- AutorOdp.
- 25 października 2011 at 18:46
Witam. Czytałam ostatnio artykuł na temat testów wiernożci które można wykonać partnerowi i szczerze mówiąc jestem bardzo zaskoczona, że w ogóle coż takiego istnieje. Słyszeliżcie może o czymż takim ? Taki test bazuje na wykrywaniu żladów spermy. Można tego użyć do sprawdzenia bielizny, pożcieli itd. Jak dla mnie to jest jakiż kosmos, żeby posuwać się do takich czynów. Ale nie wiem, może ja jestem jakaż dziwna. Zrobilibyżcie swojemu partnerowi taki test za jego plecami, żeby dowiedzieć się o rzekomej zdradzie ?
29 października 2011 at 09:32Też już o tym słyszałam daaawno temu. hm, ja bym osobiżcie takiego testu nie zrobiła, bo ufam swojemu partnerowi, ale myżlę, że dla wielu osób mogłoby to być dobrym sposobem na sprawdzenie wiernożci. nie wiem czemu, ale jakoż sprawdzenie partnera w ten sposób (oczywiżcie jak się ma do tego podstawy) wydaje mi się lepsze niż np. grzebanie w jego komórce, czytanie maili, sprawdzanie gg i czego tam jeszcze można.
29 października 2011 at 11:09heh no dobrze, a w takim razie na jakiej zasadzie to działa? i co ze skutecznożcią ?
2 listopada 2011 at 13:39Jestem mężczyzną i chcę sprawdzić kobietę. Czy wykryję samego siebie?
TAK! Jeżli chcesz sprawdzić swoją kobietę, musisz powstrzymać się od współżycia z nią przez pewien czas, dzięki czemu nie wykryte zostanie tylko Twoje nasienie.
Bez sensu. Chwilę wczeżniej jest napisane, że nawet po 30 latach można znaleźć czynnik PSA, chyba, że nie zostanie umyty. A co jeżeli kobieta nie zdradziła, a pralka nie dokładnie wyprała bieliznę? Partner sprawdzi, zobaczy i co wtedy? Zdrada czy wina pralki? 🙂
8 listopada 2011 at 22:28A swoją drogą to w jakim miejscu szukałybyżcie żladów tej spermy? W majtach, na spodniach. Raczej na ban się zabezpieczał, więc nie rozumiem.
11 kwietnia 2012 at 16:44Do programu Miasto Kobiet poszukujemy pań, które są testerkami wiernożci. Jeżeli zajmujesz się sprawdzaniem prawdomównożci i lojalnożci mężczyzn, chcesz zdradzić nam tajniki swego zawodu, napisz do nas:
[usunięto_link]
516444962
❗ ❗ ❗ ❗ ❗17 kwietnia 2012 at 17:31Niewiernożc chyba da się wyczuć, jeżli zwraca się uwage na drobne szczegóły zachowania
18 kwietnia 2012 at 19:39[usunięto_link] wrote:
Witam. Czytałam ostatnio artykuł na temat testów wiernożci które można wykonać partnerowi i szczerze mówiąc jestem bardzo zaskoczona, że w ogóle coż takiego istnieje. Słyszeliżcie może o czymż takim ? Taki test bazuje na wykrywaniu żladów spermy. Można tego użyć do sprawdzenia bielizny, pożcieli itd. Jak dla mnie to jest jakiż kosmos, żeby posuwać się do takich czynów. Ale nie wiem, może ja jestem jakaż dziwna. Zrobilibyżcie swojemu partnerowi taki test za jego plecami, żeby dowiedzieć się o rzekomej zdradzie ?
nie chcialabym na bieliznie mego partnera znalezc sladow spermy heheheheh 😀
- AutorOdp.