- AutorOdp.
- 8 wrze艣nia 2010 at 11:35
Ciekawy zabieg.. 馃檪
W艂a偶nie mo偶e kt贸ra偶 korzysta艂a no sama jestem ciekawa!
dalej kobietki!
9 wrze艣nia 2010 at 18:45Bardzo ciekawy zabieg. Tylko w Krakowie?
10 wrze艣nia 2010 at 12:52Tylko w wi臋kszych miastach. Wiem, 偶e jeszcze w Warszawie jest i w Gda艅sku.
28 wrze艣nia 2010 at 09:46[usuni臋to_link] wrote:
Tylko w wi臋kszych miastach. Wiem, 偶e jeszcze w Warszawie jest i w Gda艅sku.
W Warszawie w klinice Amaya wykonuje sie ten zabieg. Moja znajoma by艂a na nim jakie偶 2 tygodnie temu chcia艂a wypr贸bowa膰. Wr贸ci艂a zadowolona.
A wy myslicie powa偶nie nad tym, 偶eby sobie Zaffiro zrobic? 馃檪27 pa藕dziernika 2010 at 08:53Ja w艂a偶nie tam robi艂am ten zabieg w Warszawie. Z efekt贸w by艂am i jestem zadowolona. Musz臋 jednak przyzna膰,偶e nie by艂 to bardzo przyjemny zabieg podczas kt贸rego mo偶na by艂o odda膰 si臋 relaksacji:) Inna sprawa,偶e inteligentnie posz艂am na zabieg w trakcie okresu
9 listopada 2010 at 18:26Mnie lifting zawsze si臋 kojarzy艂 z wyg艂adzaniem zmarszczek, a to przecie偶 mo偶na r贸wnie偶 zliftingowa膰 sobie te partie cia艂a gdzie mamy obwis艂膮 sk贸r臋 np. po ci膮偶y czy gdy zbyt gwa艂townie schudniemy.
Strasznie podoba mi si臋 okre偶lenie tego zabiegu „szafirowy spos贸b na m艂odo偶膰”, bierze si臋 chyba st膮d 偶e g艂owica jest szafirowa.
Nie dziwi臋 si臋, 偶e do przyjemnych ten zabieg nie nale偶y, ale nie mog臋 sobie wyobrazi膰 uczucia rozgrzewania g艂臋bokich warstw sk贸ry z jednoczesnym ch艂odzeniem powierzchniowym, jakie to uczucie?
Jedynym mankamentem zabiegu jest to, 偶e ko艅cowy efekt odm艂odzenia sk贸ry uzyskujemy 3-6 miesi臋cy po zabiegu, poniewa偶 proces tworzenia kolagenu nast臋puje stopniowo, ale warto poczeka膰.27 listopada 2010 at 11:19Ciekawi mnie ile takie zabiegi Zaffiro kosztuj膮 i czy s膮 do niego przeciwwskazania? Mary偶ka czekam na Twoj膮 relacje z efekt贸w tego zabiegu.
24 czerwca 2011 at 14:41Dobry zabieg
28 marca 2012 at 22:14Rewolucja ro mocne s艂owo. Zabieg jest rewelacyjny, zw艂aszcza jak przy tym mo偶na go znale藕膰 w dobrej cenie (a mega tani nie jest) 馃槅 Polecam obecnie w [usuni臋to_link]
2 kwietnia 2012 at 16:52Dzisiaj oferta zabieg贸w redukuj膮cych zmarszczki czy obwis艂e fragmenty sk贸ry jest bardzo r贸偶noraka. Ja osobi偶cie nie podda艂am si臋 nigdy liftingowi, cho膰 by艂am temu bliska. Za to wypr贸bowa艂am zabieg Accent Your Body. Ma r贸wnie偶 dzia艂anie uj臋drniaj膮ce sk贸r臋, wyg艂adzaj膮ce j膮, napinaj膮ce. Daje super efekty w walce z cellulitem i rozst臋pami, pomaga uszczupli膰 dane partie cia艂a, zredukowa膰 zmarszczki itd. Zabieg poprzez dzia艂anie energii radiofrekwencji sprawia, 偶e odbudowuje si臋 kolagen w sk贸rze i zaczynamy wygl膮da膰 m艂odziej i 艂adniej. Polecam wszystkim.
3 czerwca 2012 at 14:29Zaczelam sie interesowac tym i znalazlam zabieg ktory jest mocniejszy od zaffiro. Czterokrotnie jak mi powiedziano 馃槈 Nazywa sie Biorad – zrobilam jeden na bruzdy wok艂 nosa , ktre mi sie pojawiaja. Rzeczywiscie dziala od razu taki termolifting, a skora po kilku tygodniach jest jeszcze lepsza Robilam tu: [usuni臋to_link]
19 sierpnia 2020 at 21:04Ja polecam zabieg Zaffiro. U mnie efekty super. Zabieg wykona艂am w Krakowie w Ego MED Spa
- AutorOdp.