- AutorOdp.
- 25 lipca 2007 at 13:52
oj ja tez nie jestem fanka tipsow, ale swoja droga moje paznokcie sa w ogole w oplakanym stanie…
25 lipca 2007 at 13:59nie miałam nigdy tipsów…. fachowo wykonane i zblizone do naturalnożci są nawet ładne, ale mnie tam szkoda swoich paznokci niszczyć
25 lipca 2007 at 14:11kiedys tez mialam tipsy akrylowe bardzo mi sie podobaly itd,ale dlugo sie niby nie nacieszylam bo zdarzylo sie tak ze raz chwycilam za klamke i mi odpadl:(:(:(:(potem chodzilam wsciekla i zdjelam wszysykie i po tym stwierdzilam ze bardzo niszcza paznkocie,zeby wrocily do normalnego stanu musialam czekaz az 2 miesiace,choc nadal mnie kusi czasami by zrobic ale pewnie niezrobie szkoda mi pieniedzy na to bo moge se sama zrobic ladnie i bedzie ok:):):)
25 lipca 2007 at 19:52[usunięto_link] wrote:
@peronowa mysz wrote:
[usunięto_link] wrote:
znaczy ze sie przykleila :/ idz napoprawke. jak ja nie lubie tipsow :/
swoją drogą ja też nie lubię
Noi ja tez sie dolacze
Tipsom mowimy zdecydowanie NIE[!]
swoją drogą to ja też nie lubię
1 sierpnia 2007 at 10:06A ja ide sobie dziż włażnie zrobic. Jeżli są wykonane fachowo, to wyglądają estetycznie i naturalnie.
Wszystko to kwestia gustu. Nie mam nic przeciwko pod warunkiem, że nie są za długie. Odpadają hologramowe, z brokacikami, brylancikami i całą szpecącą resztą. Klasyczny french podoba mi się najbardziej.1 sierpnia 2007 at 10:11no wlasnie a ja mam pytanie ile kosztuje mniej wiecej zalozenie takich tipsow ile one sie trzymaja i co ile trzeba je uzupelniac?
i czy toprawda ze pozniej po zdjeciu naturalne paznokcie sa bardzo zniszczone??1 sierpnia 2007 at 12:51Ja mam koleżanke, która mi to robi więc tak naprawdę płacę grosze. Tipsów nie miałam już rok czasu, wczeżniej nosiłam je trochę, fakt – miałam zniszczone paznokcie po zdjęciu, ale szybko udało mi się doprowadzic je do normalnego stanu.
A uzupełniałam sobie co 2-3 tygodnie.1 sierpnia 2007 at 13:06Ja kiedyż założyłam sobie i płaciłam ok 60 zł. Trzymały mi się długo bo żciągnęłam po ok 3 miesiącach. Natomiast moje naturalne paznokcie były bardzo cienkie i łamliwe. Doprowadziłam je do normalnego stanu ok miesiąca jak nie więcej. Teraz wiem że nigdy ich nie założe.
1 sierpnia 2007 at 19:43ceny faktycznie sa zroznicowane, ale zwykle zelowe to ok 60 zl, akryl badz porcelana sa juz drozsze. wymiana zalezy od tego jak szybko rosna paznocie, ja wymieniam co ok 4 tyg ale raz zdarzyl mi sie trzymac 5 i nadal byly ok
- AutorOdp.