Testujemy spray do nosa!

• Autor
    Odp.
  • ciocia_asia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Hej, ponizej stronka na której mozna dostac do testowania spray do nosa Nivea baby
    [usunięto_link]

wypelnilam ankiete i zakwalifikowalam sie do drugiego etapu… ciekawe co dalej 😆

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ja tez dostalam ten link ale sama mama nie jestem wiec wkleilam ten link, kolezanka juz wypelnila ankiete i zakwalfikowala sie dalej a wy ktoras z was juz wypelnila ta ankietke??

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

fajnie że można otrzymać produkt i samemu go przetestować, wysłałam swoim koleżankom, które mają małe dzieciaczki. Im na pewno sie przyda 🙂

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ja podobnie:) tez rozeslalam ta stronke moim koleżankom i byly bardzo zadowolone:)

pueria
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

ja tez polecam stronkę [usunięto_link] dla mnie super, ankietka przyjemna do wypełniania 🙂 zachęcam wszystkie mamy, można zosatć ekspertką Nivea Baby i wygrać zestawy kosmetyków i jak dla mnie rewelacyjny spray do noska dla maluszka 🙂

pueria
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

i jak dziewczyny wchodziłyżcie na stronkę [usunięto_link] ? wypełniłyżcie ankietkę? ja rekrutuje teraz swoje koleżanki 🙂 ciekawe ile trzeba czekac na jakiż kontakt z ich strony, jestem ciekawa co dostanę:) ogólnie jestem zadowolona nie tylko ze spray do noska, większożć ich kosmetyków jest ok 🙂 a wy? jakie macie zdanie na temat nivea? [/url]

lalacruz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

i jak dziewczyny wchodziłyżcie na stronkę [usunięto_link] ? wypełniłyżcie ankietkę? ja rekrutuje teraz swoje koleżanki 🙂 ciekawe ile trzeba czekac na jakiż kontakt z ich strony, jestem ciekawa co dostanę:) ogólnie jestem zadowolona nie tylko ze spray do noska, większożć ich kosmetyków jest ok 🙂 a wy? jakie macie zdanie na temat nivea? [/url]

Kosmetyki dla mnie z górnej półki, ale czego nie zrobi się dla dziecka.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Testujemy spray do nosa!"

Przewiń na górę