- AutorOdp.
- 25 grudnia 2007 at 17:25
Hej, ponizej stronka na której mozna dostac do testowania spray do nosa Nivea baby
[usunięto_link]wypelnilam ankiete i zakwalifikowalam sie do drugiego etapu… ciekawe co dalej 😆
1 stycznia 2008 at 21:31ja tez dostalam ten link ale sama mama nie jestem wiec wkleilam ten link, kolezanka juz wypelnila ankiete i zakwalfikowala sie dalej a wy ktoras z was juz wypelnila ta ankietke??
7 stycznia 2008 at 12:41fajnie że można otrzymać produkt i samemu go przetestować, wysłałam swoim koleżankom, które mają małe dzieciaczki. Im na pewno sie przyda 🙂
7 stycznia 2008 at 20:14ja podobnie:) tez rozeslalam ta stronke moim koleżankom i byly bardzo zadowolone:)
9 stycznia 2008 at 18:54ja tez polecam stronkę [usunięto_link] dla mnie super, ankietka przyjemna do wypełniania 🙂 zachęcam wszystkie mamy, można zosatć ekspertką Nivea Baby i wygrać zestawy kosmetyków i jak dla mnie rewelacyjny spray do noska dla maluszka 🙂
10 stycznia 2008 at 15:20i jak dziewczyny wchodziłyżcie na stronkę [usunięto_link] ? wypełniłyżcie ankietkę? ja rekrutuje teraz swoje koleżanki 🙂 ciekawe ile trzeba czekac na jakiż kontakt z ich strony, jestem ciekawa co dostanę:) ogólnie jestem zadowolona nie tylko ze spray do noska, większożć ich kosmetyków jest ok 🙂 a wy? jakie macie zdanie na temat nivea? [/url]
6 lutego 2008 at 14:20[usunięto_link] wrote:
i jak dziewczyny wchodziłyżcie na stronkę [usunięto_link] ? wypełniłyżcie ankietkę? ja rekrutuje teraz swoje koleżanki 🙂 ciekawe ile trzeba czekac na jakiż kontakt z ich strony, jestem ciekawa co dostanę:) ogólnie jestem zadowolona nie tylko ze spray do noska, większożć ich kosmetyków jest ok 🙂 a wy? jakie macie zdanie na temat nivea? [/url]
Kosmetyki dla mnie z górnej półki, ale czego nie zrobi się dla dziecka.
- AutorOdp.