- AutorOdp.
- 18 października 2009 at 17:08
Prosze o pomoc w wyborze telewizji, poniewaz chcialabym zrobic prezent mojemu chlopakowi i na urodziny kupic mu pakiet tylko wlasnie nie wiem co wybrac? cyfre plus czy moze polsat? a moze znacie jakas inna dobra oferte:) chcialabym, zeby bylo sporo programow sportowych i przyrodniczych oraz naukowych jak discovery, travel czy planete.
19 października 2009 at 18:12bardzo prosze o szybka pomoc bo urodziny tuz, tuz, a formalnosci tez pewnie troche trwaja:)
20 października 2009 at 10:37Ja mam multimedia i jestem bardzo zadowolona mój chyba też;) zwłaszcza że to wszystko w HD!! No i proramy o których mówisz przeważają;) dla mnie bomba!
20 października 2009 at 14:21hm, nie slyszalam o tej firmie, musze cos poczytac. sa tam te wszystkie eurosporty itd? a z naukowych planete czy discovery?
30 października 2009 at 17:55no cos tam przegladalam, ale jakos nie moge sie w tym wszytskim odnalesc;p chyba zdecyduje sie na cyfre.
30 października 2009 at 18:02urodziny w poniedzialek i jutro ide wlasnie zalatwic wszystko. bo przyrodnicze kanaly to jedyna opcja na ktora zgadza sie moj chlopak, zeby nie ogladac sportu;p
30 października 2009 at 18:08oj nie lubie tych jego piwek;p do sportu ok, ale z przyrodniczymi piwko sie gryzie;p heheh
30 października 2009 at 18:15w sumie racja bo w kazdym firmowym punkcie zachwalaja tylko swoje;) mam nadzieje ze prezent sie spodoba;)
31 października 2009 at 20:46wszytsko juz kupione, jest i euro sport i planete, a wiec dla kazdego cos milego bedzie;)
4 listopada 2009 at 19:57jaaasne 😆 ciekawe czy zastosuje sie do listy?? hahaha… zwałs**** jak sam dopadnie sie do tego wynalazku!
6 listopada 2009 at 17:18prezent faktycznie udany, moj chlopak bardzo sie ucieszyl;p na szczescie nie oglada caly czas sportu, ogladamy sporo fajnych filmow, czesto wlaczamy sobie dokumenty na planete czy history i narazie fajnie spedzamy zimne wieczory;)
10 listopada 2009 at 20:21zimne wieczory można spędzać chyba zdecydowanie przyjemniej, zwłaszcza z kimż ciekawym obok 😆 czyż nie?? ale to fakt- czasem TV urozmaica czas i w ogóle
13 listopada 2009 at 13:02A ja ostatnio wpadłam na ciekawy blog Tomasza Raczka
na nfilmhd.pl wiec jesli jestescie fanami dobrego filmu , to jest to fajne miejsce.13 listopada 2009 at 18:48no narazie wszytsko jest ok z ta telwizja, ale oczywiscie spedzamy tez czas inaczej, zeby nie bylo, ze sie uzaleznilismy od telewizji;p chociaz fakt,m niektore kanaly wciagaja:>
14 listopada 2009 at 19:36o. dokładnie! dobranocka, przełączamy na jakiż chilloutowy kanał z muzyką i… ;)[/quote]
😉 ojj już nie nadinterpretuj tego!!;) i ciekawy dokument czy jakąż naturę etc…
- AutorOdp.