• Autor
    Odp.
  • clara000
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

W necie to wszystko można 😀 ale czasami brak netu nie pozwala na żciągniecie sobie, a ja lubię sobie nagrać niektóre rzeczy i mieć je w zasięgu ręki.

OpenDoc
    Member
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Hmmmm, nagrywanie dobra rzecz 😉 fajnie działa dekoder N’ki. Oczywiżcie jak ktoż ma dobrą ofertę z sieci kablowej (tudzież innej platformy) to też można sobie kupić odrębną nagrywarkę zamiast starego poczciwego magnetowidu 🙂

clara000
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

A w ogóle to istnieją jeszcze magnetowidy? Ja na szczężcie jestem posiadaczem tej nagrywarki enki i tak jak wczeżniej pisałam ma dużą pojemnożć i mogłabym powiedzieć , że mam swoją własną filmotekę. Jak ktoż lubi filmy i lubi je sobie przypominać to bardzo fajna sprawa taka nagrywarka.

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

Oj istnieją, istnieją, sam posiadam nawet 2 😀 a jeden to już można powiedzieć, że jest archaiczny – Panasonic’a sprzed … 15 lat ? 😀 a działa jak szalonym jedynie od czasu do czasu głowice przeczyżcić i żmiga 😉

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja starego magnetowidu już dawno się pozbyłem. Coż z elektroniką padło i kasety odtwarzał jak chciał 😛 Chociaż mam jeszcze na video kilka fajnych filmów, niestety nie mam na czym odtworzyć…

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

Zawsze możesz sobie „przerzucic” z vhs na pc 😉

Serwisagdlublin
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Polecam telewizję N, natomiast odradzam Cyfrę +.

[usunięto_link]

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Teraz tak masowo wydają wszystko jak leci, także stare filmy, na dvd za parę groszy że zrezygnowałam nawet ze starych filmów na tażmie i przuciłam się na płytki 🙂 Ostatnio nawet dla dzieciaków wydali sporo staroci jak np. Kacze opowieżci itd 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Telewizja"

Przewiń na górę