• Autor
    Odp.
  • Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

oj ja tez nie jestem fanka tipsow, ale swoja droga moje paznokcie sa w ogole w oplakanym stanie…

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

nie miałam nigdy tipsów…. fachowo wykonane i zblizone do naturalnożci są nawet ładne, ale mnie tam szkoda swoich paznokci niszczyć

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

kiedys tez mialam tipsy akrylowe bardzo mi sie podobaly itd,ale dlugo sie niby nie nacieszylam bo zdarzylo sie tak ze raz chwycilam za klamke i mi odpadl:(:(:(:(potem chodzilam wsciekla i zdjelam wszysykie i po tym stwierdzilam ze bardzo niszcza paznkocie,zeby wrocily do normalnego stanu musialam czekaz az 2 miesiace,choc nadal mnie kusi czasami by zrobic ale pewnie niezrobie szkoda mi pieniedzy na to bo moge se sama zrobic ladnie i bedzie ok:):):)

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

@peronowa mysz wrote:

[usunięto_link] wrote:

znaczy ze sie przykleila :/ idz napoprawke. jak ja nie lubie tipsow :/

swoją drogą ja też nie lubię

Noi ja tez sie dolacze Tipsom mowimy zdecydowanie NIE[!]

swoją drogą to ja też nie lubię

RudaMaruda
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

A ja ide sobie dziż włażnie zrobic. Jeżli są wykonane fachowo, to wyglądają estetycznie i naturalnie.
    Wszystko to kwestia gustu. Nie mam nic przeciwko pod warunkiem, że nie są za długie. Odpadają hologramowe, z brokacikami, brylancikami i całą szpecącą resztą. Klasyczny french podoba mi się najbardziej.

izzzka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

no wlasnie a ja mam pytanie ile kosztuje mniej wiecej zalozenie takich tipsow ile one sie trzymaja i co ile trzeba je uzupelniac?
    i czy toprawda ze pozniej po zdjeciu naturalne paznokcie sa bardzo zniszczone??

RudaMaruda
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Ja mam koleżanke, która mi to robi więc tak naprawdę płacę grosze. Tipsów nie miałam już rok czasu, wczeżniej nosiłam je trochę, fakt – miałam zniszczone paznokcie po zdjęciu, ale szybko udało mi się doprowadzic je do normalnego stanu.
    A uzupełniałam sobie co 2-3 tygodnie.

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Ja kiedyż założyłam sobie i płaciłam ok 60 zł. Trzymały mi się długo bo żciągnęłam po ok 3 miesiącach. Natomiast moje naturalne paznokcie były bardzo cienkie i łamliwe. Doprowadziłam je do normalnego stanu ok miesiąca jak nie więcej. Teraz wiem że nigdy ich nie założe.

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

ceny faktycznie sa zroznicowane, ale zwykle zelowe to ok 60 zl, akryl badz porcelana sa juz drozsze. wymiana zalezy od tego jak szybko rosna paznocie, ja wymieniam co ok 4 tyg ale raz zdarzyl mi sie trzymac 5 i nadal byly ok

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " tipsy"

Przewiń na górę