)

closer
    Member
    • Bywalec

jaaasne 😆 ciekawe czy zastosuje sie do listy?? hahaha… zwałs**** jak sam dopadnie sie do tego wynalazku!

polin
    Member
    • Pasjonat

prezent faktycznie udany, moj chlopak bardzo sie ucieszyl;p na szczescie nie oglada caly czas sportu, ogladamy sporo fajnych filmow, czesto wlaczamy sobie dokumenty na planete czy history i narazie fajnie spedzamy zimne wieczory;)

closer
    Member
    • Bywalec

zimne wieczory można spędzać chyba zdecydowanie przyjemniej, zwłaszcza z kimż ciekawym obok 😆 czyż nie?? ale to fakt- czasem TV urozmaica czas i w ogóle

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

A ja ostatnio wpadłam na ciekawy blog Tomasza Raczka
    na nfilmhd.pl wiec jesli jestescie fanami dobrego filmu , to jest to fajne miejsce.

polin
    Member
    • Pasjonat

no narazie wszytsko jest ok z ta telwizja, ale oczywiscie spedzamy tez czas inaczej, zeby nie bylo, ze sie uzaleznilismy od telewizji;p chociaz fakt,m niektore kanaly wciagaja:>

closer
    Member
    • Bywalec

o. dokładnie! dobranocka, przełączamy na jakiż chilloutowy kanał z muzyką i… ;)[/quote]

😉 ojj już nie nadinterpretuj tego!!;) i ciekawy dokument czy jakąż naturę etc…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Telewizja"

Przewiń na górę