- AutorOdp.
- 14 listopada 2009 at 19:38
[usunięto_link] wrote:
no narazie wszytsko jest ok z ta telwizja, ale oczywiscie spedzamy tez czas inaczej, zeby nie bylo, ze sie uzaleznilismy od telewizji;p chociaz fakt,m niektore kanaly wciagaja:>
hahaha, tak też bywa:) jak sobie np. kupisz wypasiony TV- to siedzisz i siedzisz, to tak jak z grami na komputer- nie mozesz się oderwać! czasem dzień się z nocą zlewa nawet:) haha
15 listopada 2009 at 12:59no nigella tez czasem u nas bywa, ostatnio przygotowala pyszny deser;p
15 listopada 2009 at 21:00@paulajna wrote:
[usunięto_link] wrote:
no nigella tez czasem u nas bywa, ostatnio przygotowala pyszny deser;p
i włażnie po to jest wybór kanałów 🙂
nigdy w życiu tego nie widziałam;) przyznajesię szczerze i nigdy nie gotowała bym chyba z telewizorem.. nie wiem- bo nie gotuję 😆
15 listopada 2009 at 21:02@paulajna wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
no narazie wszytsko jest ok z ta telwizja, ale oczywiscie spedzamy tez czas inaczej, zeby nie bylo, ze sie uzaleznilismy od telewizji;p chociaz fakt,m niektore kanaly wciagaja:>
hahaha, tak też bywa:) jak sobie np. kupisz wypasiony TV- to siedzisz i siedzisz, to tak jak z grami na komputer- nie mozesz się oderwać! czasem dzień się z nocą zlewa nawet:) haha
dopóki się pilot do telewizora nie zepsuje to się ogląda. ale dzisiaj np. była piękna pogoda i szkoda było marnować dnia na siedzenie w domu. a teraz przyszedł zimny wieczór i trzeba sie jakoż rozgrzać także bye bye 😉
too prawda, aż grzech było siedzieć dzisiaj przed TV- nawet jak mega wypasiona 40tka np:) wieczór nie taki znowu zimny- ale warto cos ciekawego odpalić!
15 listopada 2009 at 22:22Czasami czekajac na te wspolne chwile mozna cos ciekawego obejrzec:). Ja luie zerknac od czasu do czasu na moje ulubione seriale, ale tez Animal Planet, czy Nat Geo w HD. I oczywiscie programy na T&L ktore ogladamy wspolnie.
16 listopada 2009 at 12:02[usunięto_link] wrote:
Czasami czekajac na te wspolne chwile mozna cos ciekawego obejrzec:). Ja luie zerknac od czasu do czasu na moje ulubione seriale, ale tez Animal Planet, czy Nat Geo w HD. I oczywiscie programy na T&L ktore ogladamy wspolnie.
A ja wczoraj na Discovery ogladałam jak sie robi mrozona pizze.
Super i wiem ze nadal bede ja kupowac 😉16 listopada 2009 at 20:58[usunięto_link] wrote:
@paulajna wrote:
[usunięto_link] wrote:
no nigella tez czasem u nas bywa, ostatnio przygotowala pyszny deser;p
i włażnie po to jest wybór kanałów 🙂
nigdy w życiu tego nie widziałam;) przyznajesię szczerze i nigdy nie gotowała bym chyba z telewizorem.. nie wiem- bo nie gotuję 😆
ja tez nie gotuje z telewizorem, ale zapamietuje te prostsze i smaczniejsze jak dla mnie przepisy i staram sie odtworzyc:)
musisz kiedys obejzrec Nigelle, ja zawsze odrazu robie sie glodna:)16 listopada 2009 at 22:16OK, ALE GDZIE I KIEDY?? bo nie wiem;)
16 listopada 2009 at 22:19A tak poza tematem- ktoż juz widział moze film Papierowy Żołnierz? ciekawi mnie czy wart obejrzenia;)
17 listopada 2009 at 12:19[usunięto_link] wrote:
OK, ALE GDZIE I KIEDY?? bo nie wiem;)
Nigella to na tvn style, ale godziny nie podam ci bo zazwyczaj po prostu jakos tak wlaczam i jest:)
17 listopada 2009 at 12:21[usunięto_link] wrote:
A tak poza tematem- ktoż juz widział moze film Papierowy Żołnierz? ciekawi mnie czy wart obejrzenia;)
hm, ja w sumie nie slyszalam o tym filmie:> a jaki to gatunek i gdzie mozna go zobaczyc jak cos?
19 listopada 2009 at 00:53Tez nie slyszalam o tym filmie. Moze dlatego, ze rzadko interesuje sie nowosciami kinowymi. Wole vod. Ostatnio wypozyczylam sobie Slumdoga. Naprawde polecam ten film.
19 listopada 2009 at 22:39wypozyczalnia wdomu:> o tym nie pomyslalam kupujac ten pakiet tv dla chloapka, a szkoda w sumie:> ale teraz to juz trudno;p
28 czerwca 2010 at 20:13Wracając do Nigelli Lawson to uwielbiam jej kuchnie. Kobieta lubi zjeżć. Praktycznie wszystkie jej programy nagrywam sobie. Mój turbodekoder HD z cyfrowa nagrywarką ma dysk o pojemnożci 500GB. Wiecie ile tu miejsca:))
29 czerwca 2010 at 07:15Korzystać z VOD w czasach gdy wszystko można żciągnąć z Internetu ? No dla niektórych pewnie prostsze rozwiązanie, co zrobić.
Do tego przepisy … też wszystko można znaleźć w necie, a pewno nawet i ciekawsze przepisy z opisanym co, gdzie, jak, kiedy i po co 😉
- AutorOdp.