- AutorOdp.
- 14 lipca 2010 at 17:46
W necie to wszystko można 😀 ale czasami brak netu nie pozwala na żciągniecie sobie, a ja lubię sobie nagrać niektóre rzeczy i mieć je w zasięgu ręki.
20 lipca 2010 at 05:00Hmmmm, nagrywanie dobra rzecz 😉 fajnie działa dekoder N’ki. Oczywiżcie jak ktoż ma dobrą ofertę z sieci kablowej (tudzież innej platformy) to też można sobie kupić odrębną nagrywarkę zamiast starego poczciwego magnetowidu 🙂
27 lipca 2010 at 19:22A w ogóle to istnieją jeszcze magnetowidy? Ja na szczężcie jestem posiadaczem tej nagrywarki enki i tak jak wczeżniej pisałam ma dużą pojemnożć i mogłabym powiedzieć , że mam swoją własną filmotekę. Jak ktoż lubi filmy i lubi je sobie przypominać to bardzo fajna sprawa taka nagrywarka.
28 lipca 2010 at 07:00Oj istnieją, istnieją, sam posiadam nawet 2 😀 a jeden to już można powiedzieć, że jest archaiczny – Panasonic’a sprzed … 15 lat ? 😀 a działa jak szalonym jedynie od czasu do czasu głowice przeczyżcić i żmiga 😉
1 sierpnia 2010 at 10:40Ja starego magnetowidu już dawno się pozbyłem. Coż z elektroniką padło i kasety odtwarzał jak chciał 😛 Chociaż mam jeszcze na video kilka fajnych filmów, niestety nie mam na czym odtworzyć…
24 sierpnia 2010 at 06:14Zawsze możesz sobie „przerzucic” z vhs na pc 😉
6 lutego 2013 at 10:49Polecam telewizję N, natomiast odradzam Cyfrę +.
[usunięto_link]
9 lutego 2013 at 08:31Teraz tak masowo wydają wszystko jak leci, także stare filmy, na dvd za parę groszy że zrezygnowałam nawet ze starych filmów na tażmie i przuciłam się na płytki 🙂 Ostatnio nawet dla dzieciaków wydali sporo staroci jak np. Kacze opowieżci itd 🙂
- AutorOdp.