- AutorOdp.
- 18 czerwca 2007 at 17:38
mam pytanie poniewasz od kilku dni mam paznokcie zelowe (tpisy) i czy jest mozliwe zeby mi odpad paznokiec? bo tak dziwnie rusza mi sie jeden;/
18 czerwca 2007 at 17:50wszystko jest możliwe
18 czerwca 2007 at 17:57peronowa myszko,nie wiem czemu,ale Twoja odpowiedz mnie rozbawiła strasznie 😆
Agniesia11,jest to mozliwe,żeby odpadł Ci paznokiec.Więc jak najszybciej idz zgłosic reklamacje do kosmetyczki,która Ci je robiła.No co?Zmażciła to niech poprawi! 🙂
20 czerwca 2007 at 09:13znaczy ze sie przykleila :/ idz napoprawke. jak ja nie lubie tipsow :/
20 czerwca 2007 at 19:00[usunięto_link] wrote:
znaczy ze sie przykleila :/ idz napoprawke. jak ja nie lubie tipsow :/
swoją drogą ja też nie lubię
21 czerwca 2007 at 07:15@peronowa mysz wrote:
[usunięto_link] wrote:
znaczy ze sie przykleila :/ idz napoprawke. jak ja nie lubie tipsow :/
swoją drogą ja też nie lubię
Noi ja tez sie dolacze
Tipsom mowimy zdecydowanie NIE[!]
21 czerwca 2007 at 10:06ejjj a ja nigdy nie mialam tipsow bo mi sie nie podobaja wiec tez mowie NIE
🙂22 czerwca 2007 at 06:18Tipsy wyglądają bardzo ładnie ale paznokcie są do niczego- cieniutkie jak papaier 😕
23 czerwca 2007 at 21:48Zgadzam sie tipsy ładnie wyglądają, ale po pierwsze to studnia bez dna a to dopelnianie co ok.2-3 tygodnie a to malowanie a to Ci sie odklei lub złamie;] a jak sie je zdejmie to paznokcie są okropne wiem coż o tym 😀 teraz mam już naturalne od jakiż 4 miesięcy 🙂
24 czerwca 2007 at 08:17Pozatym tipsy można robić przez parę razy bo później nie ma do czego ich przyklejać, tak jest płytka zjechana.
24 czerwca 2007 at 10:54Dla mnie tipsy maja same wady, oprócz dwóch zalet 😉
– są trwalsze od naturalnych paznokci
– lakier trzyma na nich… ho, ho… długo 😀na szczężcie natura obdarzyła mnie ładnymi paznokciami 😀
27 czerwca 2007 at 09:43a nie macie takiego wrazenia jaby wasze paznokcie nei oddychaly? mnie to az przeraza.
fakt na tipsach lakier trzyma sie dluzej ale nei jest to dla mnei powod zeby katowac wlasne paznokcie 🙂27 czerwca 2007 at 10:47mnie też się nie podobają tipsy sa takie nie naturallne kojażą mi się z rózwoa blondi taka lalka barbi 😀
stawiamy na naturalne paznokcie:D
29 czerwca 2007 at 08:11dolaczam sie. tylko naturalne 🙂
25 lipca 2007 at 11:36no owszem tipsy potrafia wygladac bardzo nienaturalnie ale ja mam i wiekszosc mysli ze to moje naturalne, nie sa zbyt dlugie no i nie mam naklejoneo sztucznego paznokcia tylko akryl nalozony na moj wlasny paznokiec a wiec dzieki temu nie sa zbyt grube. no ale niestety musze sie dolaczyc do opinii ze niszcza paznokcie ale jak ktos ma swoje wlasne beznadziejne a chce jako tako wygladac jest skazany na tipsy. ale ja juz sie nie moge doczekac az je zdjeme, jestem swiadkowa na slubie wiec nie chcialam narobic wstydu pannie mlodej stad u mnie tipsy
- AutorOdp.