• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Kup Cynk w suplemencie najlepiej w postaci chelatowanej 馃槈

Anonymous
    Member
    • Guru

Nie ma nic lepszego i ta艅szego ni偶 cynk 馃榾

Pajka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Ja ostatnio zacz臋艂am uzywa膰 kremu na dzien i na noc inside prebiotine. Kole偶anka go stosowa艂a przez kilka dni, zauwa偶y艂a r贸偶nic臋, wi臋c mi poleci艂a. I faktycznie jest lepiej. Wszystko si臋 powoli fajne goi 馃檪

Jeniffer
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 78
    • Sta艂y bywalec

a co to za seria ta inside probiotine? bo nie s艂ysza艂am o niej nic ? 馃槸 馃槸

Anonymous
    Member
    • Guru

Wy po prostu chyba lubicie si臋 czym偶 sparowa膰 馃槙 Macie tani suplement cynku jeszcze potwierdzone skuteczno偶膰.

Salomika
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Ja uzywam tylko kuracji punktowej i to dla mnie jest chyba wystarczajace, chociaz czasami wzmagaja mi sie krostki na twarzy. Czy ta seria inside prebiotine dostepna jest w zwyklych drogeriach i czy tez ma punktory? Moj kremik sie wlasnie konczy, wiec moglabym przetestowac nowy kremik :).

mariola_920
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

Ja mam 偶el na noc. Ale widzia艂am te偶 kuracj臋 punktow膮. Kupi艂am w aptece. Szczerze to po kremy, 偶ele itp chodz臋 tylko do apteki ;p. Jestem z niego zadowolona bo nie wysusza sk贸ry a robi si臋 bardziej g艂adka i nawil偶ona. A co do cynku. Kiedy偶 pr贸bowa艂am. Nie wiem czy to zale偶y od sk贸ry ale mi niestety nic nie pomaga艂 :/

okruszynka
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Moj znajomy urzy艂 metody laserowej, nie wiem dokladnie naczym to polegalo ale ma teraz buzkie jak dupcia niemowlaka

Jeniffer
    Member
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Ja mam 偶el na noc. Ale widzia艂am te偶 kuracj臋 punktow膮. Kupi艂am w aptece. Szczerze to po kremy, 偶ele itp chodz臋 tylko do apteki ;p. Jestem z niego zadowolona bo nie wysusza sk贸ry a robi si臋 bardziej g艂adka i nawil偶ona. A co do cynku. Kiedy偶 pr贸bowa艂am. Nie wiem czy to zale偶y od sk贸ry ale mi niestety nic nie pomaga艂 :/

a ile zap艂aci艂a偶? i co wchodzi w sk艂ad tej serii? i co w niej jest takiego niezwyk艂ego?

Salomika
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 45
    • Bywalec

No to chyba wyprobuje nowej kuracji punktowej inside prebiotine, mam tylko nadzieje, ze nie zaszkodzi 馃檪

mariola_920
    Member
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

a ile zap艂aci艂a偶? i co wchodzi w sk艂ad tej serii? i co w niej jest takiego niezwyk艂ego?

Co jest niezwyk艂ego? Hmm … . Wa偶ne, 偶e pomaga. Szczerze m贸wi膮c nie zag艂臋bia艂am si臋 w sk艂ad tej serii ;p Cytuj膮c z ulotki: „Biolin, Laktoferyna, Kwasy AHA 50, Sodium PCA, Hydrovance”. Cokolwiek to znaczy 馃槈 Cenowo wychodzi troszk臋 taniej od podobnych kosmetyk贸w innych firm.

Pajka
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Ja uzywam tylko kuracji punktowej i to dla mnie jest chyba wystarczajace, chociaz czasami wzmagaja mi sie krostki na twarzy. Czy ta seria inside prebiotine dostepna jest w zwyklych drogeriach i czy tez ma punktory? Moj kremik sie wlasnie konczy, wiec moglabym przetestowac nowy kremik :).

Przyznam szczerze, 偶e kole偶anka tylko mi kremy poleci艂a, wi臋c te stosuje. Ale s艂ysza艂am, 偶e linia ma wiele kosmetyk贸w, wi臋c warto si臋 rozejrze膰 馃檪 Ja kupuje w aptece akurat 馃檪

Zabka_Mala84
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja przez d艂ugi czas mia艂am problemy z cer膮, w ko艅cu zauwa偶y艂am, 偶e te wszystkie 偶ele, toniki i kremy przeciwtr膮dzikowe bardzo wysuszaj膮 cer臋 i 偶e przez to na mojej twarzy jest jeszcze wi臋cej krostek 馃檨
    prze艂omowym okaza艂 si臋 wi臋c dzie艅, w kt贸rym odstawi艂am te produkty i przerzuci艂am si臋 na nawil偶aj膮ce 偶ele i kremy, oczywi偶cie zwracam uwage, 偶eby by艂y to produkty lekkie, a nie jakie偶 tam ci臋偶kie mazid艂a
    od tego czasu stan mojej cery zdecydowanie si臋 poprawi艂

Wiem, 偶e nie jest to rozwi膮zanie dla wszystkich, ale je偶li tez widzicie, 偶e macie podobnie jak ja kiedy偶, polecam produkty nawil偶aj膮ce

Jeniffer
    Member
    • Sta艂y bywalec

kupi艂am ten krem inside w wersji punktowej mojemu facetowi, bo cz臋sto ma na bu藕ce te „niespodzianki” u偶ywa艂 jaki偶 swoich sprawdzonych metod ale w ko艅cu ja postanowi艂am mu pom贸c, ale wiecie co najgorsze by艂o dla niego przyznanie si臋, 偶e mu ten krem punktowy pomaga :mrgreen:

zozolka
    Member
    • Odp.: 73
    • Sta艂y bywalec

czyta艂am gdzie偶, 偶e u facet贸w to zewn臋trzny objaw….bycia pi臋knym oczywi偶cie:) A na serio, to czy bez namawiania uda艂o Ci sie nak艂oni膰 m臋偶czyzn臋 do u偶ywania kosmetyku w tak kobiecym wydaniu (tzn bez rysunku rambo na opakowaniu)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " tr膮dzik"

Przewi艅 na g贸r臋